x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Gemenii se plictisesc. Leii și Peștii caută adevărul

Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Gemenii se plictisesc. Leii și Peștii caută adevărul

de Moira Dună    |    23 Feb 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Gemenii se plictisesc. Leii și Peștii caută adevărul
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Fecioarele trebuie să fie atenți, Taurii și Săgetătorii au nevoie de distracție, Racii sunt prietenoși, Balanțele verifică informațiile, Scorpionii sunt nervoși, Capricornii se dedică studiului, iar Vărsătorii sunt atrași de persoane îndrăznețe.

Berbec

Se știe că ai inimă bună dar acum trebuie să acorzi atenție instinctelor tale pentru a preveni ca cineva să profite de tine. Dacă ceea ce auzi nu se potrivește cu sentimentele tale. Dacă crezi că ești folosit, ferește-te. Altfel vei avea resentimente  care te vor împovăra.

Taur

Natura ta este intensă. Probabil că simți lucrurile profund și petreci mult timp pierdut în gânduri. Cu toate acestea, prea multă intensitate îți poate afecta sănătatea și bunăstarea. Este timpul să ieși și să te distrezi. Ridică-te de pe scaun și fă o plimbare. Fă cunoștință cu cineva la prânz sau mergi la cumpărături.  Ieși din monotonia rutinei tale.

Gemeni

Hrănește-ți mintea astăzi. Deși, fără îndoială, îți place să fii activ și sociabil, te plictisești destul de repede. Ai nevoie constant de stimulare pentru a te simți bine. Explorează un subiect interesant sau găsește-ți un nou hobby. 

Rac

Dacă crezi că trebuie să dovedești că ai ceva valoros de oferit, ia în considerare acest lucru. Ești prietenos din fire și te poți înțelege cu aproape oricine. Aceasta poate fi puterea ta. Gândește-te să fii tu însuți. Privește-ți calitățile și îți vei dovedi valoarea.

Leu

Rezolvă-ți problemele astăzi. Ai un adevărat fler pentru a investiga situațiile și a-ți da seama ce s-a întâmplat. Dacă îți iese în cale care pare misterios, ia taurul de coarne și caută adevărul. Dacă ești derutat, folosește procesul de eliminare pentru a restrânge opțiunile. 

Fecioară

Nu te lăsa păcălită de persoane care nu sunt sincere cu tine. Dacă nu le cunoști bine, ai încredere în instinctele tale. Ai tendința să-ți pese de ceilalți, așa că îți pare mereu rău pentru cineva și vrei să-l ajuți. Asigură-te însă că această persoană chiar merită și îți spune toată povestea. 

Balanță

S-ar putea să fii prins de emoție sau să îți bazezi deciziile pe cuvântul altcuiva. Trebuie să-ți folosești propria gândire. Verifică informațiile și moderează-ți activitățile. Ține cont de limitările tale. 

Scorpion

Energia pe care o simți astăzi te face nervos așa că cei din jur nu știu cum să reacționeze. Concentrează pe treburile de la serviciu și de acasă. Este mai bine să fii util decât să înnebunești pe toată lumea.

Săgetător

Să te aventurezi în ceva nou și diferit poate fi ceea ce ai nevoie. Ai o latură foarte solidă, practică a personalității tale, dar nevoia de entuziasm și aventură este probabil la fel de puternică. Acum este timpul să te distrezi. Vizitează-ți un prieten sau explorează un loc nou. 

Capricorn

Poate vrei să înveți despre ceva astăzi. La serviciu și acasă există un program stabilit. Dar în timpul liber te poți ocupa de dorințele tale. Vrei să îți sporești cunoștințele așa că poți petrece timp online ori în bibliotecă pentru a te informa. 

Vărsător

Dacă se întâmplă să întâlnești oameni noi astăzi, fii atent. Unii par interesanți pentru că sunt îndrăzneți sau periculoși. Poate că fac lucruri pe care nu tu nu ai visa niciodată să le faci. Acest lucru pare interesant, dar poate crea probleme și te poate răni dacă nu ești atent. Dacă pericolul te entuziasmează prea mult, este timpul să-ți reexaminezi viața și să schimbi lucrurile.

Pești

S-ar putea să trebuiască să alegi între a spune adevărul și a minți. În unele circumstanțe, acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă ți-e teamă că vei răni sentimentele cuiva. Reține că o minciună poate necesita mai multă energie decât adevărul. Gândește-te la ce ai vrea să facă cealaltă persoană în locul tău. Rămâi pe drumul drept, chiar dacă este greu.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic