x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 februarie 2023. Taurii trebuie să evite investițiile. Balanțele așteaptă o veste.

Horoscop zilnic, 22 februarie 2023. Taurii trebuie să evite investițiile. Balanțele așteaptă o veste.

de Moira Dună    |    21 Feb 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 februarie 2023. Taurii trebuie să evite investițiile. Balanțele așteaptă o veste.
Sursa foto: Hepta

Berbecii studiază, Gemenii suportă capriciile unui partener, Racii au nevoie de relaxare, Leii sunt fără chef, Fecioarele redecorează locuința, Scorpionilor le întârzie banii, Săgetătorii sunt pesimiști, Capricornii deapănă amintiri, Vărsătorii se plictisesc la o ședință iar Peștii vor să se odihnească.

Berbec

Astăzi te dedici studiului. Concentrarea ta este foarte bună. Mergi la bibliotecă și aprofundează-ți cunoștințele. S-ar putea să descoperi informații surprinzătoare.

Taur

Nu este ziua în care să faci investiții. Poți citi în ziare sau online despre unele acțiuni noi, dar fii foarte atent. Dacă ești interesat, consultă un profesionist înainte de a investi bani. Chiar și după ce ai vorbit cu un expert, este totuși o idee bună să aștepți o zi sau două. Orice sfaturi fierbinți pe care le primești astăzi ar putea fi îndoielnice. Fii răbdător.

Gemeni

Un iubit pare să fie capricios astăzi. Într-un moment, prietenul tău poate fi entuziast și optimist cu privire la viitor, iar în clipa următoare  se afundă în întuneric. Nu lăsa acest lucru să te afecteze și nici nu te supăra prea mult pe partenerul tău. Ascultă, mai degrabă decât să vorbești și ai răbdare. Mâine, starea de spirit a prietenului tău ar trebui să revină la normal.

Rac

Ai două joburi? Astăzi unul ar putea cere mult de la tine, în detrimentul celuilalt. Ești foarte conștiincios și responsabil, așa că s-ar putea să te deranjeze. Va veni și ziua în care situația se va inversa. Toți cei din jurul tău știu că ești valoros, chiar dacă acum trebuie să iei o pauză. 

Leu

Îndemnul tău natural de a inova poate părea că a dispărut. Nu ai chef să faci nimic în afara sarcinilor de rutină. Bioritmul tău este scăzut și ai grijă să nu cazi în capcana de a crede că te transformi într-un leneș. Relaxează-te acum, iar mâine vei reveni la normal, energic și inventiv. 

Fecioară

Vrei să schimbi mobila prin casă și să faci curat. Poate implica mult efort dar este și distractiv. Cere ajutorul celorlalți membri ai familiei și distrați-vă împreună făcându-vă casa mai frumoasă. 

Balanță

Aștepți o veste importantă, poate legată de afaceri? Dacă vine astăzi, probabil că va fi prea târziu. Dacă trebuie să stai și să aștepți, găsește altceva de făcut între timp. Dacă nu ajunge până la sfârșitul zilei, acceptă. Nu te panica. Va veni destul de curând.

Scorpion

Un cec pe care te așteptai să îl primești va întârzia. Nu-ți face griji. Va ajunge cu întârziere, dar va sosi! Fă-ți totuși și planuri de urgență.

Săgetător

S-ar putea să nu fii prea vesel, să te îndoiești de tot ce se întâmplă în viața ta. Indiferent cât de promițătoare pare o carieră, o poveste de dragoste sau o chestiune financiară, ești pesimist. Relaxează-te cu o baie fierbinte.  âine vei reveni la normal.

Capricorn

Amintirile fericite ale unui bunic iubit pot ieși la suprafață și s-ar putea să te întrebi de ce. Este posibil ca ceva sau cineva pe care l-ai întâlnit în ultimele zile să-ți fi amintit de această persoană. E frumos și nu este un accident. Ce trăsătură de personalitate a ta îți aduce în minte bunicul tău? Este posibil ca o problemă psiho-emoțională asociată cu această trăsătură să fie rezolvată acum.

Vărsător

Astăzi poate avea loc o întâlnire la care nu vrei să participi. Ar putea fi lungă și plictisitoare, dar ar trebui să depui totuși efortul de a asculta. Colegii vor dori să discute problemele cu tine după aceea și s-ar putea să înveți ceva, în pofida plictiselii. Concentrează-te pe ceea ce se spune și nu pe ceas.

Pești

Un proiect ar putea fi finalizat cu succes astăzi. S-ar putea să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu vrei să te gândești la asta, cel puțin nu imediat. Vei dori să te bucuri de realizare și să te relaxezi pentru un timp. Nimeni nu te poate învinovăți pentru asta, așa că nu-ți face griji dacă nu mergi la sesiuni de brainstorming. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic