x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iunie 2023. Fecioarele își spun părerea. Scorpionii își exprimă sentimentele. Vărsătorii sunt încrezători

Horoscop zilnic, 28 iunie 2023. Fecioarele își spun părerea. Scorpionii își exprimă sentimentele. Vărsătorii sunt încrezători

de Moira Dună    |    27 Iun 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 iunie 2023. Fecioarele își spun părerea. Scorpionii își exprimă sentimentele. Vărsătorii sunt încrezători
Sursa foto: Hepta

Berbecii își depășesc limitele, Taurii spun cuvinte dure, Gemenii comunică bine, Racii preiau controlul, Leii cumpără un obiect pentru casă, Balanțele și Peștii au idei noi iar Săgetătorii și Capricornii acționează.

Berbec

Influența altor oameni poate provoca o transformare serioasă a mentalității tale. Ia în considerare noi moduri de a trăi. Acționează pentru a ieși din limitele sociale ale modului în care ar trebui să-ți trăiești viața.

Taur

S-ar putea să fii nerăbdător să spui ce gândești. Cuvintele sunt pe vârful limbii și nu ți-e frică să le lași să iasă. Atenție! Există pericolul să-ți faci singur rău. Cuvintele tale pot părea mai dure decât ai vrut. Fii sensibil la emoțiile celorlalți. Nu-ți descărca problemele tale asupra altora.

Gemeni

Mintea ta este foarte clară astăzi. Asigură-te că te ajuți atât pe tine, cât și pe ceilalți. Ai o abilitate extraordinară de a descoperi orice problemă mentală. Comunică cu încredere. Contactează persoane despre care nu ai mai auzit de mult timp. Vor fi plăcut surprinși să audă de la tine.

Rac

Fă-ți treaba astăzi și nu lua gunoiul de la alții. Preia controlul asupra problemei. Nu-ți schimba punctul de vedere doar pentru a le face altora pe plac. Dacă oamenii îți stau în cale, înfruntă-i.

Leu

Vei putea gândi clar astăzi. Fă-ți treaba și lasă-i pe ceilalți să și-o facă pe a lor. Nu te opri asupra dramelor altora. Este un moment minunat pentru a investi într-un nou gadget sau aparat electrocasnic pentru casa ta. Nu fii zgârcit. Cheltuiește pentru a-ți face viața mai ușoară.

Fecioară

Nu aștepta o invitație pentru a-ți spune părerea. Nimeni nu te va întreba ce crezi. Exprima-te. Le-ai dat altora timp suficient pentru a-și spune cuvântul. Acum este timpul să-ți spui părerea. Fii un jucător activ și ajută la modelarea conversației și a evenimentelor zilei cu părerile tale puternice.

Balanță

Există o mare putere în spatele gândurilor tale, așa că folosește-o cu înțelepciune. Norocul este de partea ta. Cheia este să-ți folosești mintea. Mergi înainte cu idei noi și nu te uita înapoi.

Scorpion

Ce mai aștepți? Nu vei cunoaște oameni noi dacă stai izolat. Nu face nimic pe jumătate. Dacă iubești pe cineva, spune. Nu știi niciodată ce se va întâmpla mâine. Preia controlul și exprimă-ți adevăratele sentimente.

Săgetător

Nu pierde timpul. Acționează cu curaj. Inteligența și mintea ta ascuțită îți oferă oportunități. Conectează-te  cu ceilalți pentru realizarea proiectelor. Nimic nu va scăpa atenției tale. Bucură-te de jocuri de inteligență și puzzle-uri care îți exersează creierul.

Capricorn

Există o forță puternică care te îndeamnă să acționezi. Cineva poate lucra împotriva obiectivelor tale. Nu lăsa oamenii să te depășească. Folosește-ți puterea minții pentru a ieși din orice situație neplăcut. Libertatea este o stare de spirit. Fă ceva care te face să vrei să dansezi.

Vărsător

Ai încredere în toate acțiunile tale. Există o mare putere în cuvintele tale. Există o cantitate enormă de informații care trebuie schimbate, iar tu ești în centrul acestei activități. Ceea ce înveți poate fi transformator. Participă activ la conversație.

Pești

Prinde ideile profitabile și ține-ți urechile deschise pentru noi oportunități. Necunoscutul pe lângă care treci pe stradă ar putea fi noul tău cel mai bun prieten. Inițiază o conversație cu persoana care stă lângă tine la coadă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic