x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să profite de oportunităţile care se ivesc

Horoscop zilnic 27 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să profite de oportunităţile care se ivesc

26 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 27 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să profite de oportunităţile care se ivesc

Berbec

Relaţia cu prietenii este foarte importantă pentru tine în aceste zile. Este posibil să discutaţi despre un proiect nou, din care poţi câştiga bani.

Taur

O anumita relaţie începe să te incomodeze. E bine să îţi asculţi intuiția pentru că astfel vei scăpa de anumite gânduri care nu-ți dau pace.

Gemeni

Astăzi este indicat  să profiţi la maxim de ocaziile care se ivesc. Norocul se pare că nu te ocoleşte, aşa că profită cât mai mult de această oportunitate.

Rac

Ai un vis măreţ în minte, dar preferi să-l păstrezi deocamdată doar pentru tine, de teamă să nu existe riscul să nu se mai realizeze.

Leu

Relaţia cu ceilalţi este un pic tensionată, dar nu din cauza ta. Nu te lăsa influenţat de cei din jur, încearcă să fii pe mai diplomat şi să nu cedezi nervos.

Fecioară

Eşti agitat, lucru care te oboseşte foarte mult. Astrele te susţin în tot ceea ce faci dar îţi recomandă mai multă prudenţă în luarea deciziilor.

Balanţa

Unele din nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum se pare că se vor rezolva. O să ai parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor tale.

Scorpion

Preocuparea ta principală este legată de unele investiţii pentru casă. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, fără să asculți pe nimeni.

Săgetător

Eşti un pic dezamăgit de o persoană care e posibil să fi spus nişte neadevăruri despre tine. Chiar dacă vine cu argumente, eşti sceptic şi neîncrezător.

Capricorn

O să ai mult de lucru, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Familia și un bun prieten îţi va da un ajutor substanţial și nesperat.

Vărsător

Eşti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus cu ceva timp în urmă şi pentru care ai depus eforturi serioase.

Peşti

Eşti tentat să încerci unele schimbări şi dacă vei proceda cu diplomaţie, o să ai de câştigat. E o perioadă cu şanse excelente de afirmare .

 

×
Subiecte în articol: horoscop