x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 decembrie 2023. Taurii sunt apreciați, Racii acordă atenție sănătății. Peștii vor să plece într-o călătorie

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2023. Taurii sunt apreciați, Racii acordă atenție sănătății. Peștii vor să plece într-o călătorie

de Moira Dună    |    22 Dec 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2023. Taurii sunt apreciați, Racii acordă atenție sănătății. Peștii vor să plece într-o călătorie
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Gemenii reflectează asupra vieții lor, Leii au nevoie de schimbări mai profunde, Fecioarele meditează, Balanțele sunt preocupate de bani, Scorpionii se odihnesc, Săgetătorii vor să fie singuri, Capricornii acordă atenție prietenilor, iar Vărsătorii au o perioadă excelentă.

Berbec

Poți observa ce se întâmplă în jurul tău, păstrând totuși o anumită distanță. Ambițiile celorlalți te vor amuza, deoarece își joacă rolul mai mult ca niște caricaturi decât ca oameni adevărați. Făcând un pas înapoi, te avantajează foarte mult. Ar trebui să faci mai des.

Taur

Iată o zi în care o atenție sau o recunoaștere mult așteptată îți apare în cale. Ai terminat cu necazurile pe care le-ai experimentat în ultima lună și ai intrat într-o perioadă mai calmă. Cei care recent au putut doar să te critice nu găsesc cuvinte suficiente pentru a te lauda. Nu e nimic rău în a fi fericit cu tine însuți.

Gemeni

Este o zi de reflecție. Deși s-ar putea să fii tentat să te uiți în urmă și să te gândești cât de departe ai ajuns, dar timpul tău ar fi mai bine petrecut gândindu-te la ce îți rezervă viitorul. Ai intrat într-o perioadă de regândire atât a identității, cât și a obiectivelor. Acestea nu sunt lucruri mărunte. Vei avea nevoie de fiecare gram de energie pe care o ai la dispoziție pentru a trece prin această perioadă de tranziție.

Rac

Este o zi ideală pentru a avea grijă de corpul tău. Nu te păcăli că acele probleme pe care le-ai dat deoparte vor dispărea. La fel și durerea de la genunchi. Mergi la un medic sau la un kinetoterapeut. Lasă responsabilitățile pentru o zi.Sănătatea e importantă.

Leu

Este posibil să fi modificat recent aspectele materiale ale vieții tale. S-ar putea să fie necesare însă schimbări mai profunde. Aruncă o privire la ceea ce te-a motivat să creezi viața pe care o trăiești acum. Acordă o atenție deosebită alegerilor pe care le-ai făcut în profesia ta. Ești sigur că faci ceea ce ai fost menit? Îți folosești talentele?

Fecioară

Aceasta esteo zi grozavă pentru meditație. S-ar putea să fii nemulțumit deoarece diferitele tale proiecte încă nu au luat formă. Ești nerăbdător, dar cine nu ar fi? Această perioadă de așteptare a durat circa două luni, dar se va încheia în curând. Energia planetară îți cere să iei în considerare doar ceea ce este esențial pentru tine. 

Balanță

Ziua de azi promite să fie excelentă, dar nu exagera. Ai putea fi tentat să crezi că dificultățile tale financiare minore sunt deja în urmă. Din păcate, nu sunt. Ceea ce faci astăzi oferă planul viitorului tău. Eforturile continue de a-ți stabiliza comportamentul îți vor oferi securitatea pe care o dorești pentru viitor.

Scorpion

Eforturile tale dau roade pe măsură ce oamenii îți ascultă sfaturile și încearcă să te mulțumească. Deși anumite detalii din viața ta amoroasă încă mai trebuie să fie rezolvate, ai rezolvat unele lucruri. Ai petrecut luni de zile în acest proces de auto-transformare și meriți puțină odihnă.

Săgetător

Viața ta pare să se învârtă în jurul oamenilor. Ești un interlocutor deschis, vesel și antrenant, căruia îi place să aducă oamenii împreună, dar în ultimul timp îți dorești să fii singur. Nu ignora niciun impuls pe care îl simți pentru singurătate. Chiar dacă este o nevoie neobișnuită pentru tine, este totuși valabilă și ar trebui să o onorezi.

Capricorn

Uneori, prietenii devin adevărata ta familie. Prieteniile tale sunt mai profunde și mai durabile decât îți dai seama. Mulți oameni sunt dornici să te ajute. Nu ai fost tu cel care a promovat beneficiile unor prietenii calde și sincere? Astăzi fii conștient de talentele tale și realizează cât de importante sunt prieteniile.

Vărsător

Ai depășit problemele trecutului recent și intri într-o fază mai pașnică. În curând îți vei finaliza proiectele la locul de muncă. Viața ta de familie va fi imaginea fericirii și a armoniei. Bucură-te de această perioadă de odihnă și relaxare pentru că va fi urmată de o perioadă care necesită atenția ta totală.

Pești

Perspectivele pentru astăzi sunt excelente. Atmosfera oarecum apăsătoare din ultimele zile te inspiră să vizitezi locuri noi. De ce să nu plănuiești o mică călătorie? Toate semnele indică faptul că acesta este cel mai bun moment pentru a planifica o astfel de aventură. Dacă amâni, vei fi blocat din nou în aceeași veche rutină.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic