x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 iulie 2023. Berbecii au o zi grozavă. Racii au nevoie de ajutor. Leii sunt activi

Horoscop zilnic, 26 iulie 2023. Berbecii au o zi grozavă. Racii au nevoie de ajutor. Leii sunt activi

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 iulie 2023. Berbecii au o zi grozavă. Racii au nevoie de ajutor. Leii sunt activi
Sursa foto: Hepta

Taurii și Fecioarele trebuie să-și comunice intențiile, Gemenii au multe informații de procesat, Balanțele sau nevoie de atenție la locul de muncă, Scorpionii să evite bârfele, Săgetătorii sunt spontani, Capricornii își exprimă gândurile, Vărsătorii sunt emoționali iar Peștii să nu se epuizeze.

Berbec

Astăzi este o zi grozavă și poți obține multe rezultate folosindu-ți mintea ta rapidă și inteligența ascuțită. Informațiile zboară rapid. Prinde ceea ce rezonează cu tine și aruncă restul. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai bine echipat pentru a gestiona deciziile zilei. Obține toate faptele înainte de a continua.

Taur

De ce eu? S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decât oricine altcineva. Viața ta poate părea o plimbare intensă pe roller coaster, care nu se oprește niciodată. Ia o pauză de la toate azi dacă poți. Comunică-ți gândurile și sentimentele. Vorbind, te vei simți mult mai bine.

Gemeni

Creierul tău zumzăie ca un stup astăzi. Asta e bine. Există o mulțime de informații de procesat acum. Te-ai gândit să cumperi niște echipamente electronice noi sau mici electrocasnice pentru casa ta? Acum este momentul potrivit pentru a cerceta acest proiect înainte de a-ți folosi cardul de credit. 

Rac

Nu presupune automat că poți rezolva singur toate problemele. Doar discuția cu alții poate ajuta la luminarea unei situații care te-a derutat. Cere ajutorul altora în zonele în care ai nevoie. Nu-ți fie rușine să ceri ajutor. Cu toții avem probleme de rezolvat. Nu ești singur.

Leu

Trezește-te devreme și lucrează. Ai multă energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi orice trebuie să faci. Energia planetară este de partea ta. Profită de ea pentru a spune ce ai în minte și apropie-te cu un pas de țelurile tale. Ar trebui să poți găsi un echilibru sănătos între a da și a primi.

Fecioară

Vorbește.  Poate că nimeni nu a auzit punctul tău de vedere de ceva vreme. Doar pentru că oamenii nu îți cer părerea nu înseamnă că nu este valabilă. Ai o perspectivă incredibilă pe care alții nu o au. Nu presupune că ei știu ce gândești tu, chiar dacă probabil tu știi ce gândesc ei.

Balanță

Cineva tocmai a pornit ventilatorul și hârtiile zboară peste tot. Ritmul crește și te chinui să ții pasul. Rămâi în strânsă comunicare cu ceilalți pentru că aceasta va salvarea ta. Este posibil să ai nevoie de ajutorul altora pentru a aduna documentele. Fii cu ochii pe lucruri ca să nu-ți pierzi locul.

Scorpion

Nimeni nu va satisface nevoile tale astăzi, așa că ridică-te și fă lucrurile pe cont propriu. Există puțină simpatie din partea celorlalți. Sunt o mulțime de bârfe în jurul cărora ai putea fi tentat să te alături. Nu activa acest tip de comportament. În cele din urmă, te va înstrăina de ceilalți.

Săgetător

Ascultă cu atenție deoarece răspunsurile suflă chiar în fața ta. Ia legătura cu oameni de care nu ai mai auzit de ceva vreme. Poți fi destul de productiv astăzi, în situații neașteptate. În mod ironic, cu cât plănuiești mai puțin, cu atât vei realiza mai mult. Fii spontan. Revelațiile vor veni la tine într-o clipită.

Capricorn

S-ar putea să vrei să eviți un angajament astăzi. Nu continua să dai bir cu  fugiții. Fii puternic și lasă-i pe oameni să-ți cunoască gândurile, chiar dacă crezi că sentimentele lor vor fi rănite. Treaba ta este să-ți protejezi emoțiile. Alți oameni se pot descurca pe ai lor. Fii agresiv dacă trebuie. Sănătatea ta depinde de a fi sincer cu tine însuți.

Vărsător

Te afli la un punct culminant dramatic în ciclul tău emoțional. Este foarte posibil să erupi ca un vulcan. Nu-ți fie rușine să eliberezi aceste emoții. Natura ta feminină și cea masculină sunt conectate și lucrează armonios pentru a se exprima la maximum. Deschide porțile comunicării.

Pești

Partea ta filantropică ar putea dori să iasă și să facă fapte bune astăzi. Modul implicit înseamnă să ai grijă de ceilalți. Este în regulă, dar asigură-te că nu-ți epuizează forța vitală. Cheia este să oferi sfaturi și apoi să te îndepărtezi de situație. Nu ești responsabil pentru acțiunile altora. Oferă informații, dar lasă decizia finală la latitudinea persoanei pe care încerci să o ajuți.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic