x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 mai 2023. Scorpionii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii sunt copleșiți de responsabilități

Horoscop zilnic, 23 mai 2023. Scorpionii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii sunt copleșiți de responsabilități

de Moira Dună    |    22 Mai 2023   •   11:30
Horoscop zilnic, 23 mai 2023. Scorpionii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii sunt copleșiți de responsabilități
Sursa foto: hepta

Berbecilor, Gemenilor și Vărsătorilor li se schimbă programul, Taurii și Leii se ceartă, Racii și Balanțele au probleme cu banii, Fecioarele să fie atente la bârfe, Capricornii au un eșec, Peștii au dificultăți cu planificarea unei vacanțe.

Berbec

Astăzi te simți frustrat. Dacă ți-ai făcut planuri să te întâlnești un prieten apropiat sau cu un iubit, nu fii convins că se va întâmpla. Evenimentele neașteptate ar putea forța o amânare. Nu este nici o zi bună pentru a lucra la proiecte creative sau artistice. Rezultatele dorite s-ar putea dovedi evazive. Petrece-ți ziua citind!

Taur

Supărările și dezamăgirile unui membru al familiei ar putea provoca o ceartă. Și problemele cu echipamentele de uz casnic îți dau bătăi de cap. Cel mai bine este să-ți distragi atenția și să ieși în oraș. Mergi la un film, spectacol, muzeu sau chiar la o terasă. Te ajută să-ți reduci stresul. 

Gemeni

Trebuie să iei legătura cu mai multe persoane și acest lucru poate fi frustrant. Este posibil ca oamenii să nu fie acasă, mesajele să nu ajungă la destinatari ori echipamentele tale tehnologice să nu funcționeze cum trebuie. Dacă nu este urgent, ar fi mai bine să aștepți până mâine, altfel te vei stresa inutil. 

Rac

Ai probleme cu cei din jur din cauza banilor. Atenție la bugetul gospodăriei. Evenimente neașteptate pot necesita anumite achiziții imediate pe care nu le-ai planificat. Întocmește un plan de economii și nu te panica. Vei rezolva!

Leu

Posibil să primeti vizita părinților sau a unor prieteni apropiați. Fă un program de filme ori ceva distracție, altfel vor fi discuții aprinse care nu vor rezolva lucrurile doar veți fi toți stresați. Orice ar fi, nu te lăsa copleșit. Mâine va fi mai bine. 

Fecioară

Nu este o zi bună să ieși din casă. Traficul este groaznic. Nu ai încredere în nicio bârfă pe care o afli! Cineva poate transmite zvonuri din propriile motive, așa că nu crede nimic din ce auzi fără să verifici.

Balanță

Unele evenimente neobișnuite te-ar putea face să te simți nemulțumit de viața ta și să te gândești la unele schimbări mari. Problemele legate de bani vor necesita atenție și s-ar putea dovedi frustrante. Îți vin în minte idei revoltătoare pentru îmbunătățirea situației financiare. Fă o listă de opțiuni, apoi așteaptă câteva zile înainte de a face planuri serioase. Nu este ziua în care să începi ceva nou.

Scorpion

Activitățile recente te-au plictisit brusc de jobul tău și de oamenii cu care ai de-a face. S-ar putea să te simți neliniștit și să te gândești la schimbări în viața ta profesională. Acest lucru pare potrivit acum, dar s-ar putea să nu fie așa. Cel mai bine este să-ți analizezi opțiunile logic și practic. Nu-ți fie teamă să ceri părerile familiei și prietenilor.

Săgetător

Lipsa de timp pentru a-ți urmări interesele spirituale și intelectuale te supără. Parcă responsabilitățile momentului ar fi prea multe pentru tine. Încearcă să fii observator. Dacă un prieten ar veni la tine pentru un sfat cu problema ta, ce ai spune? Gândește-te să-ți eficientizezi activitățile. 

Capricorn

Un eșec neașteptat îți afectează atingerea unui obiectiv pe termen lung . Nu lăsa să te doboare. Un pic de gândire inovatoare și o planificare suplimentară te-ar putea readuce pe drumul cel bun. Aceasta este o zi petrecută cel mai bine singur, lucrând la proiectele proprii. Este posibil să fii neliniştit în compania altor persoane. În plus, veștile bune despre bani ți-ar putea face ziua!

Vărsător

Obligațiile familiale ale partenerului tău ar putea interfera cu lucrurile pe care ai vrut să le faceți împreună. Dorința ta de a ajuta ar putea împiedica și alte responsabilități. Cel mai bun mod de a gestiona zile ca astăzi este să le planifici cu atenție. 

Pești

O întârziere în primirea unei comunicări dintr-un loc îndepărtat s-ar putea dovedi frustrantă. Poate că așteați cu nerăbdare o vacanță dar responsabilitățile care apar brusc ar putea amâna călătoria. Probabil că acest lucru nu va fi necesar, dar trebuie făcute unele ajustări înainte să poți face ceea ce vrei și să-ți îndeplinești și responsabilitățile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic