x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 martie 2023. Berbecii au relații mai bune cu cei din jur. Taurii își schimbă cariera

Horoscop zilnic, 22 martie 2023. Berbecii au relații mai bune cu cei din jur. Taurii își schimbă cariera

de Moira Dună    |    21 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 martie 2023. Berbecii au relații mai bune cu cei din jur. Taurii își schimbă cariera
Sursa foto: Hepta

Gemenii și Balanțele trec prin transformări personale, Racii sunt optimiști, Leii socializează, Fecioarele își dezvoltă un talent, Scorpionii sunt intuitivi, Săgetătorii și Vărsătorii cunosc oameni noi, Capricornii sunt recompensați pentru munca lor iar Peștii vor să facă modificări în casă.

Berbec

Transformarea interioară vor face o mare diferență în felul cum comunici cu cei din jur. Relațiile tale se vor îmbunătăți pentru că ești mai deschis și mai sincer, fără a fi prea direct. Se pare că ai o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor vechi prieteni în urmă. 

Taur

Entuziasmul crescut pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Ai putea chiar să decizi să-ți schimbi cariera. Sănătatea ta fizică, emoțională și spirituală este foarte bună. Calitatea vieții tale se îmbunătățește. Lasă-te dus de val.

Gemeni

Dacă ețti într-o relație îți vei găsi alături de partener un nou scop și vă faceți noi prieteni. Dacă ești singur, dragostea intră în viața ta. Și copiii pe care îi întâlnești te-ar putea ajuta în căutările tale spirituale. 

Rac

Emoții pozitive, precum dragostea, entuziasmul sau optimismul, care au fost reprimate de ani de zile, ar putea să iasă la suprafață astăzi, aducând un nou sentiment de bucurie. Ar putea implica activități care ți-au plăcut în copilărie. Nu te simți aiurea dacă vrei să mergi pe un carusel sau să mergi la circ. Ar trebui să-ți răsfăți copilul interior din când în când. DIstrează-te!

Leu

Participi la un spectacol miting ori festival. Ai putea învăța câteva concepte noi care dau impuls creșterii tale spirituale. S-ar putea să întâlnești niște prieteni vechi pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Discuțiile îți îndreaptă gândurile într-o nouă direcție. Fă o plimbare pentru a putea să dormi.  

Fecioară

Dezvoltarea unui talent pe care l-ai neglijat ar putea avea rezultate surprinzătoare. Descoperi că este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți extinde orizonturile. Acest lucru ar putea duce la un venit crescut. Te schimbi în interior, iar aceste schimbări sunt în mare parte pozitive. Ele se vor reflecta și în viața ta exterioară.

Balanță

Este o perioadă de mare transformare interioară și răsturnări puternice în viața ta exterioară. O parte din tine vrea să îmbrățișeze noul, în timp ce o altă parte este temătoare. Deși rezistența poate întârzia schimbarea, nu o poate opri. Cel mai bine ar fi să mergi înainte, în pofida îndoielilor. 

Scorpion

Intuiția ta ar trebui să crească. Astăzi s-ar putea să primești mesaje de pretutindeni, atât personale, cât și din partea universului. Acest lucru poate fi un pic copleșitor, mai ales dacă nu ești obișnuit cu asta, dar nu te opune. Este un simptom al creșterii tale interioare. Ar trebui să fie o dezvoltare pozitivă pe termen lung. Te poate ajuta să-ți transformi cele mai dragi vise în realitate.

Săgetător

O serie de relații noi și incitante ar putea apărea în viața ta, unele dintre ele putând deveni apropiate. Cele vechi par să se estompeze. Acest lucru te poate întrista puțin dar este un proces pe care nu îl poți opri. Pe măsură ce te schimbi în interior, și relațiile tale se schimbă. S-ar putea să atragi prieteni care împărtășesc interese noi. Lasă-te dus de val.

Capricorn

Recompensele din munca grea și dăruire vor veni acum. Știi că meriți toate lucrurile minunate care ți se întâmplă acum. Vei dori să te bucuri de fericirea ta alături de cei dragi. Planifică o sărbătoare și împărtășește norocul tău cu oamenii care te-au susținut.

Vărsător

Creșterea educațională sau spirituală vor atrage noi prieteni. Ar putea fi chiar și un nou iubit printre ei. Oamenii noi îți vor împărtăși interesele. Acceptă-le prietenia și mergi mai departe. Nu te uita înapoi, nu te poți întoarce.

Pești

O sporire a veniturilor tale te vor determina să faci schimbări în locuință. Vrei să renovezi, redecorezi, să cumperi altă motilă ori chiar să te muți. Schimbările din jurul tău reflectă transformările care au loc în tine. Nu lăsa frica sau inerția să te țină pe loc. Mergi înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic