x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 februarie 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Fecioarele au cheltuit prea mult. Săgetătorii se simt singuri

Horoscop zilnic, 23 februarie 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Fecioarele au cheltuit prea mult. Săgetătorii se simt singuri

de Moira Dună    |    22 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 februarie 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Fecioarele au cheltuit prea mult. Săgetătorii se simt singuri
Sursa foto: Hepta

Berbecilor le este dor de persoana iubită, Taurii se simt blocați, Racii și Leii vor să stea acasă,, Balanțele sunt obosite, Scorpionii au amintiri triste, Caprcornii sunt iritați, Vărsătorii sunt blocați în trafic iar Peștilor li se schimbă credințele.

Berbec

Lipsa contactului dintre tine și iubitul tău te-ar putea face să te simți destul de deprimat astăzi. S-ar putea să fii tentat să sari la concluzia eronată că acestuia nu-i mai pasă de tine. Nu cădea în această capcană. Dacă încerci să fii obiectiv, îți vei da seama că acest lucru nu este adevărat. Probabil că prietenul tău să fi fost reținut într-un fel și va suna de îndată ce va avea ocazia.

Taur

Ai tendința să fii foarte intuitiv dar astăzi eșticomplet blocat. Nu poți să simți ce simt alții. S-ar putea să încerci să te retragi la logică, dar nici asta nu funcționează. Totuși, nu crede că este o situație permanentă. Bioritmurile tale mentale sunt scăzute. Ar trebui să revii la normal în câteva zile.

Gemeni

De obicei muncești din greu, indiferent dacă munca implică un loc de muncă, un proiect personal sau pur și simplu treburi în casă. Astăzi, însă, treci printr-o criză de lene. Sunt șanse să nu vrei să faci nimic decât să stai întins și să citești sau să te uiți la televizor. E bine. Cu toții avem nevoie de timp să ne relaxăm. 

Rac

Astăzi s-ar putea să vrei să te desprinzi de lume și să te ascunzi. Curtea din spate sau dormitorul tău par deosebit de atractive în acest moment și s-ar putea să fi achiziționat o nouă carte pe care vrei să o citești. Nici măcar nu vei avea chef să iei masa cu ceilalți. Nu-ți face griji pentru asta. Cu toții ne dorim ceva timp singuri, din când în când. Familia ta ar trebui să înțeleagă.

Leu

Un prieten sau o rudă s-ar putea să-ți propună o călătorie dar astăzi nici nu vrei să te gândești la asta. Nu ai chef să vorbești cu nimeni. Mintea ta este probabil pe chestiuni intelectuale sau metafizice. Ai putea dori să stai acasă. Spune-i prietenului tău că ideea de a călători sună grozav și o vei discuta mai târziu. Asta este tot ce poți gestiona acum.

Fecioară

Te supără  când te confrunți cu situația ta financiară. Este posibil să fi avut o mulțime de facturi de plătit și, astfel, ai mai  puțini bani în cont. Totuși, acest lucru este temporar. Găsește ceva ieftin, cum ar fi cititul, care să te țină ocupat.

Balanță

În această dimineață, s-ar putea să te uiți în oglindă și să fii îngrozit de ceea ce vezi. Ai muncit din greu și ești stresat, așa că probabil arăți obosită. Cu toate acestea, ești predispusă să vezi lucrurile disproporționat și crezi că arăți mult mai rău decât arăți de fapt. Răsfață-te cu niște haine noi și o plimbare, apoi odihnește-te puțin. Mâine probabil vei arăta la fel de grozav ca întotdeauna. 

Scorpion

S-ar putea întâmpla ceva în timpul zilei care să-ți amintească inconștient de lucruri neplăcute care ți s-au întâmplat în trecut. Nu lăsa ca această amintire te afecteze atât de mult. Dă-i drumul. S-ar putea să simți că o greutate mare ți-a fost ridicată de pe umeri.

Săgetător

Niciunul dintre prietenii tăi s-ar putea să nu fie acasă astăzi, așa că probabil că nu vei putea avea nicio conversație telefonică sau vizite. Acest lucru te poate face să te simți destul de singur. S-ar putea să te gândești puțin și să te convingi că nimănui nu-i mai pasă de tine. Știi foarte bine că nu este cazul. 

Capricorn

Astăzi s-ar putea să te simți obligat să stai acasă dintr-un motiv oarecare. Poate aștepți un musafir care întârzie. Prin urmare, te-ai putea simți oarecum nervos. Îți place să stai acasă, dar numai dacă alegi să faci asta. Găsește ceva creativ pentru a umple timpul pe care trebuie să îl petreci așteptând. 

Vărsător

Traficul ar putea fi blocat. Dacă trebuie să faci drumuri, fie mergi pe jos, fie rezolvă problemele devreme. Lucrarea ar putea afecta și liniile telefonice, cel puțin pentru o perioadă, așa că ai putea pierde unele apeluri. Aceasta ar putea fi o zi frustrantă. Ține-te ocupat acasă.

Pești

S-ar putea să te trezești să te îndoiești de credințele și valorile pe care le-ai acceptat fără îndoială pentru cea mai mare parte a vieții tale. Acesta este de fapt un proces sănătos. Până mâine, probabil că vei fi făcut pace cu tine însuți.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic