x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 noiembrie: Berbecii au probleme de ordin financiar

Horoscop zilnic 26 noiembrie: Berbecii au probleme de ordin financiar

26 Noi 2017   •   06:03
Horoscop zilnic 26 noiembrie: Berbecii au probleme de ordin financiar
Sursa foto: Viacheslav Sevastyanov/Getty Images/Hemera

Horoscopul zilei de 26 Noiembrie aduce o mulțime de vești pentru toate zodiile. 

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Berbec

Problema unor sume pe care le aveti de recuperat sau una legata de accesarea unui credit nu va da pace. Si totusi, solutiile vor incepe sa se contureze in zilele care urmeaza; acum nu este momentul sa ratati distractia ori sa stricati cheful partenerului.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Taur

Ati putea descoperi o paleta nebanuita de idei sau de sentimente a cuiva cu care ati devent destul de apropiati in ultima perioada. Azi este ziua in care visati frumos, dar vor veni si zilele in care sa va faceti un plan realist.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Gemeni

Vreti, nu vreti, se vorbeste despre voi si conteaza tare mult faptele voastre, precum si pozitiile exprimate in aceasta perioada. Este un moment potrivit sa cereti parerea si chiar sprijinul unei persoane experimentate, unui specialist.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Rac

Emotii la cote ridicate: dorul de cineva pare sa nu tina cont de distanta dintre voi sau de timpul trecut de la ultima intalnire. Pe de alta parte, ar putea trece timpul fara sa va dati seama, ocupati fiind cu o pasiune a voastra recenta.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Leu

Niste destainuri ale cuiva aproiat ar putea sa ajunga direct la inima voastra si veti gasi modalitatea potrivita sa raspundeti, sa sustineti, sa intelegeti. Timpul pe care il petreceti in compania copiilor vostri este nepretuit pentru acestia, se bucura de fiecare minut.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Fecioara

Ati putea afla niste lucruri, chiar din partea omului iubit, care va vor schimba opinia despre evenimente si situatii din trecut. Este o perioada plina de nostalgie pentru voi si revin in amintirea voastra locuri, fapte, persoane, intamplari.

HOROSCOPUL ZILEI: 26 NOIEMBRIE - Balanta

Veti evalua altfel, mai pragmatic se pare, oportunitatea unor investii destul de mare ca valoare. Se poate sa va implicati personal in activitati pe care pana acum le lasati pe seama altcuiva din comoditate sau poate ca asa era intelegerea.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop