x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 februarie 2024. Taurilor le cresc veniturile. Racii finalizează un proiect. Vărsătorii au o zi minunată

Horoscop zilnic, 21 februarie 2024. Taurilor le cresc veniturile. Racii finalizează un proiect. Vărsătorii au o zi minunată

de Moira Dună    |    20 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 21 februarie 2024. Taurilor le cresc veniturile. Racii finalizează un proiect. Vărsătorii au o zi minunată
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Leii socializează, Gemenii vor să fie de ajutor, Fecioarele muncesc, Balanțele au o seară romantică, Scorpionii au oportunități interesante, Săgetătorii sunt ocupați, Capricornii au multe probleme de rezolva la serviciu iar Peștii au musafiri.

Berbec

S-ar putea să ai noi vecini minunați sau poate că tocmai s-a deschis un mic magazin gastronomic cu mâncare la pachet aproape de tine. Toate se adaugă la sentimentul de căldură și comunitate din orașul tău. Îți petreci o bună parte a zilei prin vecini.

Taur

Prosperitatea financiară este chiar după colț,  mai ales cu abilitățile tale recent dobândite de gestionare a banilor. Este probabil să primești o sumă importantă în viitorul apropiat, deși s-ar putea să nu ți se pară o excepție deoarece aștepți acești bani de multă vreme. Folosește-ți noile abilități pentru a le investi în mod solid și înțelept. Trebuie să fii destul de mulțumit de rezultatele pe care le obții pe termen lung.

Gemeni

Partenerul tău are nevoie de sprijin, nu de o prelegere. Spune-i că ești disponibil să asculți și să ajuți în orice fel, dar nu-l sufoca. Va veni la tine când este gata. Între timp, ai grijă de nevoile tale fizice, așa că  mergi la  sală. Absența face ca inima să devină mai îndrăgostită.

Rac

Astăzi este impulsul final pentru a finaliza un proiect foarte mare, la care probabil lucrezi de ceva vreme. Chiar dacă numele tău nu va fi pe coperta cărții sau a propunerii de afaceri, ești mulțumit că ai jucat un rol important în finalizarea acesteia. Asigură-tecă avi un mic dejun și un prânz hrănitor astăzi, pentru că probabil vei lucra până la cină.

Leu

O ieșire plăcută ar putea fi întârziată sau anulată din cauza unui eveniment care nu este complet sub controlul tău. În loc să ai o criză, tu și prietenii tăi ați putea profita de ocazia de a face ceva sălbatic și diferit. De exemplu, ați putea merge la un film de  groază sau, în sfârșit, puteți încerca acel restaurant etiopian despre care ați auzit. 

Fecioară

Nu există nicio îndoială, ai muncit din greu în ultimele săptămâni. Pe măsură ce se apropie un termen limită, s-ar putea să te trezești noaptea. Este obositor, desigur, dar să știi că rezultatul final va face ca toată această muncă să merite.

Balanță

Seara este pentru romantism și intimitate. Lumânări parfumate și haine senzuale lucrează pentru a vrăji persoana care este deja îndrăgostită de tine. Relația ta decurge foarte bine acum. De ce să nu sărbătorești într-un mod special?

Scorpion

Câteva oportunități interesante de a face bani sunt probabil să vină în calea ta, fie astăzi, fie în viitorul apropiat. S-ar putea să fie timpul pentru un nou loc de muncă care promite progrese mai rapide și mai multă stabilitate financiară. Ești pregătit pentru o creștere constantă a portofoliului tău. Poate că ar trebui să cauți un planificator financiar pentru pașii pe care i-ai putea lua în calcul pentru a-ți îmbunătăți profitul.

Săgetător

Vor fi atât de multe de făcut astăzi, încât s-ar putea să te simți puțin descurajat să începi. Până la amiază ai putea chiar să te trezești de-a dreptul copleșit. Ia un prânz lung pe o terasă exterioară. Respiră adânc până când stresul scade. Este posibil să trebuiască să te concentrezi să termini doar una sau două sarcini minore și să amâni restul până mâine.

Capricorn

De îndată ce ai pus piciorul în birou în această dimineață, începi să fii lovit din toate direcțiile cu diverse crize și probleme,. Nu este o primire foarte binevenită. O ceașcă fierbinte de cafea și un salut cald din partea colegilor tăi ar fi o modalitate mult mai plăcută de a începe ziua. Ai puterea mentală și rezistența pentru a rezolva toate problemele zilei.

Vărsător

Astăzi va fi o combinație minunată de armonie și pasiune. Profită la maximum. Având în vedere că lucrurile merg atât de bine la serviciu, nu există niciun motiv pentru care să nu poți părăsi biroul devreme pentru a te pregăti pentru o seară specială cu partenerul tău. 

Pești

Eforturile tale au dat cu siguranță roade. Casa ta arată minunat. Unii musafiri neașteptați pot trece pentru o vizită scurtă și ajung să rămână la cină. Ești o gazdă naturală, amabilă, ca să nu mai vorbim de un bucătar grozav. Cine poate învinovăți oaspeții tăi că vor să rămână?!

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic