x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Fecioarele au îndoieli. Gemenii sunt ambițioși. Capricornii nu fac față cerințelor partenerilor

Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Fecioarele au îndoieli. Gemenii sunt ambițioși. Capricornii nu fac față cerințelor partenerilor

de Moira Dună    |    20 Mai 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Fecioarele au îndoieli. Gemenii sunt ambițioși.  Capricornii nu fac față cerințelor partenerilor
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Peștii trebuie să fie mai îngăduitori, Taurii au nevoie de puțină umilință, Racii sunt cinici, Leii sunt intoleranți, Balanțele și Scorpionii sunt tensionați, Săgetătorii sunt secretoși, iar Vărsătorii sunt emoționali.

Berbec

Toată lumea trebuie iubită dar nu ar trebui să fie singurul tău obiectiv în viață. Nu este sfârșitul lumii dacă farmecul tău nu este mereu la cote înalte. Astăzi s-ar putea să fii tentat să fii mai puțin fermecător și seducător cu oamenii din jurul tău. Unii pot spune chiar că nu te comporți ca de obicei. Ignoră-i. Un pic de indulgență de sine din când în când este benefică.

Taur

Sunt zile în care puțină umilință poate fi bună pentru tine și aceasta ar putea fi una dintre acele zile. E ca și cum planetele îți vorbesc despre sinceritate și te îndepărtează de capcanele superficialității și popularității. Lucrurile importante pentru tine astăzi sunt concepte mult mai profunde despre umanitate și compasiune.

Gemeni

Voința ta de foc te poate ajuta să muți munții. Dar asta știi deja. Când este combinat cu optimismul tău legendar, este un instrument puternic de care pur și simplu nu te poți lipsi. Astăzi vei culege recompensele pentru munca ta grea din ultima lună, în fiecare aspect al vieții tale. Focul care arde înăuntrul tău și îți dă determinarea ta incredibilă are limitele lui. Nu îl folosi greșit.

Rac

Astăzi ar putea descuraja chiar și cea mai înflăcărată dintre pasiuni. Chiar dacă unii spun că ești puțin rece, sub toată gheața aceea arde un adevărat vulcan. S-ar putea să te găsești din nou la distanță de sentimentele tale, de parcă ai recăpăta controlul asupra emoțiilor tale. Ai grijă să nu fii prea cinic în privința lucrurilor.

Leu

Ar trebui să încerci să fii tolerant cu pozițiile sociale și politice ale altor oameni. Este posibil să ai de-a face cu anumite persoane ale căror planuri personale sunt puse în pericol de evenimente care nu pot fi controlate. Nu-i judeca. Nu apăra imediat un punct de vedere fără să te gândești cum afectează situația viața celuilalt.

Fecioară

Aceasta este o zi pentru îndoieli, pentru a pune acele întrebări grele la care trebuie să răspunzi. Dacă îți place să meditezi, gândește-te să faci asta acum. Ai putea învăța multe despre tine. Vei vedea întreaga paletă de emoții umane la alți oameni, de la bucurie la dezamăgire. Unde te incadrezi?

Balanță

Poate părea că ai acumulat multă tensiune nervoasă. Din păcate, nu vei putea conta pe oamenii din jurul tău pentru a face totul mai bine. Este posibil ca ceea ce își dorește partenerul tău și ceea ce vrei tu să nu coincidă. Ar putea fi timpul să vă gândiți să vă revigorați relația. Ce zici de a planifica un weekend doar pentru voi doi?

Scorpion

S-ar putea să simți o tensiune fizică și emoțională astăzi. Îți faci timp să ai grijă de corpul tău? A pus cineva multă presiune pe tine în ultima vreme? Ești mulțumit? Felul în care te simți fizic este un bun indicator al stării tale mentale. Încearcă să fii puțin mai blândcu tine și vei vedea beneficii imediate.

Săgetător

Oamenilor le place să fie cu tine pentru că ai un farmec atât de natural. Dar astăzi s-ar putea să nu te simți prea fermecător sau să nu vrei să vorbești cu nimeni. S-ar putea să ai un secret înăuntru care vrea să iasă la suprafață. 

Capricorn

Partenerul tău vrea să-l asculți? Te interesează dragostea? Probabil ca nu. S-ar putea să fi avut o zi grea și să vă simțiți doar liniștiți împreună. Nu ești la înălțimea cerințelor partenerului tău. Nu trebuie să-ți faci griji pentru asta. Se întâmplă tuturor din când în când.

Vărsător

Ești adesea mișcat de emoție. Îți plac situațiile care te fac să te simți viu. Astăzi, viața ta amoroasă îți poate oferi acel tip de sentiment de aventură. Nu te lăsa copleșit de emoții. 

Pești

Ești o persoană utilă dar, în relațiile tale, pare să confunzi adesea ajutorul cu educația. Ai tendința să fii prea dedicat. Astăzi s-ar putea să înveți cum să spui nu când simți că partenerul tău a depășit limitele și cere prea mult. Dacă faci asta, s-ar putea să redescoperi ceva esențial pe care poate l-ai pierdut pe parcurs - ego-ul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic