x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 septembrie 2023. Berbecii sunt nehotărâți. Fecioarele amână o decizie. Balanțele au probleme în relație

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2023. Berbecii sunt nehotărâți. Fecioarele amână o decizie. Balanțele au probleme în relație

de Moira Dună    |    26 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 27 septembrie 2023. Berbecii sunt nehotărâți. Fecioarele amână o decizie. Balanțele au probleme în relație
Sursa foto: Hepta

Taurii au mintea clară, Gemenii sunt atenți la cei din jur, Racii și Peștii stau bine cu dragostea. Leii se grăbesc, Scorpionii se contrazic, Săgetătorii gândesc cu inima, Capricornii se mențin în realitate, Vărsătorii sunt provocați.

Berbec

Nehotărârea pe care o simți cu privire la anumite probleme poate fi amplificată astăzi. Lucrează cu această energie recunoscând valoarea în ambele situații, lăsând mintea rațională deoparte și inima să fie judecătorul final. Ceva frumos și reconfortant îți va atrage atenția.

Taur

Gândirea ta ar trebui să fie clară iar concentrarea ar trebui să-ți dezvăluie adevărul oricărei situații. Mintea ta poate fi împletită destul de delicat cu inima ta, dar vestea bună este că lucrează armonios împreună. Poți să te dai înapoi și să vezi latura rațională, logică a sentimentelor tale, precum și latura emoțională și tandră a gândurilor tale.

Gemeni

Nu lăsa pe nimeni în urmă. Ești atât de implicat în aventurile tale, încât nu ești conștient de alți oameni care ar putea fi mai atenți. În căutarea ta nesfârșită pentru ceva mai mare și mai bun este posibil să fi pierdut contactul cu lucrurile minunate pe care le ai deja în față.

Rac

Ar trebui să descoperi că aspectele legate de dragoste merg bine. Mintea ta este mult mai pătrunzătoare decât de obicei, iar căutarea ta pentru cunoștințe mai profunde poate necesita mai puțin efort decât ar fi necesar de obicei. Spiritul tău creativ este nerăbdător să găsească o ieșire pentru aventură.

Leu

S-ar putea să fie nevoie să faci un pas înapoi și să-ți îndrepți atenția spre interior, și nu spre exterior. Când vine vorba de dragoste, nu grăbi lucrurile. Este nevoie de răbdare, acum mai mult ca niciodată. Oamenii sunt mult mai emoționați decât de obicei. Nu fi surprins dacă tu sau cineva pe care îl cunoști deveniți teritoriali.

Fecioară

Mintea ta este ca o sită fină care filtrează până și cele mai mici detalii . Nimic nu scapă atenției tale astăzi. Ești chiar în vârful situației, indiferent dacă oamenii își dau seama sau nu. Simte-te liber să-ți faci timp și să ai răbdare. Faptele se pot dezvălui încet, așa că nu lua o decizie majoră cu privire la ceva până când nu ai toate datele relevante.

Balanță

S-ar putea să simți că stai pe o pernă atunci când vine vorba de probleme legate de dragoste. Nu fi surprins dacă există conflicte în această parte a vieții tale. Dacă ești implicat într-o relație, consideră că această denivelare este o provocare care te va face mai puternic și te va lega mai strâns cu partenerul tău. 

Scorpion

S-ar putea să existe unele lupte verbale în timp ce abordezi provocările pe care le aduce această nouă zi. Dragostea este de partea ta. Vei descoperi că atâta timp cât rămâi fidel forței tale interioare, vei reuși, indiferent de evenimentele care au loc. Angajează-te în activități și situații care îți promovează punctele forte.

Săgetător

S-ar putea să încerci să explici ceva cu creierul tău astăzi, când adevărata înțelegere a situației vine doar prin inima ta. Simți răspunsul din adâncul interiorului, în loc să încerci să-l descifrezi. Ia în considerare întregul, nu-l împărți pe bucăți.

Capricorn

Mintea ta este deosebit de intensă și comunică bine cu inima ta anxioasă. Poate că cineva a intrat recent în viața ta și acum este timpul să te angajezi cu această persoană la un nivel mai profund. Este înțelept să faci lucrurile pas cu pas. Nu te lăsa dus de imaginație. Ar putea fi greu să găsești granița dintre imaginar și real.

Vărsător

Bucură-te de fiecare nouă zi. Nu fi însă surprins dacă cineva provoacă felul în care gândești. Există forțe încăpățânate care lucrează pentru a te îndruma în direcția în care și-ar dori să mergi. Asigură-te că tu ești cel care rămâne în control. Ține-ți atitudinea pozitivă!

Pești

Dragostea ar trebui să meargă bine pentru tine. Ceva a stârnit detectivul din tine și ești nerăbdător să cercetezi și să cauți adevărul în fiecare situație. Abordarea ta solidă, stabilă și practică va fi cel mai mare atu al tău. Tu ești cel care trebuie să preia controlul.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic