x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Taurii se simt excluși, Balanțele sunt epuizate, iar Săgetătorii trebuie să fie mai răbdători

Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Taurii se simt excluși, Balanțele sunt epuizate, iar Săgetătorii trebuie să fie mai răbdători

de Andreea Tiron    |    27 Mai 2023   •   12:00
Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Taurii se simt excluși, Balanțele sunt epuizate, iar Săgetătorii trebuie să fie mai răbdători
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Aspectul tensionat Soare-Saturn dă bătăi de cap zodiilor. Gemenii au nevoie de mai multă disciplină, Leii sunt neînțeleși, iar Peștii sunt irascibili

Berbec

Astăzi ești foarte atent la ceea ce nu funcționează în viața ta. În varianta ideală, asta ar trebui să ducă la rezolvarea problemelor, acolo unde lucrurile nu mai merg bine. Însă pot apărea frici de a fi prea vulnerabil sau de a te expune prea mult. Este important să rețineți că acest tranzit pune sub lupă zonele cu probleme, ceea ce vă ajută să identificați și să lucrați la rezolvarea acestora.

Taur

Energiile de astăzi sunt complicate pentru muncă și nivelul tău de confort. Este posibil să fie nevoie să rezolvați o problemă legată de o prietenie, un proiect sau o chestiune de bani. Există o oarecare tendință de a judeca greșit lucrurile, crezând că obstacolele sunt mai mari decât în realitate. Puteți fi deosebit de sensibil și să vă simțiți exclus. Dacă ai de-a face cu o experiență umilitoare, încearcă să înveți din ea.  

Gemeni

Relația tensionată Soare-Saturn vă reamintește de regulile sau limitele unei situații. Poți fi sensibil la critici sau blocaje astăzi. O strategie bună ar fi să-ți reamintești că răbdarea ta va fi răsplătită. Este posibil să nu obții ceea ce îți dorești acum, dar orice încetinire experimentată astăzi te poate ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat pe termen lung. Astăzi este vorba despre reorganizarea priorităților și găsirea unor modalități mai bune și mai eficiente de a face lucrurile. Acest tranzit îți amintește că ai nevoie de mai multă organizare sau autodisciplină.

Rac

Oricât de mult preferi să deoparte astăzi și să te odihnești, obligațiile te vor scoate probabil din zona ta de confort. Poate fi tentant să eviți să confrunți problemele,  dar ar fi mai bine să nu le ocolești. Chiar dacă există obstacole, s-ar putea să descoperi modalități de a-ți îmbunătăți planurile.

Leu

Ești cu gândul la responsabilități și îndatoriri. Problemele pe care le întâmpinați acum cu relația Soarelui cu Saturn pot fi verificări ale realității, încetinindu-vă doar suficient cât să fiți atenți la detalii. Dacă te simți neînțeles sau ai de-a face cu probleme legate de încredere și posesivitate, încearcă să fii blând cu ceilalți și cu tine însuți, în loc să tragi prea repede la concluzii.

Fecioara

Relația Soare-Saturn vă reamintește să gândiți în termeni mai simpli și să îndreptați lucrurile înainte de a merge mai departe. Ceva poate sta în calea progresului dvs., dar cu puțin efort și concentrare asupra propriilor obiective, acesta este un moment excelent pentru a face modificări esențiale care contribuie la succesul pe termen lung.

Balanță

Cauți mai multă libertate sau activități în aer liber cu Soarele în sectorul tău spiritual în aceste zile. Este posibil să fii epuizat, iar munca și responsabilitățile zilnice pot părea mai copleșitoare decât de obicei. Încetinirea vă poate ajuta să vă reorientați și să vă adaptați.

Scorpion

S-ar putea să te simți sufocat într-o relație. Dacă vă surprindeți că vedeți doar partea negativă, încercați să faceți ceva mai constructiv. Eșecurile temporare te pot descuraja acum, dar încearcă să fii cât mai răbdător posibil.

Săgetător

Nu permiteți nesiguranței să vă împiedice să aveți o zi bună astăzi. Țineți minte că oamenii pot fi puțin rezervați cu emoțiile lor acum, dar este ceva temporar. Încercați să fiți răbdător, deoarece răbdarea are recompensele ei sub formă de beneficii pe termen lung. Saturn vă cere să simplificați lucrurile și nu vrea să vă grăbiți.

Capricorn

Ești mai sensibil la limite și restricții decât de obicei și cel mai bine este să-ți reamintești că ai nevoie de timp pentru a perfecționa ceva va fi satisfăcător pe termen lung. Ajustarea așteptărilor este esențială.

Vărsător

În timp ce tranzitul actual al Soarelui aduce o energie mai jucăușă și mai expresivă în viața ta în general, există pauze naturale în acest flux, iar astăzi poate fi unul dintre acele momente. Nesiguranța sau responsabilitatea te-ar putea împiedica să te exprimi deschis și natural. Atenția ta se îndreaptă către limitări, probabil din cauza resurselor insuficiente. Necesitatea reducerii cheltuielilor poate deveni evidentă acum. Este timpul să respectați regulile și să depuneți un efort suplimentar pentru a face lucrurile corect.

Pești

Energiile de astăzi vă ajută să vedeți potențialele probleme sau dezavantaje care v-au scăpat anterior. Dacă te simți neapreciat, încearcă să fii mai explicit cu privire la nevoile tale, dar păstrează conversațiile importante pentru o zi în care ești mai calm. Nu lăsa frustrările să preia controlul.

 

×