x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie 2023. Leii sunt atrași într-o ceartă. Fecioarele vor să plece în vacanță. Balanțele se simt folosite

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2023. Leii sunt atrași într-o ceartă. Fecioarele vor să plece în vacanță. Balanțele se simt folosite

de Moira Dună    |    20 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2023. Leii sunt atrași într-o ceartă. Fecioarele vor să plece în vacanță. Balanțele se simt folosite
Sursa foto: Hepta

Berbecii nu se pot organiza, Taurii au probleme în familie, Gemenii sunt intuitivi, Racii au îndoieli, Scorpionii sunt melancolici, Săgetătorii sunt obosiți, Capricornii sunt romantici, Vărsătorii sunt preocupați, iar Peștii trebuie să verifice informațiile.

Berbec

Chestiunile legate de bani pot părea vagi astăzi. Incertitudinea cu privire la modul în care gestionezi treburile îți poate afecta pe tot parcursul zilei. Planificarea pentru viitorul imediat ar putea fi, de asemenea, dificilă. S-ar putea să aștepți niște fonduri care s-ar putea să nu vină încă sau s-ar putea să nu fii sigur dacă trebuie să faci o anumită achiziție. Ocupă-ți timpul. Nu te poți grăbi, iar obsesia nu face bine.

Taur

Problemele din familie te pot face să te joci cu ideea de a te muta sau cel puțin de a face unele schimbări în gospodăria ta. Cineva apropiat nu a fost sincer cu tine și asta te face să te simți puțin deprimat. Descoperă cât mai multe idei, dar să nu iei nicio decizie astăzi. Nu este momentul. Așteaptă până când te afli într-o stare de spirit mai optimistă.

Gemeni

Intuiția și imaginația ta funcționează la un nivel foarte înalt astăzi și s-ar putea să fii inspirat să scrii. Cu toate acestea, probabil că nu ai suficiente idei sau informații pentru a pune stiloul pe hârtie. Nu e nicio grabă. Acordă-ți timp pentru a permite ideilor să se cristalizeze și să le așezi mai târziu. Cineva cu o dispoziție proastă te poate atrage într-o ceartă. Îndepărtează-l și spune-i că ești ocupat!

Rac

S-ar putea să existe îndoieli cu privire la rezultatul unui proiect care înseamnă mult pentru tine. Poate implica probleme financiare sau poate lipsi sprijinul altora, de care ai nevoie pentru a-l finaliza. Îndoielile tale sunt cel mai probabil nefondate, dar nu strică să cauți ceea ce ai nevoie în altă parte. Este posibil să fie o întârziere temporară. Toate semnele indică succesul.

Leu

Mintea ta s-ar putea concentra asupra luptelor pentru putere care au provocat certuri între prietenii tăi, plasându-te într-o poziție inconfortabilă. Loialitatea conflictuală ar putea apărea atunci când alții te atrag în luptă. Stai deoparte! Ai putea să te enervezi, iar asta nu ți-ar face bine. Gândește-te la altceva până te calmezi și îți recâștigi perspectiva.

Fecioară

Visele și fanteziile despre tărâmuri îndepărtate și locuri exotice te-ar putea face să te gândești să lași totul și să pleci pentru o vreme. De obicei nu ești impulsivă dar astăzi te simți neliniștită. Dacă nu ai obligații și dacă vremea îți permite, mergi într-un loc unde poți experimenta o schimbare de peisaj. 

Balanță

Solicitările bruște de resurse te pot face să te simți folosit. Este posibil să ți se ceară un împrumut. Îndoielile tale cu privire la capacitatea persoanei de a-l rambursa ar putea intra în conflict cu simpatia ta pentru situația ei. Intuiția ta este bună astăzi, așa că folosește-o pentru a citi adevăratele motive ale celor care cer favoruri. Acordă-le doar pe cele pe care le simți potrivite.

Scorpion

Melancolia care pare să nu aibă nicio bază în realitate te poate afecta astăzi, îngrijorându-ți prietenii, familia și partenerul. În astfel de zile, cel mai bine este să nu cedezi întunericului, și mai degrabă să te arunci în munca și proiectele care îți plac. S-ar putea să nu ai chef de socializare dar compania celorlalți îți poate readuce mintea pe drumul cel bun.

Săgetător

S-ar putea să te simți neplăcut. Probabil că nu ești bolnav, dar s-ar putea să fii obosit. De asemenea, ai putea suferi de dureri vagi care sunt cel mai probabil legate de stres. Ia-ți o zi liberă și relaxează-te. Fă o baie relaxantă și citește o carte. 

Capricorn

Visele ciudate, interesante și vii te pot inspira. Poate vrei să încerci o nouă formă de artă sau să studiezi lucrările inovatorilor. Romantismul și sexul sunt deosebit de importante pentru tine,  deși nesiguranța cu privire la partenerul tău te poate împiedica să-ți exprimi sentimentele. 

Vărsător

Preocupările legate de casa sau de mama ta pot însemna că trebuie să ai de-a face cu niște oameni destul de neplăcuți. Lipsa de cunoștințe te-ar putea pune într-o dilemă cu privire la cum să rezolvi situația. Ar fi o idee bună să te pregătești adunând toate informațiile de care ai putea avea nevoie. Rămâi centrat și concentrat, și folosește-ți puterea interioară pentru a rezista.

Pești

Bârfe suculente, dar poate neplăcute, ar putea ajunge la tine astăzi. S-ar putea să te îndoiești de motivele unui prieten apropiat. Examinează orice sfaturi pe care le primești și verifică faptele înainte de a le accepta ca adevăr. O mare parte din informații este probabil să fie greșite. Imaginația ta zboară sus, așa că s-ar putea să vrei să încerci să scrii sau să desenezi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic