x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 septembrie 2022. Taurii și Scorpionii cheltuie prea mult. Balanțele au comisioane de făcut

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2022. Taurii și Scorpionii cheltuie prea mult. Balanțele au comisioane de făcut

27 Sep 2022   •   14:27
Horoscop zilnic, 28 septembrie 2022. Taurii și Scorpionii cheltuie prea mult. Balanțele au comisioane de făcut
Sursa foto: Jordan Mcdonald - Unsplash.com

Berbecii vor să participe la o întrunire, Gemenii sunt tăcuți, Racii mănâncă prea mult, Leii sunt asaltați de prieteni, Fecioarele se întâlnesc cu prietenii, Săgetătorii petrec, Capricornii fac ordine în casă, Vărsătorii îi ajută pe cei din jur, iar Peștii au proiecte de terminat.

Berbec

Ce se întâmplă astăzi în comunitatea ta care atrage mulțimi de oameni? O paradă? Un festival? Unii prieteni ar dori să mergi cu ei, dar eziți din multe motive. Mergi dacă vrei dar ia-ți măsurile de precauție necesare. Ai putea întâlni niște oameni interesanți. Dacă nu mergi, găsește o altă modalitate de a te distra. O meriți!

Taur

S-ar putea să fii prea liber cu banii tăi. De obicei ești atent dar ești cuprins de spiritul generozității și abundenței. Ești mai înclinat să fii generos cu cei de care îți pasă. O mică strângere a curelei mai târziu este posibilă, așa că acum urmează-ți inima. Dar în limite.

Gemeni

De obicei îți place să vorbești, dar acum te oprești. Ai participat la mai multe întâlniri virtuale și ai vorbit cu mulți oameni în ultima săptămână iar acum vrei să sti liniștit acasă. Dacă prietenii sau membrii familiei insistă să discuți cu ei, nu-ți fie teamă să spui nu. Toată lumea știe cât de ocupat ai fost. Fă-ți puțin timp pentru tine și relaxează-te.

Rac

Te-ai răsfățat cu prea multe bunătăți? S-ar putea să nu te simți bine acum. Probabil ar trebui să o iei mai ușor. Gândește-te la reorganizarea priorităților. Este o a doua bucată de tort de ciocolată mai importantă decât energia și sănătatea ta? Răsfățul poate fi important pentru psihicul tău, dar nu uita de moderație. Și nu uita că există multe alte moduri de a te răsfăța.

Leu

Crezi că nu poți avea niciodată prea mulți prieteni dar astăzi s-ar putea să te întrebi exact contrariul. Telefonul tău sună continuu. O persoană după alta îți va cere sfaturi și celebrul tău umăr pe care să plângă. Fii răbdător. Într-o zi s-ar putea să ai nevoie ca acea persoană să fie acolo pentru tine. Încearcă să asculți și să-ți păstrezi simțul umorului.

Fecioară

O mică adunare te-ar putea atrage pe tine și familia ta în seara asta. Poate că vei aranja să întâlnești niște prieteni acolo, dacă este posibil. S-ar putea să te simți bine doar când ești cu cei pe care îi iubești, dar este posibil să fii obosit până la sfârșitul evenimentului. Asigură-te că te hrănești adecvat. Ai grijă de tine ca să te poți distra.

Balanță

Primești prea multe apeluri telefonice. S-ar putea să ai câteva comisioane de făcut. Nu va fi ușor, probabil din cauza întârzierilor neașteptate și a traficului. Cu toate acestea, sentimentul de entuziasm te va ajuta să accepți condiții care ar fi în mod normal foarte frustrante. În plus, te distrezi! 

Scorpion

S-ar putea să fi pierdut controlul obișnuit asupra finanțelor tale și ai cheltuit prea mulți bani în ultima vreme. Nu-ți face griji. Totul a fost pentru o cauză bună. Nu este nimic pe care să nu-l poți descurca și, cu siguranță, nu este suficient pentru a te falimenta. Situația este oricum doar temporară. Veniturile tale vor arăta grozav în lunile următoare. 

Săgetător

În general ești o persoană foarte sociabilă iar astăzi nu vei dori să încetinești. Invitațiile la petreceri continuă să apară, dar acum cântărești avantajele și dezavantajele. A spune NU este împotriva naturii tale pentru că nu vrei să ratezi nimic. Însă chiar acum, trebuie să alegi ce este mai important pentru tine și să lași restul.

Capricorn

Tu și alți membri ai gospodăriei tale s-ar putea să decideți brusc să faceți încă o curățenie temeinică. De obicei, aceasta ar fi o idee bună, dar astăzi nu prea ai nevoie de ea și s-ar putea să muncești prea mult. Chiar trebuia să faci ordine în dulapuri acum? Relxează-te.

Vărsător

Prea mulți oameni au nevoie de timpul tău. Unii pot avea preocupări reale și au nevoie de ajutorul tău, dar alții au agende precise pe care chiar ar trebui să le facă față singuri. Folosește-ți intuiția pentru a face diferența pentru că nu îi vei putea ajuta pe toți. 

Pești

S-ar putea să fie nevoie să termini mai multe proiecte creative.  Ar putea fi dificil deoarece membrii familiei și prietenii pot suna și trimite mesaje constante, ceea ce te împiedică să te concentrezi. Cel mai bun mod de acțiune ar putea fi să mergi într-un loc liniștit, cum ar fi o bibliotecă, și să-ți faci treaba acolo. Gandeste-te la asta!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic