x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. Taurii preiau inițiativa. Capricornii sunt sarcastici. Peștii își urmăresc obiectivele

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. Taurii preiau inițiativa. Capricornii sunt sarcastici. Peștii își urmăresc obiectivele

de Moira Dună    |    21 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. Taurii preiau inițiativa. Capricornii sunt sarcastici. Peștii își urmăresc obiectivele
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt pe val, Gemenii sunt emoționali, Racii trebuie să se țină departe de bârfe, Leii se simt aventuroși, Fecioarele vor să fie singure, Balanțele se apropie de prieteni, Scorpionii își exprimă sentimentele, Săgetătorii au o zi grozavă, iar Vărsătorii sunt energici.

Berbec

Ești în vârful lumii astăzi, așa cum ar trebui! Ești pe cale de a cuceri un domeniu pe care cândva l-ai considerat imposibil. Rămâi puternic și asertiv. Este un moment grozav pentru tine, dar nu un moment pentru a te concentra prea mult pe un singur lucru. Asigură-te că ai toate opțiunile deschise. Nu te lăsa obligat să te angajezi într-o singură direcție acum.

Taur

Urcă-te la bord azi devreme sau rămâi în urmă. Dacă stai și aștepți ca cineva să te invite, probabil că nu vei ajunge niciodată unde vrei. Iar odată ce ajungi, nu te va opri. Cheia este să faci primul pas. Aceasta este o zi bună pentru a prelua inițiativa și a merge oriunde te duce valul.

Gemeni

S-ar putea să simți un pic de conflict în lumea ta, mai ales când vine vorba de emoții. Percepția ta despre o dispută poate stabili sau distruge rezultatul. Caută oportunități în spațiile în care ai putea să nu fii de acord cu ceilalți. Poți obține o perspectivă minunată atunci când te deschizi către lucruri complet noi pentru tine.

Rac

Poate că este dificil să iei o decizie în legătură cu ceva. Încearcă să nu te lași prea prins de bârfele care roiesc în jurul tău. Oamenii ar putea vorbi destul de mult astăzi, dar ceea ce ar trebui să te preocupe este substanța. Vrei rezultate și acțiuni, nu informații goale și promisiuni.

Leu

Ești gata să zbori ca o pasăre. Când va apărea următoarea rafală de vânt, îți vei lua zborul și vei trimite prezența ta frumoasă peste tot în lume. Încearcă  să nu fii prea superficial dar simte-te liber să te avânți. Există un sentiment expansiv în aer astăzi care dă un impuls emoțiilor tale.

Fecioară

Astăzi vei fi atras în multe direcții. Este și cum ai fi într-un magazin de bomboane și totul arată delicios. Ai grijă să nu începi prea multe deodată și să nu continui nimic. Dacă te simți blocat și nu ești sigur în ce direcție să mergi, retrage-te. Lucrezi cel mai bine singur.

Balanță

Mulțumește-le prietenilor astăzi. Spune-le cât de mult înseamnă pentru tine. Este important să-ți arăți aprecierea față de oamenii din jurul tău. Există un sentiment expansiv în inima ta care va străluci. Cu cât poți proiecta un spirit mai generos, cu atât vei fi mai bine în toate situațiile. Împărtășește-ți zâmbetul și nu vei greși.

Scorpion

Este important să-ți exprimi sentimentele. Ai tendința să le ții în interior și să aștepți până când se acumulează și erup ca un vulcan. Emoțiile  tale blochează lucrurile și împiedică apariția unor energii noi, mai sănătoase. Spune ce trebuie oamenilor care au nevoie să audă cum te simți.

Săgetător

Aceasta este o zi grozavă pentru tine, așa că profită la maximum de fiecare moment. Poți realiza multe în timp jonglezi cu lucruri diferite, simultan. Ceilalți vor fi inspirați de faptele tale miraculoase. Ești un superstar! În timp ce îi ții pe toți în subordine, profită de ocazie pentru a-ți trimite dragostea și generozitatea în exterior. 

Capricorn

Oamenii te pot bombarda într-un mod care te face să vrei să te retragi în învelișul tău protector. Lasă aburul lor să se risipească înainte de a-ți scoate replica plină de spirit. Simțul tău tăios al umorului sarcastic este exact ceea trebuie pentru a sparge orice ego umflat și superficial.

Vărsător

Poți naviga de la stânga la dreapta și din față în spate, și din nou înapoi. Există mult combustibil pentru focul tău astăzi, așa că ar trebui să profiti de această ocazie pentru a avansa către obiectivele tale. Conectarea cu ceilalți este un aspect important al zilei. Fă tot posibilul să lucrezi cu persoane care au aceleași idei.

Pești

Mintea ta bâzâie ca o albină ocupată. Păstrează lucrurile ușoare și sociale. Nu te lăsa prea implicat în detalii. S-ar putea să avi tendința de a-ți face griji cu privire la rezultate, dar adevărul este că problemele se vor rezolva destul de bine de la sine dacă păstrezi o viziune clară asupra obiectivelor tale. Cum ajungi acolo nu este la fel de important ca unde vrei să ajungi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic