x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 august 2023. Berbecii se implică într-un nou proiect. Scorpionii primesc laude. Capricornii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic, 26 august 2023. Berbecii se implică într-un nou proiect. Scorpionii primesc laude. Capricornii se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    25 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 august 2023. Berbecii se implică într-un nou proiect. Scorpionii primesc laude. Capricornii se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Taurii vor să facă schimbări în casă, Gemenii participă la evenimente sociale, Racii vor să se dedice unui nou hobby, Leii schimbă direcția, Fecioarele sunt productive, Balanțele sărbătoresc, Săgetătorii învață, Vărsătorii cunosc oameni noi iar Peștii își iau un animal de companie.

Berbec

Un prieten îți propune să participați împreună la un nou proiect. Acesta poate fi ceva ce nu ai mai făcut până acum și probabil că vei avea îndoieli dar nu le lăsa să-ți stea în cale. Orice oferă prietenul tău poate implica o investiție pe termen lung, dar toate semnele spun că până la urmă va merita.

Taur

Un sentiment brusc de dragoste pentru casa ta te-ar putea determina să redecorezi. Anumite vești fericite despre o rudă s-ar putea răsfrânge asupra întregii familii. Nu fi surprins dacă simți un strop de invidie. La urma urmei, ești om.

Gemeni

Noi canale de comunicare s-ar putea deschide pentru tine astăzi. O autoare a cărei operă îți place ar putea lansa o nouă carte. Ai putea cunoaște niște vecini noi sau ai putea intra în contact cu persoane care au o idee similară cu a ta. Acest lucru promite să îți deschidă un nou teritoriu în ceea ce privește viața intelectuală și socială.

Rac

Latura ta aventuroasă s-ar putea arăta acum. S-ar putea să ai un talent pentru o activitate pe care nu ai mai gândit-o până acum, de exemplu raftingul, zborul, alpinismul sau parașutismul! Sau ar putea fi o distracție mai puțin riscantă, care este încă nouă pentru tine. Acesta este un moment bun pentru a aborda proiecte noi de orice fel. Doar asigură-te că știi toate dezavantajele înainte de a începe.

Leu

Norocosule! O pauză neașteptată te face să începi în direcția pe care o dorești. Acest lucru ar putea implica dragoste, aspirații de carieră sau pur și simplu un nou mod de a trăi. Prietenii ar putea juca un rol major în acest proces. Mergi înainte cu precauție, dar mergi!. Pauze ca asta nu vin foarte des!

Fecioară

Imaginația ta este întotdeauna fertilă, dar astăzi este deosebit de productivă. Ai putea veni cu idei pentru tot felul de proiecte noi. Prietenii vor să lucreze cu tine. Asigură-te că scrii câteva dintre ideile tale, astfel încât să poți reveni la ele mai târziu. Nu vei putea să faci totul astăzi!

Balanță

Un obiectiv pe care tu și unii prieteni ați încercat să-l atingeți poate lua o întorsătură bruscă și poate da semne că se manifestă mai devreme decât te-ai așteptat. Aceasta ar putea fi o pauză pentru tine și s-ar putea să nu știi cum să profiti la maximum de ea. Nu-ți face griji pentru asta acum. Sărbătorește cu prietenii tăi. În câteva zile vei fi în stare să mergi mai departe!

Scorpion

Recunoașterea pentru munca bine făcută ar putea veni în calea ta deoarece cei din jurul tău par să te vadă dintr-o dată într-o lumină nouă. În unele cazuri, poate rezulta o notă de faimă. Acest lucru ar putea avea legătură fie cu cariera, viața personală sau ambele. În orice caz, îți vor crește entuziasmul și stima de sine, ceea ce ar trebui să-ți permită să continui să mergi înainte. Bucură-te și țintește mai sus!

Săgetător

Dorința ta de a învăța noi abilități ar putea fi promovată de un eveniment brusc care te îndreaptă în direcția corectă. Ai putea începe să antrenezi un talent artistic sau să înveți să folosești noile tehnologii ori să afli despre cele mai recente progrese științifice. Mintea ta este ascuțită și curiozitatea ridicată. 

Capricorn

Astăzi s-ar putea să simți o atracție fizică copleșitoare față de o persoană nouă, chiar dacă ești deja într-o relație. De asemenea, un noroc neobișnuit ți-ar putea aduce niște bani în plus. Ar putea fi un bonus neașteptat, o vânzare de vreun fel sau un cadou. Ar putea apărea tentația de a le cheltui tot. Dacă nu ai nevoie de bani pentru cheltuieli de rutină, poți să te răsfeți. Meriți o recompensă.

Vărsător

O invitație neașteptată la un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu oameni neobișnuiți, fascinanti. Unii dintre ei pot fi implicați în profesii care te interesează. Unii vă pot deveni prieteni, iar alții s-ar putea dovedi a fi contacte valoroase de afaceri. Ca rezultat, ți-ar putea apărea noi oportunități. Indiferent de invitațiile care îți apar, nu le refuza. S-ar putea să ratezi ceva minunat.

Pești

Te-ai gândit să adopți un animal de companie? Chiar dacă nu ai făcut-o, un câine sau o pisică ar putea să vină în viața ta acum și să dea semne că vrea să rămână cu tine,. Nu lăsa considerentele banale să-ți stea în cale. Un animal ar putea aduce multă bucurie în viața ta acum. Sănătatea ta ar trebui să fie bună deși energia ta s-ar putea să vină și să dispară în rafale.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic