x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 mai 2023. Berbecii merg înainte cu un proiect. Scorpionii trebuie să renunțe la manipulare

Horoscop zilnic, 27 mai 2023. Berbecii merg înainte cu un proiect. Scorpionii trebuie să renunțe la manipulare

de Moira Dună    |    26 Mai 2023   •   11:30
Horoscop zilnic, 27 mai 2023. Berbecii merg înainte cu un proiect. Scorpionii trebuie să renunțe la manipulare
Sursa foto: Hepta

Taurii fac progrese, Gemenii întâmpină obstacole, Racii sunt temători, Leii au nevoie de flexibilitate, Fecioarele sunt indecise, Balanțele primesc sprijin, Săgetătorii se ceartă, Capricornii sunt confuzi, Vărsătorii acționează, Peștii evită conflictele.

Berbec

Este un moment minunat pentru a merge mai departe într-un proiect. Orice proiect mare, pe termen lung, care implică comunicare, film sau călătorii pe distanțe lungi, necesită măsuri urgente. Ai o forță puternică care te îndeamnă să mergi înainte. Privește înainte cu o atitudine pozitivă, în loc să te gândești la toate motivele pentru care aceste proiecte nu se vor desfășura așa cum vrei tu.

Taur

Poți să faci progrese mari în privința obiectivelor tale. Cheia este să clarifici orice comunicare greșită sau necinste înainte de a merge mai departe. Nici măcar nu încerca să faci progrese înainte de a înlătura pânzele de păianjen. Menține totul pe o pistă ușoară și flexibilă pentru a lucra eficient. 

Gemeni

Motorul tău este accelerat. Ai rezervorul plin de benzină. Din păcate, s-ar putea să simți că există un obstacol mare în calea ta. Poate că acest obstacol este atitudinea ta mentală și incapacitatea de a lua decizii. S-ar putea să devii atât de împrăștiat uneori încât să nu poți avansa. Nu te agita din cauza asta. Răspunsurile vor veni când ai nevoie de ele.

Rac

Nimănui nu-i place respingerea. Este posibil să eziți să-ți asumi riscuri în necunoscut. Ține minte că, jucând în siguranță, te privezi de însăși aventura care ți-ar putea schimba viața. Există un sentiment energic și expansiv în aer care te încurajează să faci acel salt de credință. 

Leu

Fii flexibil în comunicarea ta și ți se vor deschide uși despre care nici măcar nu știai că sunt acolo. Există o cantitate extraordinară de energie fizică la dispoziția ta. Nu o risipi. Fiind rigid și insistând să faci lucrurile numai conform filozofiei tale, te privezi de aventurile spontane care dau vieții condimentul și varietatea pe care le iubești.

Fecioară

S-ar putea să fii într-o poziție dificilă. Vrei să explodezi într-un nou mod de viață, dar te simți blocat. Poate te simți legat de rutina ta actuală. S-ar putea să simți că faci progrese dar tânjești după o lansare uriașă care să îți permită să faci un salt în marele dincolo. Această ușă este mereu deschisă.

Balanță

Primești sprijin și încredere dintr-un aspect al vieții tale și energie fizică din altul. Chiar dacă cele două zone se pot afla într-un punct de conflict, ai capacitatea de a prelua aspectele pozitive din fiecare și de a le fuziona pentru a crea ceva nou sau a rezolva o problemă. Reunește-ți resursele și treci la viteză maximă. Cerul este limita.

Scorpion

Succesul va veni la tine când vei lucra cu energiile la îndemână. Urmează fluxul situației în loc să încercați să o subminezi sau să o manipulezi. Există o forță extraordinară la lucru. Poate că este nevoie de direcție pentru a o alinia cu obiectivele tale. Exprimă-ți intențiile deschis, în loc să lucrezi în culise. Vei primi sprijin de la alții atunci când o vei face.

Săgetător

S-ar putea să te cerți. Natura ta este expansivă și generoasă, dar dacă alții profită de această natură bună, starea ta de spirit se transformă rapid în furie și detașare. Conflictul este adesea o parte naturală a unei relații. Folosește-l ca experiență de învățare, în loc să reacționezi disproporționat și să îl transformi într-o problemă mai mare decât trebuie.

Capricorn

S-ar putea să fii confuz când ceri ajutor. Resursele tale obișnuite ar putea fi ocupate cu probleme și conflicte care nu au nicio legătură cu tine. Îți poți oferi ajutorul. Făcând asta, ai pus nevoile altcuiva mai presus de ale tale. Deși acest lucru te face să te simți bine, este și o modalitate de a evita problemele.

Vărsător

Te afli în mijlocul unei tranziții anuale grozave. Ai multă energie fizică. Ai o minte orientată spre acțiune, gata să abordeze orice. Cheia pentru a profita la maximum de această perioadă fericită este comunicarea. În acest moment, ai abilități de multitasking pe care le poți folosi în mod corespunzător odată ce te conectezi cu ceilalți și înțelegeți exact ce trebuie făcut.

Pești

Încearcă să nu te lași prea implicat în eventualele conflicte care se produc în jurul tău. Treaba ta constă în a calma lucrurile și a aduce o perspectivă mai practică situației. Dacă te încurci în faza de acțiune a eforturilor fără să te gândești mai întâi la ceea ce faci, s-ar putea să încurci și mai mult lucrurile. Fă un pas înapoi, în loc să te arunci cu capul înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic