x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Racii și Leii să aibă grijă la cheltuieli. Fecioarele au prea multe responsabilități

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Racii și Leii să aibă grijă la cheltuieli. Fecioarele au prea multe responsabilități

de Moira Dună    |    25 Apr 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Racii și Leii să aibă grijă la cheltuieli. Fecioarele au prea multe responsabilități
Sursa foto: Hepta

Horoscop 26 aprilie 2023. Berbecii sunt creativi, Taurii sunt demotivați, Gemenii să fie atenți la minciuni, Balanțele sunt seducătoare, Scorpionii au probleme de comunicare, Săgetătorii sunt fericiți, Capricornii sunt prea seducători, Vărsătorii au noroc în dragoste iar Peștii sunt încrezători.

Berbec

Este momentul să începi să fii creativ în viața ta și să nu-ți fie frică de a nu ai niciun talent. Cine poate spune ce este talentul? Iar dragostea vieții tale ar putea fi chiar în fața ta. Încearcă să te uiți în jur. Partenerul perfect ar putea fi oricine. Trebuie doar să-l vezi.

Taur

S-ar putea să fii puțin neclar despre direcția ta profesională. Motivația ta a dispărut fără avertisment. Ce s-a întâmplat? Este posibil să ai nevoie să te implici în proiecte de avergură. Proiectele de interes scăzut, care vizează doar interese minore, nu-ți mai rețin atenția.

Gemeni

S-ar putea să vezi miraje, mai ales în mediul din jurul tău. Este posibil să avi impresia că oamenii te mint sau îți ascund ceva. Sau poate că tu ești cel care minte cu privire la anumite lucruri sau ascunzi ceea ce faci. De ce faci lucrurile atât de complicate? Nu-ți fie teamă să-ți exprimi sentimentele.

Rac

Ține-ți bine banii pentru că s-ar putea să ai niște impulsuri ciudate (deși nobile) de a-i oferi sau de a cheltui o sumă mare pe ceva complet inutil. Ar trebui să te gândești să-ți cheltui banii într-un mod mai bun sau deloc. De ce să nu te oferi voluntar decât să dai bani?

Leu

Astăzi nu este o zi bună pentru a semna contracte sau pentru a face achiziții substanțiale. Păstrează-ți banii într-un loc sigur și economisește-ți rezervele. Nu negocia nimic astăzi, indiferent cât de bine sună oferta sau cât de tentantă este afacerea.

Fecioară

Ești sigur că nu îți poți modifica situația? Ești prizonierul unui stil de viață care nu este creat de tine sau care poate fi o întoarcere în trecut? Oamenii ți-au cerut să-ți asumi prea multe responsabilități și asta te îngreunează. Nu-ți fie teamă să fii singur și distanță-te de aceste situații. Învață să spui nu și fă-ți propria viață!

Balanță

Prognoza pentru tine este excelentă. Te poți baza pe aspectele de astăzi pentru a-ți reda încrederea, care a fost foarte încercată în ultimele zile. Războinicul seducției din interiorul tău se poate mândri, sigur de cucerire. Cu toate acestea, nu merge prea departe. Așteaptă câteva zile pentru ca realitatea să risipească norul de extaz și vei putea vedea viitorul mai clar.

Scorpion

S-ar putea să ai probleme de  comunicare. E ca și cum ceva îți distorsionează percepția. Nu fi surprins dacă, odată venită seara, ai chef să uiți de toate responsabilitățile tale și să călătorești în celălalt capăt al lumii. Mâine vei vedea din nou clar, dar fără îndoială că sunt aventuri pregătite pentru tine!

Săgetător

Radizei de fericire. Aceasta este o schimbare revigorantă după tristețea din ultimele câteva săptămâni. Se pare că deciziile pe care le-ai luat s-au rezolvat în bine. Sau poate ești îndrăgostit? În orice caz, îți va fi chiar mai ușor decât de obicei să comunici cu ceilalți și să-ți împărtășești bucuria. Lasă vremurile bune să vină!

Capricorn

Scopul tău este să-ți vrăjești partenerul. Nu există niciun motiv să nu încerci. Într-adevăr, este o zi excelentă pentru dragoste. Dar nu-ți exagera viclenia romantică deoarece aspectele zilei tind să-ți distorsioneze percepția asupra lucrurilor. AȘa că s-ar putea să fii trădat de ceea ce vezi în oglindă. Ai grijă ce faci și cum o faci!

Vărsător

Ești într-o formă foarte bună. Bucură-te de acest moment de ușurare de grijile tale. În ceea ce privește viața ta amoroasă, pot apărea câteva oportunități interesante. Fii atent la ele și, orice ai face, nu le lăsa să scape!

Pești

Este clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu simți nicio teamă sau îndoială pe măsură ce progresezi spre obiectivele tale, navigând pe mări calme sub cer senin. Această nouă atmosferă este probabil produsul angajamentului tău reînnoit. Răsplătește-te pentru realizări, prin toate mijloacele, dar ar trebui să aștepți câteva zile înainte de a sărbători.

×