x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 februarie 2016. O zi in care a merge pe un singur drum reprezinta cea mai inteleapta decizie pe care ai putea-o lua

Horoscop zilnic, 23 februarie 2016. O zi in care a merge pe un singur drum reprezinta cea mai inteleapta decizie pe care ai putea-o lua

23 Feb 2016   •   00:03
Horoscop zilnic, 23 februarie 2016. O zi in care a merge pe un singur drum reprezinta cea mai inteleapta decizie pe care ai putea-o lua


Berbec
Parca prea multe sunt detaliile pe care vrei a le lua in considerare, astazi. Desi intentionezi a indeplini cat mai multe sarcini, in special la locul de munca, posibilitatea de a cadea prada oboselii, atunci cand te astepti mai putin, este prezenta. O zi in care indicat este sa fii un bun observator al celor care te inconjoara.

Taur
Mai putin conteaza cat de nervosi sunt cei din jurul tau. Norii gri ai supararilor celor cu care interactionezi vor fi dispersati de indata ce zambetul tau va fi observat. Asemeni copilului balai vei fi rugat sa "razi la soare" pentru ca acesta sa-si reverse Lumina. Fii relaxat si discuta cu ceilalti, ori de cate ori esti invitat la dialog.

Gemeni
De departe, cel mai important aspect al acestei zile este strans legat de punerea in ordine a vietii tale. Ai nevoie si de pastrarea echilibrului in ceea ce priveste detasarea si implicarea ta emotionala. Bine ar fi sa nu ai pretentia de a primi ceva in schimbul a ceea ce oferi.

Rac
Poate ca, desi spui adevarul, cuvintele tale nu sunt percepute drept unele incurajatoare. Unde mai pui si faptul ca cei din jur par a fi extraordinar de sensibili, in aceasta zi si ca nu toti sunt pregatiti a fi pusi fata in fata cu propriile lor temeri. Asul din maneca este reprezentat de capacitatea de a sti cand sa te pronunti si cand sa te abtii.

Leu
O zi in care a merge pe un singur drum reprezinta cea mai inteleapta decizie pe care ai putea-o lua. Urmareste un singur scop, concentrandu-te doar asupra acelui lucru care reprezinta cu adevarat o prioritate, pentru tine. Nu ai timp de pierdut, ori precizia si acuratetea cu care poti descrie o situatie sunt imerios necesare pentru a-ti atinge scopurile.

Fecioara
A sosit momentul pentru a da dovada de calitati pe care altii nu le pot dobandi cu usurinta, dar pe care tu le ai din nastere. A nu te abate de la calea ta si a fi atent la orice amanunt sunt caracteristici de care astazi nu te poti lipsi, indiferent care sunt circumstantele in care te gasesti implicat. Investeste-ti fiecare farama de energie de care dispui pentru a te asigura ca toate se afla la locul lor.

Balanta
Se pare ca ai ales deja sa fii rational, sa iti pastrezi luciditatea chiar si atunci cand iti permiti sa te lasi dus de val, visand cu ochii deschisi. Dar pastreaza-ti pentru tine reactiile, nelasandu-te prada instinctului de moment atunci cand cineva are ceva de impartit cu tine. Supararea nu iti este de folos, de asemenea, nici furiile. O zi in care bine este sa nu uiti a zambi.

Scorpion
Nu te lasa convins sa faci lucruri impotriva credintei tale. A te simti obligat, mai ales in fata celor care iti sunt prieteni, nu iti este deloc benefic, riscand sa iei decizii pe care ulterior sa le regreti. Este foarte important sa pui pe rimul plan ceea ce tie intuitia iti spune, mai degraba decat sa faci totul pentru a-i face pe ceilalti fericiti.

Sagetator
Cu cat mai simple rationamentele din spatele actiunilor tale, cu atat mai benefica energia zilei acesteia pentru tine si pentru ceea ce tu ai de facut. Extremele nu iti sunt deloc favorabile, cu atat mai putin cu cat ai nevoie de echilibru si de liniste sufleteasca. O zi in care este indicat a asculta ceea ce superiorii iti spun sau... impun.

Capricorn
Desi prezentul este cel mai important astazi, pentru tine, indicat este sa iti rezervi timp pentru a-ti planifica - macar in linii mari - viitorul, chiar daca ceea ce acum iti trebuie nu are legatura cu ceea ce iti doresti a obtine, peste un timp. Ai nevoie sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva cat se poate de practica.

Varsator
Ofera-ti timp si spatiu pentru a da glas trairilor tale, chiar daca te simti vulnerabil, evitand sa fii foarte rational si critic cu tine insuti. Intr-adevar, nu poti avea incredere decat in cei de a caror loialitate esti convins, insa deschide-ti mintea si inima in fata celor cu care astazi interactionezi. Vei avea parte de surprize placute, in final...

Pesti
Sunt de evitat situatiile in care prins la mijloc, drept terta parte; vei fi nevoit sa alegi de partea cui te afli si nu este momentul pentru a decide asa ceva. Indicat este sa analizezi ceea ce se intampla in jurul taudin mai multe puncte de vedere, evitand sa te lasi manipulat sau ranit de catre cei care nu iti sunt aliati declarati.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop