x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie 2023. O zi tensionată pentru majoritatea semnelor

Horoscop zilnic, 21 iulie 2023. O zi tensionată pentru majoritatea semnelor

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 21 iulie 2023. O zi tensionată pentru majoritatea semnelor
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Gemenii au parte de un conflict, Taurii au o zi tensionată, Racii au nevoie de rațiune, Leii se confruntă cu o problemă emoțională, Fecioarele sunt creative, Balanțele întâmponă obstacole, Scorpionii au nevoie de răbdare, Săgetătorii sunt visători, Capricornii tensionați, Vărsătorii acționează iar Peștii așteaptă să treacă furtuna.

Berbec

Va fi o provocare să-ți păstrezi echilibrul emoțional. S-ar putea să se pregătească un conflict și s-ar putea să-ți fie teamă că lucrurile ar putea scăpa de sub control. Totul se va rezolva. Nu pune presiune. Cea mai bună soluție este să te întorci pe pământ când furtuna a trecut. Nu încerca să descurci nodurile dacă nu vor ceda.

Taur

Ai parte de o zi tensionată. Este posibil să fii prea visător ori prea pragmatic pentru a rezolva problema în mod eficient. Este important să găsești un echilibru. Partea cea mai dificilă va fi ca ceilalți să fie de acord cu tine. Oamenii cu care ești în conflict nu vor să cedezer. Ai nevoie de flexibilitate pentru a ajunge la un compromis.

Gemeni

Traiectoria de ieri îți poate crea probleme azi. Acest conflict ar putea crea o tensiune care va fi greu de rezolvat. Emoțiile te pot înșela, așa că încearcă să nu te lași deturnat de un capriciu trecător. Încerarcă să te menții în realitate.

Rac

Încearcă să-ți aliniezi mintea cu emoțiile tale. Ar trebui să iei o pauză și să faci niște exerciții fizice pentru a-ți crește ritmul cardiac și a pompa sângele. Jogging-ul te ajută să-ți limpezești capul și vîțiva permite să te gândești mai rațional la deciziile pe care trebuie să le iei.

Leu

O problemă emoțională te face să nu gândești limpede. Impulsul tău este să scapi. Încearcă să faci acest lucru într-un mod sănătos. Vizionează un film sau să citește o carte. Nu ceda tentatiei de a te răsfpța cu alcool sau mancare. Acest lucru va îndepărta doar temporar problemele. Când reapar la suprafață, pot fi și mai greu de gestionat.

Fecioară

Poate că ar trebui să te gândești să construiești o pagină de internet sau să comentezi o emisiune radio. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la public. Ai capacitatea de a inspira mulți oameni. Ia în serios această abilitate și folosește-ți talentele creative.

Balanță

Poate fi evident că ceea ce a fost atât de ușor și activ ieri se confruntă cu câteva obstacole astăzi. Te îndrepți brusc  spre un zid de cărămidă cu unele dintre proiectele la care ai lucrat. Dintr-o dată apare un ton mai rezervat și s-ar putea să pierzi un impuls prețios. Folosește acest timp pentru a da înapoi și a-ți reevalua direcția.

Scorpion

Ritmul lucrurilor este probabil să încetinească în comparație cu ceea ce a fost ieri, ceea ce este bine. Fă-ți timp pentru a planifica și a stabiliza lucrurile. Ai arat, ai semănat și ai secerat. Acum oprește-te și vezi ceea ce ai produs și decide în consecință. Fă lucrurile pe rând și ai răbdare.

Săgetător

Ești visător, ceea ce te împiedică să te concentrezi asupra sarcinii. Oamenii pot fi încăpățânați și confuzi, și probabil că vei fi unul dintre ei. Mintea ta poate părea că merge în două direcții diferite și nu ești sigur pe care să o alegi. Încearcă să încorporezi mai multe din visele tale în realitate.

Capricorn

Există o tensiune în inima și mintea ta care te trage în direcții diferite. Nu fi surprins dacă energia de astăzi te lasă confuz după apusul soarelui. Nu te stresa cu privire la luarea unor decizii sau angajamente grele.

Vărsător

Ceva sau cineva te poate îndemna să acționezi. Cel mai bine ar fi să-i învingi și să te motivezi. Ieși din turmă și mergi oriunde dorești. Este posibil să ai parte de un conflict cu privire la o problemă în care te simți puternic. Oamenii pot fi încăpățânați, așa că pregătește-te pentru un impas, mai degrabă decât pentru orice fel de rezoluție.

Pești

S-ar putea să experimentezi o mare confuzie emoțională. Există o dezbatere în interiorul tău și îți este greu să te decizi dacă să fii pragmatic sau creativ. Căutarea ajutorului la alții poate contribui doar la problemă, așa că privește sfatul altora cu scepticism. Dacă nimic nu pare clar, așteaptă furtuna și continuă când lucrurile se stabilizează.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic