x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2023. Racii sunt neliniștiți în dragoste. Săgetătorii au vise ciudate. Peștii vor să ia o pauză

Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2023. Racii sunt neliniștiți în dragoste. Săgetătorii au vise ciudate. Peștii vor să ia o pauză

de Moira Dună    |    27 Noi 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2023. Racii sunt neliniștiți în dragoste. Săgetătorii au vise ciudate. Peștii vor să ia o pauză
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt atrași de artă dar nu este momentul, Taurii au probleme cu un prieten, Gemenii sunt îngândurați, Leii așteaptă musafiri, Fecioarele sunt pasionate de subiecte paranormale, Balanțele se află într-o situație dificilă, Scorpionii sunt confuzi, Capricornii sunt preocupați de bani, Vărsătorii primesc mesaje confuze.

Berbec

Ai dorința de a face ceva artistic, dar nu este momentul. Este ziua să te ocupi de altceva. Citește, ascultă muzică, privește opere de artă. În acest fel, îți vei menține impulsurile fără să încerci să forțezi idei noi care nu vor veni.

Taur

Ceva poate distrage atenția unui prieten apropiat sau iubit atât de mult încât nu va fi o companie foarte bună. În plus, nu va dori să împărtășească sursa preocupării lui. Nu încerca să ai o conversație lungă despre asta. Vezi-ți de planrule tale, și lasă-l cu ale lui. 

Gemeni

Ești îngândurat. Oamenii s-ar putea să-ți vorbească, dar nu vei auzi prea multe din ceea ce spun, și îți vei aminti și mai puțin. Aceasta este o situație temporară. Nu-ți face griji că oamenii cred că ești nepoliticos. Cei care contează știu că nu ești. Petrece ziua citind o carte bună.

Rac

Stai bine cu dragostea deși ai câteva îndoieli. Persoana iubită poate fi tăcută și preocupată. Nu lăsa insecuritățile să te acapareze. Ceea ce se întâmplă cu prietenul tău nu are nimic de-a face cu tine, și mai mult are de-a face cu banii. Îți va spune când va fi momentul potrivit.

Leu

S-ar putea să ai atât de multe de făcut prin casă încât nu știi de unde să începi. Membrii familiei nu sunt de mare ajutor. Privește în jurul camerei și găsește ceva ce trebuie făcut. Oprește-te când ești obosit. Nu este nevoie să lucrezi până la epuizare, chiar dacă aștepți musafiri. Și locuințele lor sunt dezordonate.

Fecioară

Cărțile pe subiecte legate de lucruri paranormale îți pot capta interesul, așa că probabil că vei dori să-ți petreci ziua citind. Unele dintre concepte ar putea părea ciudate chiar și pentru tine, dar nu le abandona. Cel mai important lucru este să-ți păstrezi mintea deschisă. În fiecare zi se descoperă lucruri ciudate.

Balanță

O legătură puternică de loialitate pe care o simți pentru un prieten te-ar putea propulsa astăzi într-o situație delicată. Prietenul tău îți poate cere să-i faci o favoare care este dificilă, dacă nu imposibilă. Analizează dacă există vreo modalitate de a ajuta. 

Scorpion

Confuzia poate domni astăzi, mai ales dacă ești intuitiv. Este posibil să captezi vibrații ciudate care ar putea fi neliniştitoare. Nu încerca să le dai un sens. Mâine lucrurile revin la normal.

Săgetător

Ai unele vise sau viziuni bizare. Nu pune prea mult preț în ele. S-ar putea să descoperi că imaginile sunt parțial scene din trecutul tău, parțial informații pe care le-ai primit în ultimul timp, și parțial propriile temeri cu privire la viitor. Nnu sunt profeții pentru viitor.

Capricorn

Informațiile pe care le primești de la prieteni te îngrijorează cu privire la bani. Vrei să încerci să atingi un obiectiv care pare să fie în pericol dacă vestea pe care ai auzit-o este adevărată. S-ar putea să nu fie! Verifică faptele înainte de a sări la concluzii, și de a intra în panică. Ai putea descoperi că nu ai de ce să-ți faci griji.

Vărsător

Ai o legătură intuitivă puternică cu cei apropiați dar astăzi s-ar putea să simți că acea parte a creierului tău s-a închis. Ai putea primi mesaje confuze. Nu ți-ai pierdut darul, așa că nu-ți face griji. Va trebui să te bazezi pe cuvinte, deocamdată!

Pești

Poate fi dificil să te concentrezi pe treburile casnice. Mintea ta este la chestiuni mai înalte, cum ar fi interesele spirituale și intelectuale, și te simți leneș. Este în regulă să nu faci nimic. Nu trebuie să muncești zilnic. Relaxează-te acasă, citește, privește la televizor. Treburile tale pot aștepta până când te simți mai energic.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic