x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iulie 2023. Berbecii sunt creativi, Taurii dețin controlul. Gemenii sunt nehotărâți. Săgetătorii au idei bizare

Horoscop zilnic, 25 iulie 2023. Berbecii sunt creativi, Taurii dețin controlul. Gemenii sunt nehotărâți. Săgetătorii au idei bizare

de Moira Dună    |    24 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 iulie 2023. Berbecii sunt creativi, Taurii dețin controlul. Gemenii sunt nehotărâți. Săgetătorii au idei bizare
Sursa foto: Hepta

Racii acționează, Leii întâmpină opoziție, Fecioarele au o zi bună, Balanțele și Peștii sunt visători, Scorpionii au o oportunitate, Capricornii sunt emoționali, iar Vărsătorii confuzi.

Berbec

Astăzi ești creativ. Evadezi din realizate și îțoi explorezi fanteziile prin eforturi artistice. Visează cât de mare îți permite imaginația. Nu există limite pentru lucrurile care pot fi realizate. S-ar putea să reușești să zbori mult mai sus decât crezi.

Taur

Lucrurile sunt destul de bune pentru tine. Maniera ta persuasivă și ghionturile blânde sunt suficiente pentru a duce oamenii acolo unde vrei. Tu deții controlul. Amintește-ți că, pe măsură ce accepți laude pentru succesele tale, trebuie să-ți recunoști și vina eșecului. Orice risc pe care ți-l asumi acum va fi în favoarea ta. 

Gemeni

Când ai la dispoziție 10 antreuri într-un meniu, va fi dificil să alegi. Alungă nehotărârea și nici nu privi lucrurile din perspectivă negativă. Cheia este să mergi cu fluxul. Extinde-ți visele cum dorești. Distrează-te și fii dispus să-ți asumi întreaga responsabilitate pentru acțiunile tale.

Rac

Visele tale nu se vor împlini niciodată dacă nu crezi în ele și nu acționezi. Nimeni altcineva nu o va face pentru tine. Realizează că poți ajunge unde dorești în multe moduri diferite. Primul pas este să crezi mereu în tine și în faptul că orice este posibil. Astăzi este o zi grozavă pentru a-ți lăsa imaginația să preia controlul.

Leu

Dacă oamenii încep să te necăjească azi, nu-i băga în seamă.  Ai dreptul să-ți trăiești viața așa cum vrei. Dacă asta înseamnă că vrei să mergi prin casă într-o cămașă murdară și pantaloni de trening care nu au fost spălați de luni de zile, asta e! Fii persoana care vrei să fii.

Fecioară

Visele tale sunt realizabile. Există forțe care lucrează astăzi teajută să-ți atingi obiectivele. Ar trebui să fii într-o dispoziție pozitivă toată ziua, iar oamenii vor fi foarte receptivi la tine. Lasă fanteziile tale să conducă.

Balanță

Astăzi este ziua ta să visezi mare. Gândește-te la ceea ce îți dorești cel mai mult de la viață. Ținteste spre stele. Nu există limită cât de departe poți merge. Singurele opreliști sunt în imaginatia ta. Nu-ți face griji dacă planul tău nu pare să fie rațional. Fă-ți mai multe griji cu privire la ceea ce vrei și mai puțin cu privire la modul în care vei obține.

Scorpion

Se deschide o oportunitate incredibilă și pași mari într-un tărâm creativ. Urmărește muzica. Achiziționează un instrument, mergi la magazinul de discuri sau ascultă o trupă live. Lasă artistul din tine să strălucească. Muncește pentru obiectivele tale și nu te opri până nu le atingi. 

Săgetător

Mintea ta poate părea destul de tulbure astăzi, dar nu lăsa asta să te împiedice. De fapt, poți folosi acest sentiment în avantajul tău. Încearcă să aduci mai multă magie în viața ta. Cu cât accepți mai mult sentimentele și ideile tale bizare, cu atât lucrurile se vor încadra mai mult la locul lor. Să nu crezi că totul în viață trebuie să fie complet rațional.

Capricorn

Aceasta este o zi excelentă, în care emoțiile tale vor fi puternice. Ai încredere în instinctele tale. Nu ai nimic de pierdut urmându-ți inima. Acesta este un moment important pentru tine de a reaprinde visele pe care le-ai lăsat să mocnească.

Vărsător

Lucrurile pot deveni puțin confuze. Nu simți că trebuie să dai un sens tuturor lucrurilor. De fapt, asta poate fi imposibil. Orice ai face, asigură-te că ești tu însuți. Lasă natura ta creativă să strălucească. Alți oameni sunt destul de maleabili, așa că ar trebui să preiei conducerea în aproape orice situație. Asigură-te că ești atent la nevoile altora.

Pești

Amestecă-ți realitatea cu un pic de fantezie. Odihnește-te puțin. Petrece timp meditând și curățându-ți mintea de grijile zilnice. Activitățile calmante și relaxante sunt cea mai bună modalitate de a petrece ziua de azi. Plimbă-te cu prietenii și intră adânc în conversații despre subiecte ciudate. Oferă-ți timp și spațiu pentru a visa.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic