x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop joi, 28 decembrie 2023. Pătratul tensionat Marte-Neptun aduce provocări pentru toate zodiile

Horoscop joi, 28 decembrie 2023. Pătratul tensionat Marte-Neptun aduce provocări pentru toate zodiile

de Andreea Tiron    |    27 Dec 2023   •   12:30
Horoscop joi, 28 decembrie 2023. Pătratul tensionat Marte-Neptun aduce provocări pentru toate zodiile
Sursa foto: hepta

Horoscop joi, 28 decembrie 2023. Taurii sunt nemulțumiți, Leii sunt dezorientați, iar Fecioarele au probleme în cuplu

Berbec

Energia confuză și dezorientarea sunt posibile astăzi, cu Marte într-un aspect provocator pentru Neptun. E timpul să încetinești. De fapt, ia-ți puțin timp pentru a te reorienta. Este dificil să vezi ce este adevărat și ce este doar o iluzie, așa că are sens să așteptăm acum. Pe măsură ce ziua trece, o influență Venus-Pluto poate aduce o doză sănătoasă de onestitate sau o nouă perspectivă asupra unei relații.

Taur

Cu pătratul Marte-Neptun de astăzi, îți este greu să vezi o cale clară către rezolvarea problemelor. Ai nemulțumiri legate de felul în care evoluează planurile tale. Simți nevoia unei schimbări de direcție... sau poate ești pur și simplu demotivat pe moment. Poate că cineva nu este complet sincer cu tine sau tu nu știi precis ceea ce vrei. Este timpul să vă ascultați inima și să recunoașteți ceea ce doriți cu adevărat.

Gemeni

Visurile tale sunt pe primul loc astăzi, dar încrederea că pot fi realizate poate fi ușor scăzută. Dacă permiteți sensibilității voastre sporite să conducă acum, veți experimenta multe suișuri și coborâșuri cu Marte și Neptun într-o relație tensionată. Evită să mergi înainte cu planuri care nu ți se potrivesc în totalitate.

Rac

Mai bine te dedici nevoilor creative sau spirituale decât să îți asumi prea multe proiecte sau angajamente. Cineva special nu este receptiv la avansurile tale sau poate fi inflexibil sau indisponibil, deoarece Marte formează un pătrat cu Neptun. Luați în considerare că oamenii sunt absorbiți de problemele lor și ar trebui să te bucuri de spațiul și libertatea pe care ți le oferă acest lucru pentru a-ți rezolva propriile probleme. Venus și Pluto se armonizează, îmbunătățindu-ți capacitatea de concentrare și de prioritizare.

Leu

S-ar putea să-ți fie distrasă atenția astăzi, să experimentezi o întârziere sau o dezamăgire.  Dorința de a evada sau de a te bucura de o schimbare de ritm este puternică, iar dacă ai fost dur cu tine însuți din punct de vedere energetic recent, te poți simți acum dezorientat. Încercați să evitați să vă împrumutați nu numai cu bani, ci și cu timp și energie.

Fecioara

Problemele în relația de cuplu îți pot distrage atenția astăzi. Este posibil ca cineva să nu fie disponibil atunci când aveți nevoie de el, iar tu te enervezi foarte tare atunci când vine vorba despre partenerul de viață. Încearcă să cultivi răbdarea astăzi, mai ales atunci când lucrurile nu se întâmplă fix atunci când vrei tu, pentru că ceilalți pur și simplu nu sunt la fel de rapizi ca tine!

Balanță

Din cauza relației Marte-Neptun, foarte puține lucruri vor merge conform planului. Cu toate acestea, o schimbare de ritm poate fi ceea ce aveți nevoie acum. Citirea greșită a intențiilor sau acțiunilor celorlalți înseamnă că vedeți doar ceea ce doriți să vedeți și vă hrăniți cu iluzii. Trebuie ca vorbele să fie susținute de fapte, dar te simți prea dezorganizat pentru a te ocupa de acest lucru astăzi.

Scorpion

Este posibil ca o parte din tine să caute o conexiune romantică lejeră, iar o altă parte se luptă pentru o legătură mai profundă, mai intimă. Aveți mintea împărțită, iar aceasta este o poziție frustrantă pentru majoritatea Scorpionilor! Concentrarea asupra lucrurilor pe care chiar le puteți gestiona poate fi benefică pentru a vă împământa.

Săgetător

Pătratul Marte-Neptun vă împinge către o reorientare. Dar opțiunile pot fi incerte sau ceva/cineva te epuizează și trebuie să faci un pas înapoi pentru a-ți trage sufletul și a-ți regîndi planurile. Pe măsură ce ziua trece, o influență Venus-Pluto vă ajută să stabiliți prioritățile.

Capricorn

Nu știi întotdeauna ce îți dorești astăzi. Ești confuz cu Marte în sectorul tău de confidențialitate formând un pătrat cu Neptun, iar asta îți întunecă vederea. Nu este momentul să tragi concluzii acum sau să semnezi documente. Activitățile care vă încântă, vă antrenează imaginația și vă permit să eliminați o parte din presiune sunt deosebit de valoroase acum.

Vărsător

Cu pătratul Marte-Neptun de astăzi, s-ar putea să te simți ușor desincronizat. Atenție la concentrarea asupra chestiunilor neimportante în detrimentul a ceea ce este cel mai important pentru progresul tău. Cu acest aspect în joc, este ușor să amâni, iar asta te va costa ulterior. Deoarece Neptun este în sectorul dvs. de resurse și Marte este în sectorul dvs. social, amestecul de prieteni, afaceri și bani nu este recomandat în acest moment.

Pești

Marte și Neptun aduc pentru voi inconsecvențe și neînțelegeri. Ai probleme în a rămâne concentrat. Productivitatea este scăzută, deoarece dorința de plăceri nevinovate este mai puternică decât de obicei și poate interfera cu munca. Ai grijă la exagerare. Dorințele tale sunt neobișnuite sau greu de îndeplinit astăzi.

×