x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Taurii amână o decizie importantă. Peștii caută remedii naturiste

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Taurii amână o decizie importantă. Peștii caută remedii naturiste

de Moira Dună    |    22 Dec 2022   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Taurii amână o decizie importantă. Peștii caută remedii naturiste
Sursa foto: Hepta

Berbecii au parte de neînțelegeri, Gemenii trebuie să facă diferența, Leii să fie atenți ce sfaturi oferă, Fecioarele sunt afectuoase cu cei dragi, Balanțele sunt jucăușe, Scorpionii se relaxează, Săgetătorii sunt generoși, Capricornii nostalgici, iar Vărsătorii nonconformiști.

Berbec

Cel mai bun pariu ar fi să cedezi tiparelor ciudate de la locul de muncă. Comunicarea pare blocată la fiecare pas. Așteaptă-te la dificultăți tehnice, cum ar fi defecțiuni ale telefonului sau ale computerului. Tu și partenerul tău veți vorbi în două limbi diferite. Nu te certa. Totul va reveni la normal mâine!

Taur

Nu este o zi pentru a-ți lua angajamente ferme, mai ales în privința relațiilor. Atmosfera de astăzi evidențiază unificarea și reconcilierea, dar nu lua asta ca pe un semn că acum ești obligat pe viață. Procedează cu atenție înainte de a lua orice decizie pe termen lung. Dacă ești pe cale să faceți un pas mare la locul de muncă sau în viața personală, încearcă să amâni decizia până când gândurile tale vor fi mai clare.

Gemeni

Ești optimist din fire, încât îți este greu să accepți anumite eșecuri. Încearcă să nu fii orb. Diferențiază lucrurile chiar dacă nu sunt mereu evidente. 

Rac

De obicei te  concentrezi foarte bine și îți duci sarcinile la bun sfârșit, chiar și atunci când în jurul tău domnește haosul. Dar nu va fi cazul astăzi. Este prea greu să faci multe cu toată agitația. Nu te îngrijora de lipsa ta de productivitate. Relaxează-te și distrează-te puțin. Mâine te poți apuca de treabă.

Leu

Unii oameni ar putea spune că ești profetic, dar darul tău este o combinație de creativitate și intuiție. Ești cunoscut pentru sfaturile tale bune. Însă astăzi ar trebui să fii puțin reținut. Oamenii ascultă cu atenție ceea ce le spui. Dacă sfătuiești pe cineva să facă o nebunie, s-ar putea să o facă!

Fecioară

Unii membri ai familiei ar putea fi nefericiți. Vor mai multă independență sau vor de la tine pentru mai multă atenție și afecțiune. Este greu să găsești echilibrul. Fă tot posibilul pentru a satisface pe toată lumea, asigurându-te însă că propriile nevoi nu sunt trecute cu vederea.

Balanță

Există o atmosferă fără griji, aproape copilărească astăzi, care ți se potrivește foarte bine. Ai muncit mult în ultimul timp și trebuie să te relaxezi puțin. Aceasta este o zi pentru joacă, nu pentru muncă.

Scorpion

Aceasta este o zi pentru odihnă și relaxare. Profită de atmosfera calmă pentru a te concentra pe ceea ce este important în viața ta. Ai mers cu viteză maximă și este posibil ca familia ta să se simtă oarecum neglijată. Petrece timp cu cei dragi. Le este dor de tine și vor saluta compania ta. Alte preocupări vin și pleacă, dar familia este pentru totdeauna.

Săgetător

Ești în vârful lumii astăzi. Bucura-te de priveliste! Ești de neoprit. Prietenii și familia se bucură de buna ta dispoziție. Ești generos din punct de vedere material și spiritual. Încearcă să-ți reduci entuziasmul și fii mai discret. Ar fi bine să oferi diferențiat, în funcție de cât merită fiecare. 

Capricorn

S-ar putea să-ți fie greu să te concentrezi asupra problemelor zilnice atunci când ești prins în fanteziile tale. Scrie-ți gândurile sau scotocește în pod după amintiri dragi. Vei fi uimit de ceea ce vei găsi. 

Vărsător

Laturii tale artistice îi place să comunice cu oameni neobișnuiți. Tu le spui excentrici, alții le spun nebuni! Din punctul tău de vedere, cu cât este mai nebun, cu atât mai bine! Simți că astfel de oameni aduce mai multă culoare în viața celorlalți. Aruncă o privire în oglindă. S-ar putea să vezi că ești o astfel de persoană. Energia și creativitatea ta adaugă strălucire vieții altora.

Pești

Ești conștiincios cu sănătatea ta. Ești unul dintre puținii oameni care fac sport și este a tent la dietă. Astăzi poate vrei să cauți remedii naturiste. Dacă te-ai chinuit să scapi de o răceală sau de o alergie, ia în considerare alternative de tratament.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic