x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie. Se creează noi legături

Horoscop zilnic, 28 iulie. Se creează noi legături

27 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 28 iulie. Se creează noi legături

Berbec

Îţi va fi greu să ţii lucrurile în frâu azi, deoarece concentrarea îţi zboară de la o problemă la alta. Limpezeşte-ţi gândurile.

Taur

Încearcă să lucrezi în echipă azi. iar lucrurile se vor aranja mult mai uşor. Te simţi debusolat, însă totul o sa fie bine.

Gemeni

Ascultă-ţi instinctele şi nu are ce să meargă prost. Încearcă să renunţi la control şi pune în aplicare gândirea logică. Nu ezita!

Rac

Ai piesele lipsă necesare în orice situaţie problematică în care te trezeşti. Azi te axezi pe comunicare şi reuşeşti să creezi legături.

Leu

Discută liber despre tot ceea ce îţi trece prin cap şi renunţă la a mai încerca să îţi ascunzi sentimentele. Asumă-ţi ideile.

Fecioară

Încearcă să priveşti situaţia în care te afli dintr-o lumină obiectivă, pentru a te asigura că acţiunile tale sunt justificate.

Balanţă

Încearcă să te ţii departe de bârfe, căci te pot conduce spre un conflict pe care nu ţi-l doreşti. Cuvintele au un impact puternic.

Scorpion

Este important să începi să acţionezi pentru a îndrepta lucrurile în direcţia în care îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă de eşec.

Săgetător

 Nu te poţi concentra şi nu îţi poţi da seama în ce direcţie să te duci. Încearcă să te relaxezi şi să gândeşti problema la rece.

Capricorn

Ieşi afară şi bucură-te de natură. Încearcă să te reconectezi cu natura şi te vei simţi mai bine. Ai nevoie de o pauză de la agitaţie.

Vărsător

Încearcă să pui cap la cap informaţiile pe care le-ai sintetizat în ultima vreme. Pune în practică toată teoria învăţată.

Peşti

Este o zi importantă pentru a face legături durabile cu persoane noi apărute în jurul tău. Fii deschis şi onest cu cei din jur.

 

×