x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 septembrie 2023. Leii vor să schimbe lumea. Vărsătorii preiau conducerea. Peștii fac lucrurile în ritmul lor

Horoscop zilnic, 26 septembrie 2023. Leii vor să schimbe lumea. Vărsătorii preiau conducerea. Peștii fac lucrurile în ritmul lor

de Moira Dună    |    25 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 septembrie 2023. Leii vor să schimbe lumea. Vărsătorii preiau conducerea. Peștii fac lucrurile în ritmul lor
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Fecioarele și Săgetătorii sunt tensionați, Taurii agresivi, Gemenii vulcanici, Racii și Fecioarele independenți, Scorpionii au nevoie de echilibru, Capricornii au parte de certuri.

Berbec

Astăzi apare o tensiune care poate face ravagii în natura ta armonioasă. Cheia acum este să vezi oportunitățile, în locul conflictului. Acesta este un moment potrivit pentru a obține o perspectivă mai bună asupra anumitor lucruri. O mică transformare internă poate avea loc atunci când vezi lucruri din cealaltă parte.

Taur

S-ar putea să te simți foarte pasional, așa că nu fi surprins dacă duci lucrurile la extrem, chiar mai mult decât de obicei. Există o agresivitate în interiorul tău care te ajută să deții controlul asupra fiecărei situații. Trebuie să fii pregătit să primiți orice. Există un instinct de război în toți oamenii, care este probabil să apară într-o zi ca aceasta.

Gemeni

Găsește-ți puterea din interior. Este pe cale să erupă ca un vulcan. Lasă-ți pasiunea să- preia controlul și vei fi uimit de locurile incredibile care se pot întâmpla. Nu-ți fie teamă să duci lucrurile la extreme. Norocul tău fantastic te va scoate din orice situație dificilă.

Rac

Ritmul tău puternic, dar constant, s-ar putea să fie evident astăzi. Ar putea părea că e un foc sub picioarele tale șitrebuie să te miști în continuare pentru a nu te arde. Folosește-ți independența pentru a face lucrurile așa cum vrei tu. Aceasta ar putea fi o zi puternică pentru tine!

Leu

Există entuziasm astăzi care indică faptul că lucrurile se întâmplă, lucrurile se schimbă. Fii atent și în ton cu ceea se află în jurul tău. Există o încărcătură de energie minunată care te îndeamnă să depășești granițele. Fă-ți partea pentru a ajuta lumea să evolueze într-un loc mai fericit și mai pașnic.

Fecioară

Tu ești sensibilă într-o mare de furie, așa că ține garda sus. Nu te lăsa tentat de persoanele nervoase din jur.  Ai grijă de oamenii care par motivați de frică. Aliniază-te cu cei care sunt neutri și au încredere în ei. 

Balanță

Există o forță puternică, transformatoare, care îți scot în evidență ego-ul și vitalitatea. Observă energia de foc a zilei care îți încurajează personalitatea dinamică și puternică să strălucească. Simte-te liber să-ți exprimi independența în orice situație.

Scorpion

S-ar putea ca lucrurile să se întâmple prea repede în jurul tău astăzi, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să te alături ritmului frenetic. Probabil că este mult mai bine să rămâi cu abordarea ta metodică. Fă-ți timp pentru a colecta faptele de care ai nevoie înainte de a lua o decizie sau a face un plan major de atac. Oamenii s-ar putea să fie puțin șovăitori, așa că fă tot posibilul să fii persoana stabilî din grup.

Săgetător

Asigură-te că nu proiectezi o imagine falsă despre tine. Este important să rămâi fidel sufletului tău sau vei ajunge în situații inconfortabile și frustrante. Există o forță transformatoare puternică care lucrează împotriva ta astăzi, dar vei avea conducerea și încrederea pentru a te susține în orice mod ai nevoie.

Capricorn

Amintește-ți de toate lucrurile pozitive pe care le ai acum în viața ta. Este posibil să fii întâmpinat cu tensiuni și provocări care îți amenință  echilibrul. Ar putea izbucni argumente în jurul tău și este posibil să ai întrebări cu privire la ceea ce reprezintă. 

Vărsător

Focul din tine arde extrem de tare, așa că profită la maximum de acest cuptor intern incredibil. Răsfață-te cu o ținută nouă. Preia conducerea proiectelor. Ai putere în spatele cuvintelor și acțiunilor tale astăzi, așa că folosește-o pentru binele cel mai înalt.

Pești

S-ar putea să simți nevoia de a te ridica și de a pleca, dar în același timp s-ar putea să simți că nu ești pregătit. Poate că nu simți că ești pe un teren suficient de solid pentru a face pasul următor. Nu lăsa presiunea lumii exterioare să te determine să faci lucruri pe care nu le vrei. Acționează în ritmul tău și fii tolerant cu cei care au un ritm diferit. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic