x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 ianuarie 2024. Taurii și Fecioarele au probleme legate de bani. Peștii află vești șocante

Horoscop zilnic, 24 ianuarie 2024. Taurii și Fecioarele au probleme legate de bani. Peștii află vești șocante

de Moira Dună    |    23 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 24 ianuarie 2024. Taurii și Fecioarele au probleme legate de bani. Peștii află vești șocante
Sursa foto: Hepta

Berbecii muncesc mult, Gemenii sunt ocupați, Racii află vești enervante, Leii se bucură de vești bune, Balanțele aju probleme în carieră, Scorpionii întâmpină dificultăți cu echipamentele IT, Săgetătorii sunt creativi, Capricornii au parte de obstacole, Vărsătorii au chef de dragoste.

Berbec

Excesul de muncă și încordarea nervilor ar putea să te facă să te simți puțin obosit și ar putea fi o idee bună să vă petreci timp singur pentru a te odihni. Dacă nu poți face asta, încearcă să iei lucrurile mai ușor. Unele schimbări neașteptate în jurul tău vor stârni vorbe de la vecini. Verifică faptele înainte de a sări la orice concluzie.

Taur

Problemele legate de bani ar putea apărea în mintea unui prieten apropiat sau a unui iubit și ar putea fi căutat sfatul tău. Un proiect creativpoate necesita o cheltuială mai mare, timp sau alte resurse decât ai crezut inițial, iar acest lucru te face să te întrebi dacă vei putea continua. Ar putea fi nevoie de mici ajustări din partea ta dar ar trebui să-l poți finaliza așa cum ai planificat.

Gemeni

S-ar putea să ai musafiri sau chiar o întâlnire fierbinte programată pentru diseară, dar până la mijlocul după-amiezii s-ar putea să te simți prea obosit să te întrebi dacă ai putea anula. Cel mai bine este să-ți păstrezi activitățile discrete. Ia cina acasă în loc să ieși în oraș. Seara ta va fi probabil plină de conversații incitante și stimulatoare, așa că te vei bucura că ți-ai păstrat planurile.

Rac

Livrările la care te așteptai ar putea fi întârziate. S-ar putea să  auzi ceva șocant de la un vecin sau o rudă, iar bârfa s-ar putea răspândi foarte rapid. Acest lucru te-ar putea zgudui chiar dacă ar putea fi exagerat. Ai putea să vizitezi câteva persoane din apropiere sau să petreci mult timp la telefon încercând să afli adevărul. Nu crede ce auzi astăzi.  

Leu

Niște vești bune dar surprinzătoare despre un grup din care faci parte ți-ar putea apărea astăzi. Poate că activitățile de strângere de fonduri au avut mai mult succes decât credeai, sau poate că recunoașterea vine în calea ta. Cu toate acestea, este posibil să fie necesară completarea multor documente înainte ca acestea să funcționeze pentru tine. Pot fi implicate contracte sau alte documente legale. Seara ieși cu prietenii tăi și sărbătorește.

Fecioară

Unele știri supărătoare cu privire la bani te-ar putea agita. Poate că un cec pe care îl așteptai nu a sosit la timp sau poate că banca a făcut o eroare cu privire la contul tău. Nu este nimic care să nu poată fi îndreptat, deși te va deranja pentru că va trebui să petreci mult timp la telefon. Practic, totul ar trebui să meargă foarte bine pentru tine. Aceasta este doar o piedică temporară.

Balanță

Un mic eșec în cariera ta te-ar putea face să te simți puțin dezorientat. Ar putea fi implicat un echipament modern. Nu te înnebuni; acest lucru este doar temporar și va fi îndreptat. Propria hotărâre, eficiență și abilități practice ar trebui să se rezolve în cel mai scurt timp. Probabil că te simți destul de optimist pentru viitor.

Scorpion

Astăzi poate începe să fie o zi foarte frustrantă. Unele echipamente cu care lucrezi s-ar putea să se strice brusc și ar putea dura ceva timp pentru a le repara. O separare temporară de un iubit ar putea fi, de asemenea, dezamăgitoare. Este posibil să ai multă energie fizică. Fă o plimbare lungă. Acest lucru ar putea nu numai să te elibereze și să-ți limpezească și capul.

Săgetător

Nivelul tău de inspirație artistică este foarte ridicat astăzi. Visele sau meditația s-ar putea să vă fi adus la iveală unele intuiții și revelații spirituale și este posibil să le fi uitat imediat când ai ieșit din starea  de vis sau meditație. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant pentru tine! Încearcă să le notezi, chiar dacă îți amintești doar frânturi. Acest lucru le poate aduce din nou la suprafață. 

Capricorn

O livrare pe care te așteptai să vină de departe ar putea fi întârziată, determinându-te să te întrebi dacă s-ar fi putut pierde. Din păcate, nu poți face mare lucru decât să aștepți. Echipamentul pe care îl folosești la locul de muncă ar putea să se strice., ceea ce îți va îngreuna lucrul și te va enerva. Încearcă să găsești altceva de făcut!

Vărsător

Te simți pasional, sexy și dornic de o întâlnire romantică. S-ar putea chiar să ai programată o întâlnire fierbinte. Cu toate acestea, nu fi surprins dacă trebuie amânat ădin motive care nu țin de controlul tău sau al partenerului tău. Dacă nu poți face altfel, ai putea încerca să te dedici unor activități creative. Romanele și filmele captivante s-ar putea dovedi, de asemenea, o ieșire bună, deși niciodată la fel de bune ca lucrurile reale!

Pești

Un musafir care ar putea avea câteva probleme  șiar putea veni la ușa ta dorind sfaturi și simpatie. Ar putea avea și niște vești șocante. O criză la locul de muncă ar putea face necesar ca tu sau partenerul tău să petreceți cea mai mare parte a timpului departe de casă și familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, mai ales dacă trebuie să vă anulați planurile. Ai răbdare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic