x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 august 2023. Gemenii sunt îndrăgostiți. Fecioarele se răsfață. Săgetătorii sunt îngrijorați de bani

Horoscop zilnic, 24 august 2023. Gemenii sunt îndrăgostiți. Fecioarele se răsfață. Săgetătorii sunt îngrijorați de bani

de Moira Dună    |    23 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 24 august 2023. Gemenii sunt îndrăgostiți. Fecioarele se răsfață. Săgetătorii sunt îngrijorați de bani
Sursa foto: Hepta

Berbecii au probleme minore în relație, Taurii nu se simt prea bine, Racii vor să iasă în oraș, Leii sunt entuziaști ,Balanțelor le este dor de partener, Scorpionii sunt preocupați, Capricornii acordă atenție unui prieten, Vărsătorii neliniștiți iar Peștii se ocupă de finanțele lor.

Berbec

Iubitul tău este preocupat de unele conflicte minore cu colegii. Problema s-ar putea să treacă mâine, dar prietenul tău nu va asculta. Doar spune-i că ești acolo dacă este necesar și apoi ocupă-te de altceva. 

Taur

Nu te simți în formă astăzi, așa că evită cafeaua și alte stimulente. Încearcă să dormi dacă poți. Prea mult stres în viața ta cu siguranță nu ajută. Această stare de rău ar putea trece până la prânz, dar dacă ai exagerat în ultima vreme, ar fi bine să o iei mai ușor.

Gemeni

Sentimentele de dragoste pentru iubitul tău sunt copleșitoare astăzi. O seară intimă cu iubitul tău este tocmai ce ai nevoie. Dacă acesta nu are timp, nu trage concluzii greșite. 

Rac

Pereții pot părea că se închid în jurul tău și ești nerăbdător să ieși afară. Ieși la cină cu prietenii și apoi vino acasă și vizionează un film. 

Leu

Azi s-ar putea să-ți vină niște vești minunate, iar asta te-ar putea trimite într-o astfel de emoție încât este dificil să te concentrezi pe realitate. Acest lucru este OK pentru o vreme. Prietenii tăi și cei dragi probabil vor înțelege. Dar la un moment dat trebuie să cobori pe Pământ! Fă o plimbare. Ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

Fecioară

Un prieten sau un coleg îți restituie împrumutul pe care i l-ai dat. Vei fi încântat și te simți puțin vinovat pentru că vrei să-i cheltui pe ceva frivol. Nu sunt atât de mulți bani și ai dreptul să te mai și răsfeți din când în când.

Balanță

Casa ta poate părea astăzi pustie iar dragostea îți lipsește. Un membru al familiei, poate iubitul tău, ar putea fi plecat peste noapte, făcând locul să pară mult mai rece și mai gol decât este. Nu este o noapte bună să stai acasă. Ieși și vizitează un prieten sau mergi la un film. Trebuie să te menții ocupat până când partenerul tău se întoarce.

Scorpion

Ești preocupat astăzi? Ceva care înseamnă mult pentru tine ar putea avea nevoie de atenție, așa că s-ar putea să fii mai tăcut decât de obicei. Cei dragi pot crede că ești bolnav, supărat sau chiar furios. Vorbește cu ei despre ceea ce ai în minte. Spune-le de ce taci. Asta ar trebui să le ușureze temerile și ar putea chiar să ajute.

Săgetător

Grijile legate de bani te pot chinui astăzi. S-ar putea să nu existe niciun motiv real. S-ar putea să te îngrijoreze posibilele probleme care ar putea apărea. Acesta este un exercițiu inutil. 

Capricorn

Un prieten ar putea părea îndepărtat astăzi și probabil că nu va comunica prea mult cu tine. Nu crede ca prietenul tau este suparat pe tine. Această persoană este probabil îngrijorată de cariera sa. Nu-l forța și ocupă-te de treburile tale. Prietenul tău va vorbi când va fi momentul potrivit.

Vărsător

Înțelegi sentimentele neliniștitoare ale unui prieten care locuiește departe? S-ar putea să te întrebi dacă este ceva în neregulă în viața acestei persoane. Poate că ar fi bine să-i suni prietenul tău. Probabil vei afla că orice îl tulbură este minor.

Pești

Te îngrijorează investițiile tale? Relaxează-te. Lucrurile sunt temporare și bursa își va reveni. Dar nu este o zi bună să faci noi investiții și nici chiar să-ți deschizi cont la o altă bancă. Așteaptă câteva zile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic