x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iulie 2023. Gemenii și Săgetătorii fac sport. Fecioarele au o zi grozavă

Horoscop zilnic, 22 iulie 2023. Gemenii și Săgetătorii fac sport. Fecioarele au o zi grozavă

de Moira Dună    |    21 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 iulie 2023. Gemenii și Săgetătorii fac sport. Fecioarele au o zi grozavă
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Balanțele sunt activi, Taurii sunt optimiști, Racii ies în oraș cu prietenii, Leii se informează, Scorpionii scapă de tensiune, Capricornii și Vărsătorii se implică în conversații, Peștii trebuie să fie mai flexibili.

Berbec

Nu există nicio scuză pentru lenea de astăzi. Ridică-te din pat înainte de prânz. Cu cât ești mai activ, cu atât vei fi mai fericit. Ieși în aer liber și ascultă ce are de spus vântul. Fii activ și flexibil. Nu este nimic greu în emoțiile celorlalți, așa că menține lucrurile ușor și active.

Taur

Nu lăsa lucrurile să stagneze. Este timpul să iei măsuri. Vezi cât de departe poți merge în tot ceea ce faci. Ia o pauză de la intensitatea emoțională obișnuită și bucură-te de soare și de conversația ușoară. Păstrează totul energic și optimist. Ia măsuri dacă ai rămas sunt în urmă cu scopurile tale.

Gemeni

Ai scăpat de o greutate dar există încă o mare cantitate de dramă emoțională care trebuie să se rezolve de la sine. Mergi la o plimbare sau la jogging în această după-amiază pentru a-ți crește capacitatea pulmonară, ritmul cardiac și simte cum îți pompează sângele prin tot organismul. Cu cât ești mai activ, cu atât mai mult vei putea să rezolvi problemele.

Rac

Ia o pauză și privește lucrurile din jurul tău. Bucură-te de o seară cu prietenii. Mergi la un film sau la o piesă de teatru. Socializează mai mult și vei putea elibera o parte din tensiunea pe care s-ar putea să nu-ți dai seama că o ai înăuntru.

Leu

Fii atent la știrile de astăzi, și nu doar la cele generale, ci la unele vești inedite. Sporește-ți cunoștințele despre lume. Informația este o parte importantă a câștigării puterii.

Fecioară

Astăzi este o zi grozavă să sari din pat și să faci lucruri. S-ar putea să te simți nehotărât dar nu te agita.Nu trebuie să-ți iei angajamente mari. Te vei descurca bine să sari de la o sarcină la alta. Ieși în aer liber și spune ce ai în minte. 

Balanță

Numele jocului de astăzi este acțiune. Aerul s-a curățat și parcă ți-a fost ridicată o greutate de pe umeri. S-ar putea să experimentezi o explozie bruscă de energie fizică mergând pe jos sau la o plimbare lungă cu bicicleta.  

Scorpion

Este timpul să-ți pui abilitățile de comunicare la lucru. Emoțiile sunt strâns legate de acțiunile tale, iar lucrurile vor căpăta un ton mult mai ușor decât au avut în ultimele două zile. Respiră adânc și găsește o modalitate de a te elibera de tensiune.

Săgetător

Ai multă rezistență fizică. Ar trebui să te gândești să mergi la sală pentru a elibera o parte din energie. Angajează-te în sporturi de echipă sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Ia o rachetă de tenis sau alătură-te la un meci de baschet. 

Capricorn

Ia o pauză de la seriozitatea care a predominat în ultimele două zile. Conversațiile optimiste sunt modalitatea de a naviga prin apele de astăzi. S-ar putea să observi că ceilalți sunt mai activi și cuvintele sunt eficiente. Tu vorbești și oamenii te ascultă. Schimbul conștient de idei este esențial.

Vărsător

Sari înapoi pe scenă și spune ce ai de spus. Participarea ta la conversație este importantă pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund asupra celorlalți, așa că alege-ți cuvintele cu grijă. Bucurați-vă de o activitate fizică de grup. Fă din acesta un eveniment social.

Pești

Pământul tău solid ar putea deveni puțin instabil astăzi, dar nu-ți face griji. Fii puțin mai flexibil. Schimbul de idei este important. Ieși din casă și bucură-te de conversații ușoare. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic