x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 martie 2024. Berbecii se ocupă de finanțe. Scorpionii au nevoie de răbdare

Horoscop zilnic, 22 martie 2024. Berbecii se ocupă de finanțe. Scorpionii au nevoie de răbdare

de Moira Dună    |    21 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 martie 2024. Berbecii se ocupă de finanțe. Scorpionii au nevoie de răbdare
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii de psihologie, Gemenii de astrologie, Racii și Balanțele sunt atrase de mistere, Leii au probleme la serviciu, Fecoarele se elibereaeză de traume din trecut, Săgetătorii sunt preocupați de niște documente, Vărsătorii au pierdut un act iar Peștii caută pe cineva sau ceva dispărut.

Berbec

Ai putea avea niște documente de de făcut astăzi, care ar putea face o mare diferență pentru viitorul tău financiar. Acesta poate fi un contract, o înțelegere sau un acord. Orice ar fi, ai nevoie de asistență. Limbajul ar putea fi greu de înțeles, iar unele dintre clauze s-ar putea să nu ți se pară corecte. Acest lucru poate fi frustrant, dar este important să o faci acum.

Taur

Studiul psihologiei ar putea fi deosebit de atrăgător astăzi. Unele descoperiri noi despre care ai auzit în mass-media ți-au stârnit interesul. Mintea ta este în spațiul potrivit pentru a înțelege și ar putea arunca multă lumină asupra celor din jurul tău, inclusiv asupra ta!

Gemeni

Științele oculte, cum ar fi alchimia, frenologia și astrologia, ar putea să te atragăi. Îți place să te gândești la tine însuți și realist, dar astăzi ai putea găsi aceste domenii irezistibile. Citește despre subiect și încearcă. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

Rac

O activitate de grup ar putea duce la discuții despre celebrele mistere nerezolvate. Jack Spintecătorul, Dalia Neagră, adevărul despre O.J. Simpson și alte probleme interesante ar putea capta interesul tuturor celor prezenți și ar putea duce la unele dezbateri animate asupra posibilelor soluții. 

Leu

Un tânăr coleg ți-ar putea părăsi locul de muncă în circumstanțe ciudate  iar asta ar putea fi un șoc pentru tine. S-ar putea să fi fost îndrăgostit de această persoană și să te întrebi despre adevărul din spatele plecării. Bârfa poate să zboare, dar nu-i acorda atenție. Sunt șanse să fie o problemă de sănătate, dar nimeni, inclusiv colegul tău, nu se simte confortabil să discute despre asta.

Fecioară

Evenimentele spirituale ar putea duce la o experiență de vindecare foarte puternic,. Traumele trecute reprimate ar putea ieși la suprafață și pot fi procesate și eliberate. Acest lucru te-ar putea lăsa amețit, deoarece această epurare ar putea deschide un gol în mintea ta. Nu-ți face griji; în cele din urmă se va umple cu noi cunoștințe și perspective. Deocamdată, fă o plimbare. 

Balanță

Îți plac poveștile polițiste? Dacă da, s-ar putea să le găsești utile astăzi, în timp ce joci rolul lui Sherlock Holmes. Un obiect lipsă, o problemă intelectuală sau un mister de vreun fel te-ar putea face suficient de curios pentru a căuta adevărul. Aceasta este o modalitate bună de a-ți antrena spiritul de observație, deși intuiția va juca probabil un rol important în succesul tău.

Scorpion

Un partener de afaceri sau romantic ar putea părea puțin preocupat de unele chestiuni foarte serioase astăzi și probabil că nu le va împărtăși cu tine. Cererea de a vorbi despre asta nu va funcționa, așa că probabil vei ajunge să depinzi de intuiția ta. Prietenul tău este probabil preocupat de sănătatea unui membru al familiei care ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Nu te simți exclus. Prietenul tău va vorbi când va fi momentul potrivit. Fii răbdător!

Săgetător

S-ar putea să fie nevoie de niște documente destul de extinse și enervante. Probabil că va necesita toată atenția ta la prima oră dimineața, când ești încă proaspăt. Acesta ar putea fi un contract sau o poliță de asigurare ori altceva de neînțeles. Nu-ți fie teamă să  ceri ajutor.

Capricorn

Un articol fascinant pe care l-ai citit în ziar te-ar putea inspira să încerci să-ți creezi o poveste de mister. Astăzi, mintea ta este perfect potrivită pentru a crea răsturnări de situație și personaje interesante, dar complexe. Ai putea spune povestea copiilor sau chiar ai putea decide să o transformi într-un roman. Notează-ți ideile și privește-le din nou mâine. 

Vărsător

Un obiect important pierdut, poate un document, ar putea capta atenția întregii tale gospodării. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant la început, pentru că vei ști că trebuie să fie undeva în casă, dar nu îl găsești nicăieri! Elementul poate reapărea într-un loc pe care nu l-ai fi imaginat niciodată! Sfat: probabil este ascuns printre alte obiecte.

Pești

Cineva sau ceva a dispărut. Bârfa s-ar putea răspândi deoarece toată lumea își imaginează ce este mai rău. Ascultarea zvonurilor probabil că nu face apel la sentimentul tău de corectitudine; cu toate acestea, te întrebi și tu. Tovarășii tăi vor experimenta probabil un amestec de ușurare și dezamăgire atunci când această persoană/lucru va apărea. Mister rezolvat!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic