x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 martie 2023. Toate semnele sunt preocupate de dragoste

Horoscop zilnic, 28 martie 2023. Toate semnele sunt preocupate de dragoste

de Moira Dună    |    27 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 martie 2023. Toate semnele sunt preocupate de dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbecii vor să-și îndeplinească dorințele, Taurii sunt demonstrativi, Gemenii sunt energici, Racii au neînețelegeri în cuplu, Leii vor aventură, Fecioarele au nevoie de o comunicare mai bună cu partenerul, Balanțele și Vărsătorii sunt pasionali, Scorpionii și Peștii trebuie să fie mai activi, Săgetătorii renunță la război, iar Capricornii au nevoie de relaxare.

Berbec

Pentru a menține liniștea și stabilitatea, ți-ai neglijat dorințele. Însă compromisurile, deși un lucru nobil, s-ar putea să nu-și aducă ceea ce îți dorești. Este moment să fii mai activ în căutarea iubirii.

Taur

Pentru tine nimic nu este prea greu dar acum încerci să arăți cuiva că te poți descurca? Fă lucruri pentru tine și nu pentru a demonstra ceva altor oameni, mai ales când vine vorba de chestiuni de dragoste.

Gemeni

Ești foarte energic astăzi. Dorința ta de pasiune și dragoste este intensă. Combină aceste două forțe pentru o noapte pasională de dragoste. Nimeni nu va putea rezista. Cheia este să te asiguri că te dedici persoanei potrivite. 

Rac

S-ar putea să ai proboeme în dragoste. Poate ai fost prea insistent cu ceea ce vrei ori abordarea celuilalt nu a fost potrivită. Tensiunea se acumulează și creează dizarmonie în loc de iubire. Examinează dinamica relației. Vremurile grele pot indica că luna de miere s-a încheiat. Dacă ești singur, probabil că e cel mai bine.

Leu

Ești pasional și aventuros, așa încât ai o nevoie de cineva care îți  împărtășește starea. Ai nevoie de cineva care să țină pasul cu energia ta neregulată și puternică. Dacă persoana cu care ești nu vrea ce dorești tu, căută în altă parte.

Fecioară

Dacă lucrurile nu merg bine în iubire, nu uita că o relație înseamnă că ambii parteneri depun eforturi egale. Spune-i partenerului tău cum te simți. În timp ce pasiunea poate crește între voi, motivul care vă ține împreună este sinceritatea, sensibilitatea și înțelegerea.

Balanță

Te simți pasional iar acum, dacă nu te afli într-o relație, este momentul să faci pași în acest sens. Dorința ta de iubire este puternică așa că ar trebui să  acționezi. 

Scorpion

Fii mai aventuros în dragoste. Cu cât ești mai îndrăzneț, cu atât vei primi un răspuns care să-ți placă. Chiar dacă ți-ar plăcea să planifici din timp și să iei lucrurile încet, viața ta romantică este un domeniu în care s-ar putea să te descurci mai bine dacă ai abordarea opusă. Ai încredere și fii spontan.

Săgetător

Conflictele recente îți pot stârni o oarecare furie. Aceasta este o forță puternică și ai putea fi tentat să intri într-o luptă mare. Pune armele deoparte și scoate ramura de măslin. Folosește-ți energia pentru dragoste, nu pentru război. Dezamorsează situația în nopți pasionale.

Capricorn

S-ar putea să nu fii prea norocos în iubire și vrei să treci la acțiune. Poate că cea mai bună politică pentru tine acum este să te relaxezi acolo unde ești și să aștepți ca dragostea perfectă să vină la tine. 

Vărsător

Te simți extrem de pasional și vrei să seduci obiectul dorinței tale. Preia conducerea în dormitor și molipsește-ți partenerul cu dragostea ta de viață și distracție. 

Pești

Dacă nu ai primit dragostea pe care ți-o dorești în ultima vreme, este pentru că poate nu ai cerut-o. Dacă te afli într-o relație s-ar putea să te simți neîmplinit, gândește-te să ai o discuție sinceră despre nevoile tale și despre ceea ce vrei de la relație pentru a fi fericit. Dacă ești singur dar vrei un partener, poate este momentul să acționezi. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic