x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 martie 2023. O zi tensionată pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 23 martie 2023. O zi tensionată pentru toate semnele

de Moira Dună    |    22 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 martie 2023. O zi tensionată pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Berbecii au emoții fluctuante, Taurii au parte de surprize, Gemenii și Racii au nevoie de calm, Leii să fie atenți la vorbe, Fecioarele au probleme cu tehnologia, Scorpionii se simt presați, Săgetătorii sunt entuziasmați, Capricornii să-și vadă de trabă, Vărsătorii iau atitudine iar Peștii sunt emoționali.

Berbec

Stările tale emoționale sunt fluctuante. Se pare că există un nor intens care se infiltrează de-a lungul zilei. Nu încerca să-i păcălești pe cei din jur. Ei vor vedea direct prin tine. Explozii de energie pozitivă vor ieși din senin pentru a-ți aminti scopul tău. Încearcă să nu te blochezi atât de mult în greutatea zilei și să nu mai reușești să identifici oportunitățile care apar.

Taur

O zi plină de multe surprize interesante pentru tine. Fii recunoscător și vei fi uimit de lucrurile care par să curgă în mod natural în calea ta. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Probabil apar prieteni vechi. Discută cu ei. Acționează spontan și cu multă pasiune.

Gemenii

Există o tendință care îți cere să încalci regulile și să intri într-un nou tărâm - o nouă mentalitate sau un nou mod de a trăi. Izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta poate dori să meargă într-o direcție, în timp ce mintea ta vrea să meargă în altă parte. Respiră adânc și calmează-te înainte de a continua.

Rac

Toarnă-ți o ceașcă reconfortantă de ceai astăzi. Fă un duș fierbinte sau o baie lungă. Pe scurt, răsfață-te. Este posibil să captezi tensiunea suplimentară a oamenilor din jurul tău. Fii conștient de acest lucru și propune-ți să îndepărtezi lucrurile rele pe care alții le aruncă asupra ta. Ești o persoană sensibilă. Ai grijă la mișcările bruște ale celorlalți.

Leu

Este posibil ca oamenii să fie puțin supărați de unele dintre acțiunile sau cuvintele tale recente. Remarca pe care ai făcut-o acum câteva săptămâni te ajunge din urmă. Ceea ce tu consideri o controversă prietenoasă și uşoară poate afecta emoţiile sensibile ale altcuiva, mai ales astăzi. Gândește-te înainte de a vorbi. Ceilalți pot să nu fie atât de duri pe cât par. 

Fecioară

Este o zi interesantă pentru tine. Poți realiza destul de multe. Intuiția și sensibilitatea sunt puternice. Te irită unele probleme ale echipamentelor IT dar nu te lăsa copleșit. Salvează-ți fișierele la care lucrezi mai des. 

Balanță

S-ar putea să fii puțin nervos, chiar și fără cofeină. Acțiunile bruște pot face ca oamenii să se sperie. Păstrează surprizele pentru altă dată. Dacă vrei să-i spui șefului tău că pleci într-o scurt vacanță, acum nu este momentul. Relaxează-te.

Scorpion

Lucrurile s-ar putea să vină la tine din toate părțile. Mai devreme sau mai târziu vei fi forțat să acționezi. Poate părea că pereții camerei se prăbușesc încet. Presiunea crește și aerul stagnează. Ieși la alergat. Exercițiile fizice te vor ajuta să eliberezi o parte din presiunea pe care o simți.

Săgetător

S-ar putea să fii entuziasmat de o idee dar, din păcate, nimeni altcineva nu este. O parte a ta poate fi comunicativă și plină de spirit, iar cealaltă este confuză. Cele două părți nu se conectează foarte bine, așa că poate ar trebui să te liniștești. Păstrează-ți ideile pentru o zi ulterioară.

Capricorn

O mare parte din ziua de azi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu ceva mai multă intensitate. Există un zgomot în jur care nu te lasă să te concentrezi. Renunță la discuții și vezi-ți de treabă.

Vărsător

Astăzi este una dintre acele zile în care s-ar putea să simți că toată lumea trage de tine în direcții diferite. Fă-ți puțin timp pentru tine și expune-ți clar nevoile. 

Pești

Există o intensitate emoțională în interiorul tău astăzi, care se zvârcolește pentru a găsi o cale de ieșire. Sunt probabile izbucniri bruște, așa că ai grijă să-ți ții temperamentul în frâu. Caută prieteni care sunt ascultători atenți, nu cârje permanente. Este posibil să simtă aceeași tensiune puternică și să nu aibă nevoie de o povară suplimentară.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic