x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2024. O zi tensionată pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2024. O zi tensionată pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    26 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2024. O zi tensionată pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Berbecii au coșmaruri, Taurii se simt iritați, Gemenii trebuie să se ocupe de sarcinile neterminate, Racii și Leii să se ferească de certuri, Fecioarele sunt enervate, Balanțele și Scorpionii stau departe de conflicte, Săgetătorii sunt tentați să facă cheltuieli impulsive, Capricornii și Vărsătorii sunt nervoși, iar Peștii află vești enervante.

Berbec

Coșmarurile din timpul nopții te fac să te trezești nervos fără un motiv tangibil. S-ar putea să vrei să-ți cercetezi visele și să încerci să le analizezi, astfel încât să afli sursa furiei și cum să o elimini. Știrile deconcertante despre bani se vor dovedi fără temei. Încearcă să rămâi calm.

Taur

Un partener, fie partenerul tău de viață, fie un coleg, este probabil să fie într-o dispoziție iritabilă astăzi, ceea ce ai putea fi puțin supărător. Starea de spirit a acestei persoane probabil are prea puțin de-a face cu tine. Aceasta nu este o zi bună pentru a oferi sau a participa la evenimente sociale sau chiar pentru a accepta invitații. Așteaptă până mâine!

Gemeni

Prea multe sarcini sau treburi neterminate te-ar putea face să te simți presat să le duci la bun sfârșit, creând stres și efort inutil. Ține ritmul și nu te panica. Probabil că te simți mai sensibil decât de obicei, așa că s-ar putea să captezi și unele dispoziții de la oamenii din jurul tău. Fă pauze periodice și ieși la plimbare. Acest lucru ar trebui să-ți limpezească capul și să ușureze lucrurile.

Rac

Nivelurile emoționale sunt ridicate în rândul membrilor unui grup din care faci parte, pe măsură ce dezacordurile se transformă în certuri. Stai departe de asta. Notează-ți impresiile și împărtășește-le cu ceilalți după ce se calmează  spiritele. S-ar putea să vreisă faci un ultim pas spre atingerea unui obiectiv personal, dar ai putea fi blocat de forțe care nu pot fi controlate. Ai răbdare!

Leu

Presiunile de a finaliza sarcinile neterminate și de a începe altele noi îți provoacă emoții. Toată lumea este nervoasă și stresată și pot izbucni certuri. Cel mai bine ar fi să-ți ții ochii și mintea concentrată pe sarcinile pe care le ai la îndemână și nu pe micile certuri care au loc în jurul tău. Acest lucru îți menține tensiunea arterială scăzută și îi liniștește pe cei pe care vrei să-i impresionezi.

Fecioară

Energia frustrată rezultată din incapacitatea de a-ți pune planurile în acțiune te enervează. Încearcă să găsești alternative pentru energia ta, astfel încât să eviți această capcană. Există, de asemenea, pericolul că ai putea acționa impulsiv, fără să te gândești. Amintește-ți să te oprești și să te gândești înainte de a acționa. Altfel, eforturile tale ar putea fi irosite.

Balanță

Stresul și încordarea nervilor ar putea duce la febră sau dureri de cap. Prin urmare, ar putea fi o idee bună să începi ziua în ritmul tău și să te concentrezi asupra sarcinilor care sunt cele mai presante. Nu-ți face griji dacă trebuie să lași ceva pentru mai târziu. Există șansa ca ceilalți din jurul tău să intre în certuri destul de aprinse. Stai departe de asta. 

Scorpion

Dacă ești implicat în orice fel de activitate de grup sau situație socială, fii pregătit să izbucnească certuri printre oamenii de acolo. Ai putea găsi acest lucru extrem de inutil și contraproductiv și s-ar putea să fii tentat să încerci să intri și să-i oprești. Cel mai bine e să stai departe. Scapă de frustrare mergând acasă! 

Săgetător

Frustrarea și supărarea față de ceilalți din cercul tău te-ar putea tenta să ieși și să scapi de acea energie cheltuind mulți bani. S-ar putea să exagerezi cu mâncare sau băutură sau ai putea ceda unor cumpărăturii impulsive. Rasfata-te putin dar nu exagera. Nu vrei să-ți deranjezi stomacul și nu vrei să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. În schimb, fă niște exerciții sau ocupă-te de activități creative.

Capricorn

Un nivel crescut de iritabilitate și frustrare te-ar putea tenta să te cerți cu prietenii, copiii sau partenerul. Probabil că te simți deosebit de energic. În astfel de zile, s-ar putea să te gândești să faci jogging, să mergi la sală sau la un curs de aerobic. Acest lucru te ajută să depășești stresul și tensiunea. 

Vărsător

Există un conflict între obligațiile de carieră și responsabilitățile de acasă. Este posibil să te simți total neputincios în această situație, așa că vei fi iritabil. Încearcă să gândești clar și să găsești o soluție pentru enigma ta, apoi acționează. Evită tentația de a te certa cu ceilalți. Seara, iesi la dans! Elimină o parte din acea energie frustrată.

Pești

Apelurile telefonice la distanță lungă de la oameni care locuiesc în state îndepărtate ar putea aduce știri destul de deconcertante. Acest lucru s-ar putea să trezească o oarecare furie în tine și ai putea fi tentat să o elimini pe cel care sună. Nu face asta! Persoana este probabil doar mesagerul. Unele călătorii scurte ar putea să te confrunte cu trafic imposibil. Dacă trebuie să ieși în oraș astăzi, s-ar putea să ajungi acolo mai repede mergând pe jos.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic