x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 februarie 2024. Leii fac o schimbare profesională. Fecioarele vor să călătorească. Balanțele se tem se schimbare

Horoscop zilnic, 22 februarie 2024. Leii fac o schimbare profesională. Fecioarele vor să călătorească. Balanțele se tem se schimbare

de Moira Dună    |    21 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 februarie 2024. Leii fac o schimbare profesională. Fecioarele vor să călătorească. Balanțele se tem se schimbare
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt atrași de tehnologie, Taurii și Săgetătorii de misticism, Gemenii de bani, Racii și Peștii întâlnesc persoana visurilor, Scorpionii au oportunități, Capricornii sunt ocupați, iar Vărsătorii trebuie să stea departe de conflicte.

Berbec

„Persoana care moare cu cele mai multe jucării, câștigă” poate fi filozofia ta. Și astăzi, cu siguranță, înaintezi în cursă, pe măsură ce adaugi încă o minune tehnologică casei tale. Ce este de data asta? Un scanner, o cameră digitală, un DVD player sau toate cele de mai sus? Este un mic răsfăț pentru toată munca grea pe care o faci. Dacă aceste lucruri chiar îți fac atâta plăcere, atunci meriți să le ai.

Taur

Astăzi ai putea să stai la computer doar un minut pentru a căuta ceva pe Internet ,și să ajungi să-ți petreci cea mai mare parte a după-amiezii încântat de ceea ce citeștiâ. Ai putea foarte bine să dai peste câteva informații despre ocultism și misticism. Te-a fascinat mereu și acum, că ai început să înveți, nu vrei să te oprești. Poate că ai putea să te înscrii la un atelier.

Gemeni

Întotdeauna ai avut un talent pentru toate lucrurile financiare dar astăzi abilitatea ta este îmbunătățită, în mod special. Ai descoperit toate informațiile despre investiții gratuite disponibile pe internet și le absorbi ca un burete. Simțul tău fiscal natural îți permite să separi prostiile de sfaturile de investiții sănătoase. 

Rac

Ține-ți ochii larg deschiși astăzi  pentru că s-ar putea să întâlnești persoana visurilor tale! Sau ai putea da de bani Este probabil să fie o zi cât se poate de neobișnuită, așa că păstrează-ți inteligența despre tine și mintea deschisă la toate posibilitățile. Dacă îți iese în cale o nouă oportunitate de afaceri interesantă, nu o accepta imediat. 

Leu

O schimbare de profesie poate fi în stele pentru tine sau cel puțin o schimbare de hobby. Cele mai recente progrese tehnologice ți-au captat interesul. Realizarea de filme, în special, te face creativ. Poate că este timpul să te înscrii la un atelier de weekend sau să te bucuri de camera video pe care o cauți. 

Fecioară

Ai putea să te oprești la biroul agenției de turism, cel pe lângă care ai trecut de nenumărate ori, și să te uiți la poze. Thailanda, Hong Kong și Noua Zeelandă sunt doar câteva dintre locurile pe care ai dori să le vezi. Imaginile arată atât de atrăgătoare. Planifică o astfel de călătorie, deși este probabil să fie doar o diversiune temporară. Pofta ta de călătorie indică o neliniște fundamentală care trebuie rezolvată.

Balanță

Schimbarea, chiar și atunci când este în bine, poate fi uneori puțin înfricoșătoare. Simți o oarecare ezitare față de un nou loc de muncă sau în a-ți moderniza casa. Cu toate acestea, ți se oferă o oportunitate grozavă. Dacă nu profiți de ea,  probabil că vei regreta. 

Scorpion

Există o mulțime de oportunități și ești tentat să profiti de fiecare dintre ele. ălătoria este cu siguranță în imagine, la fel și continuarea educației. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi înscrierea la un curs de gătit la un centru de educație pentru adulți. Sau poate vei îndeplini o ambiție de-o viață și vei aplica la școala de afaceri. 

Săgetător

Probabil că vei avea parte de o excepție astăzi. Fii precaut. Dacă o investești cu înțelepciune, îți va servi mult și bine. Curiozitatea ta a fost stârnită în legătură cu unele subiecte destul de ezoterice, poate despre artele întunecate. De ce să nu vizitezi biblioteca locală pentru a vedea câteva cărți despre aceste subiecte?

Capricorn

Schimbarea de scenă este pregătită pentru tine. Nu este clar dacă aceasta este sau nu o mișcare voluntară, dar este clar că haosul și confuzia domnesc în următoarele zile. Sunt multe de făcut. Din fericire, abilitățile tale organizatorice te vor ajuta. 

Vărsător

Este posibil să te temi pentru slujba ta astăzi. Din fericire, acele temeri sunt nefondate. La locul de muncă au loc multe tulburări. Cel mai bine ar fi să te ferești de ele, dacă poți. Dacă îți faci treaba bine, este posibil să primești un bonus sau o promovare.

Pești

Este greu să negi puterea unei reacții a altei persoane. Probabil că vei întâlni pe cineva care are o influență puternică asupra ta. Nu-ți poți scoate această persoană din minte. Nu este clar dacă este o aventură unică sau o poveste de dragoste pe termen lung. Orice ar fi, ești încântat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic