x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 martie 2024. Racii sunt preocupați de carieră. Balanțele au probleme de comunicare

Horoscop zilnic, 23 martie 2024. Racii sunt preocupați de carieră. Balanțele au probleme de comunicare

de Moira Dună    |    22 Mar 2024   •   11:30
Horoscop zilnic, 23 martie 2024. Racii sunt preocupați de carieră. Balanțele au probleme de comunicare
Sursa foto: Hepta

Berbecii socializează, Taurii sunt obosiți, Gemenii și Peștii au nevoie de răbdare, Leii sunt blocați în trafic, Fecioarele se ocupă de documente, Scorpionii fac muncă de rutină, Săgetătorii au probleme cu tehnologia, Capricornii sunt frustrați de întârzieri, iar Vărsătorilor nu le ies planurile de călătorie.

Berbec

Primești o invitație la un eveniment social și probabil că nu vei dori să mergi. Este posibil ca persoanele implicate să nu aibă nimic în comun cu tine și probabil vei simți că evenimentul va fi plictisitor Cu toate acestea, ar putea exista factori de afaceri implicați care ar putea să te facă să te gândești că ar trebui să mergi oricum. Cât de urgentă este afacerea? Cât de importante sunt contactele? Gândește-te la asta înainte de a accepta sau de a refuza.

Taur

Te simți obosit? Sfatul evident ar fi să încetinești, dar s-ar putea să simți că nu este posibil acum. Odihnește-te cât poți și asigură-te că mănânci corect. Cere ajutor dacă trebuie făcute lucrări urgente. 

Gemeni

O vizită mult așteptată a unui prieten apropiat sau a unui partener de dragoste poate fi amânată. Acest lucru ar putea fi destul de descurajator. S-ar putea să te temi că amânarea implică faptul că vizita nu va avea loc niciodată, dar nu este cazul. Prietenul tău s-a confruntat, probabil, cu câteva probleme care trebuie rezolvate. Ai răbdare. Totul ar trebui să iasă așa cum doriți, deși puțin mai târziu!

Rac

Problemele legate de carieră pot fi suspendate astăzi deoarece comunicările importante la care te aștepți nu ajung la timp. Întrucât ești nerăbdător să încheiachestiunile implicate, ai putea să înebunești de frustrare. Nu face asta. Găsește altceva de făcut în timp ce aștepți și timpul va trece mai repede. Preocuparea ta principală va fi rezolvată, dar nu atunci când ai sperat. Fii răbdător!

Leu

Călătoriile scurte pot fi  aproape imposibile astăzi din cauza unor factori care nu pot fi controlați, cum ar fi traficul, construcțiile sau ambele. Dacă ai comisioane de făcut, amână-le. Dacă poți, mergi pe jos sau cu bicicleta. Dacă trebuie să mergi în mașină, asigură-te că ai muzica ta preferată cu tine pentru a putea face ceva în timp ce aștepți în trafic. Altfel, vei înnebuni de plictiseală.

Fecioară

Nu este ziua în care să te ocupi de documente,  mai ales dacă implică bani. Procesele tale mentale sunt mai lente decât de obicei și s-ar putea să descoperi că ești ușor distras. Nici starea ta de spirit nu va fi chiar atât de grozavă, așa că ar putea fi o idee bună să aștepți câteva zile înainte de a te ocupa de astfel de sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cere ajutor. 

Balanță

Comunicarea cu partenerii este probabil să fie slabă până la inexistentă astăzi. Nu este momentul să intri în negocieri contractuale sau alte discuții care ți-ar putea afecta viitorul într-un mod major. Starea de spirit dominantă este scăzută, așa că orice ai decide astăzi este apt să reflecte această dispoziție. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile până când toată lumea este într-o stare de spirit mai pozitivă. 

Scorpion

Indiferent de munca pe care o faci azi, ar putea merge mai încet decât de obicei pentru că ești puțin distras. Este posibil să fii preocupat de trecut, în special de sentimentele și evenimentele pe care credeai că le-ai uitat de mult, care îți afectează starea de spirit în diferite moduri. Aceasta ar putea fi o zi bună pentru a te concentra asupra sarcinilor de rutină pe care le poți face automat, dacă este posibil. Astfel vei fi la fel de productiv ca întotdeauna.

Săgetător

Apelurile telefonice și e-mailurile dintre tine și prietenii tăi pot să se rătăcească,. Este nevoie de puțină răbdare, mai ales dacă este implicată tehnologia modernă. Dacă o problemă este urgentă, cel mai bine ar fi să faci lucrul de modă veche și să mergi să vezi persoana în cauză. 

Capricorn

Întârzierile și frustrările te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei, mai ales în ceea ce privește comunicarea. Un tânăr vizitator pe care îl aștepți astăzi acasă ar putea întârzia și s-ar putea să nu poată suna și să te anunțe. Nu pierde timpul îngrijorându-te. Prietenul tău este probabil în siguranță și în cele din urmă va apărea. Traficul aglomerat și alte supărări neprevăzute sunt probabil de vină. 

Vărsător

Dacă te-ai gândit să faci o excursie, aceasta nu este ziua în care să-ți faci planuri. Orice afli astăzi despre orarul companiilor aeriene sau despre hoteluri s-ar putea să nu reflecte situația reală. Dacă aștepți câteva zile, lucrurile ar trebui să meargă mult mai bine. Dacă ai deja planuri să plecați, așteaptă-te la unele întârzieri. Decide-te să te distrezi!

Pești

O scrisoare sau un apel telefonic cu privire la banii pe care îi aștepți s-ar putea să nu vină astăzi. Acest lucru ar putea să te pună în panică și să vrei să-i suni pe cei responsabili pentru a vedea ce se întâmplă. Aceasta nu este o zi bună pentru orice fel de comunicare. Ai răbdare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic