x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Taurii se gândesc la probleme din trecut, Săgetătorii sunt implicați, iar Peștii iau decizii pe termen lung

Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Taurii se gândesc la probleme din trecut, Săgetătorii sunt implicați, iar Peștii iau decizii pe termen lung

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2023   •   11:00
Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Taurii se gândesc la probleme din trecut, Săgetătorii sunt implicați, iar Peștii iau decizii pe termen lung
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Gemenii caută liniștea, Scorpionii își rezolvă problemele, iar Capricornii sunt ambițioși

Berbec

Este posibil să primiți vești încurajatoare care vă stimulează starea de spirit. Mercur se aliniază cu Jupiter în zodia ta și te poți simți entuziasmat să împărtășești puțin mai mult vorbind, scriind și conectându-te cu ceilalți. În plus, acum te simți optimist, iar gândirea pozitivă pare să atragă mai multă pace și fericire în viața ta.

Taur

Te gândești mult la chestiuni din trecut, la păstrarea secretelor sau pur și simplu petreci mai mult timp cu tine însuți. Vederea retrospectivă este valoroasă acum, deoarece te ajută să mergi mai departe.

Gemeni

Sunteți entuziasmați de visele și planurile voastre. Acum este momentul să vă extindeți gândirea și să vă distrați cu posibilități interesante. Luna își petrece ziua în zodia ta și tu cauți liniștea emoțională.

Rac

Este un moment pentru a vedea soluții la problemele legate de carieră sau obiectivele vieții. Este un moment grozav pentru optimism și speranță. Pozitivitatea și încrederea sunt cheia către succes.

Leu

Cauți ceva interesant pentru a-ți ocupa mintea în timp ce Mercur și Jupiter se aliniază în sectorul tău spiritual. Dragostea primește și ea un impuls. Acest tranzit vă poate face să vă simțiți entuziasmat de un proiect, idee sau aventură. Cel mai important acum este că te simți inspirat și să permiți ideilor noi să curgă.

Fecioară

S-ar putea să atragi oameni noi în viața ta sau să inspiri oameni pe care îi cunoști deja să se bucure de lucrurile care te motivează. Ne îndreptăm către o aliniere Mercur-Jupiter care vă deschide larg ochii asupra unei chestiuni intime sau personale. Sunteți pregătiți să înțelegeți ceva ce nu erați pregătit să vedeți în trecut.

Balanță

 Conversațiile cu persoane apropiate pot fi deosebit de speciale, deoarece te pot ajuta să-ți vezi sentimentele și ideile mai clar. Alții îți arată lucruri despre tine pe care s-ar putea să nu le recunoști altfel. S-ar putea să vorbiți despre dificultăți sau să lăsați conflicte în urmă.

Scorpion

Energiile de astăzi te ajută să rezolvi problemele și să găsești soluții. Este o idee bună să găsești metode și idei noi pentru a vă îmbunătăți viața. Aveți speranță în viitor și pot apărea oportunități de a vă dezvolta și extinde abilitățile, o afacere sau un proiect.

Săgetător

Ești entuziasmat și implicat astăzi, în timp ce Mercur și Jupiter se aliniază.Vezi imaginea de ansamblu a unei chestiuni, care ajută la rezolvarea lucrurilor. Apreciezi căldura și pozitivitatea din interacțiunile tale de astăzi.

Capricorn

Ideile tale sunt ambițioase astăzi,  în timp ce Mercur și Jupiter se aliniază. Veți dori să spuneți adevăruri și sunteți înclinat să vorbiți despre probleme clar și deschis. Este o zi excelentă pentru a veni cu planuri pe termen lung.

Vărsător

Ghidul interior sau profesorul din tine poate apărea acum, în timp ce Mercur și Jupiter se aliniază în sectorul tău de comunicare. Ești optimist…dar ar trebui să fii atent dacă îți asumi sau promiți prea multe. Acesta este un moment pentru a vedea o cale de ieșire la o problemă sau pentru a înțelege o chestiune mai clar, ceea ce vine ca o ușurare.

Pești

Pe măsură ce vezi imaginea de ansamblu a unei situații, te simți mai pregătit pentru a lua decizii pe termen lung. S-ar putea să ai idei fabuloase despre cum să-ți folosești resursele mai eficient. Acesta este un moment bun pentru a te simți optimist la nivel personal și a ajunge la compromisuri fericite cu ceilalți.

×