x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 octombrie 2023. Scorpionii au parte de schimbări importante. Capricornii amână o decizie

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2023. Scorpionii au parte de schimbări importante. Capricornii amână o decizie

de Moira Dună    |    24 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 octombrie 2023. Scorpionii au parte de schimbări importante. Capricornii amână o decizie

Berbecii sunt creativi, Taurii vor să facă schimbări în casă, Gemenii au neînțelegeri în dragoste, Racii să fie atenți la bani, Leii sunt critici, Fecioarele sunt confuze, Balanțele descoperă afinități cu un prieten, Săgetătorii nu se simt prea bine, Vărsătorii află informații neclare, iar Peștii au imaginație.

Berbec

Ai un talent artistic pe care încă nu l-ai valorificat. Astăzi s-ar putea să apară evenimente te fac să dornic să încerci. Acesta este un moment bun deoarece inspirația ta este la cote înalte. Nu te judeca prea aspru dacă eforturile tale nu se potrivesc cu așteptările. Este nevoie de mai multă experiență înainte de a putea adapta viziunea la abilitățile tale.

Taur

Membrii familiei doresc să facă schimbări în casa ta, cum ar fi remodelarea, redecorarea sau reamenajarea, dar ar putea exista dezacorduri cu privire la schimbările necesare. Fiecare va avea o idee diferită. Nu este o zi bună pentru a face astfel de planuri. Este puțin probabil să se ajungă la vreun acord acum. Amână planificarea pentru altă dată.

Gemeni

Neînțelegerile cu un iubit te pot determina fie să scrii, fie să citești poezie de dragoste sau o nuvelă. Este mai important să lămurești neînțelegerea cu persoana specială din viața ta. Înveselește-te. Nu lăsaa nesiguranța să te stăpânească. Nu totul este atât de rău pe cât pare. Sfârșitul zilei ar putea aduce o împăcare pasională.

Rac

Un prieten apropiat sau un grup din care faci parte ar putea avea probleme cu banii. S-ar putea să-ți ceară un împrumut dar ai grijă. S-ar putea să nu-i mai vezi înapoi. Un obiectiv la care ai lucrat ar putea fi blocat, dar nu este ziua în care să încerci să-l pornești. S-ar putea să-ți lipsească informațiile. 

Leu

Îți plac oamenii, dar uneori poți fi foarte critic. Astăzi s-ar putea să ai dificultăți să te integrezi într-un grup. Este posibil ca dinamica să nu te atragă. Tot ce vrei să faci este să te desprinzi. Încearcăsă depășiți acest sentiment și observă-ți rezistența. Încearcă să-ți găsești locul în grup și implică-te fără să prefaci.

Fecioară

Confuzia despre chestiuni metafizice sau spirituale te-ar putea face să cauți claritate prin cercetare. Discuția cu prietenii s-ar putea dovedi benefică, dar este important să reții că aceștia ar putea fi la fel de confuzi ca tine. Discuțiile interesante și tehnologia vor face diferența. Un prieten s-ar putea dovedi nedemn de încredere, așa că fii atent la persoanele cu care împărtățești confidențe.

Balanță

Se poate forma un nou tip de legătură cu cineva pe care îl consideri prieten. Poate descoperiți un interes reciproc sau să-ți vezi brusc prietenul într-o lumină nouă. Acest lucru poate fi frumos, dar înainte de a te angaja, fă un efort pentru a-l cunoaște puțin mai bine. Imaginea ta despre el ar putea fi tulburată de idealism. S-ar putea să nu vezi persoana în mod obiectiv.

Scorpion

Ceva important pentru tine se schimbă. Începi să te îndoiești dacă există sau nu viitor în asta. Poate fi o carieră sau o relație romantică. Confuzia îți poate domina gândurile astăzi. Nu te simți confortabil cu un viitor incert. Trebuie să te gândești mult la asta înainte de a te decide. 

Săgetător

Disconfortul fizic te-ar putea face să te simți inconfortabil. Cel mai probabil nu ești cu adevărat bolnav. Ești obosit și stresat, dar poți să treci peste această zi. Deziluzia față de cineva pe care l-ai admirat ar putea fi în mintea ta. Ai putea să cauți pe altcineva pentru un model de urmat. Te vei simți mai bine mâine!

Capricorn

O întâlnire romantică mult așteptată poate fi anulată sau se poate dovedi mai puțin plină de satisfacții decât ai fi sperat. Ar putea apărea îndoieli cu privire la viitorul acestei relații. Nu este ziua în care să ieidecizii finale cu privire la chestiuni serioase ca aceasta. Așteaptă câteva zile până când te simți puțin mai încrezător și apoi decide-te.

Vărsător

Un musafir îți poate aduce informații nesigure. Nu crede tot ce îți spune această persoană. În ceea ce privește romantismul, pasiunile tale sunt mari și nevoia de intimitate cam la fel. Este puțin probabil să ai întâlniri cu adevărat romantice astăzi, cel puțin satisfăcătoare. Dacă ți se ivește ocazia, cel mai bine ar fi să faci stabilești o dată ulterioară.

Pești

Un mesaj pasional sau un apel telefonic ar putea veni de la un prieten apropiat sau un iubit. Persoana poate fi confuză și mai degrabă chinuită emoțional. Fii bun! Dacă te-ai gândit să scrii ceva, aceasta este ziua. Imaginația ta este la cote înalte. Lasă cuvintele să curgă. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic