x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 septembrie 2023. O zi minunată pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2023. O zi minunată pentru toate semnele

de Moira Dună    |    27 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 septembrie 2023. O zi minunată pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt atrași de artă, Taurii și Fecioarele primesc o vizită neașteptată, Gemenii onorează o invitație, Racii au oportunități în carieră, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii planifică o călătorie, Balanțele se îndrăgostesc, Scorpionii sunt optimiști, Capricornii se distrează, iar Peștii își sporesc veniturile.

Berbec

S-ar putea să fii mai atras de forme de artă neobișnuite. Poate că ești pasionat de expozițiile artiștilor locali  sau s-ar putea să dezvolți un gust pentru muzica alternativă. Filmele cu multe efecte speciale ar putea să te atragă și ele. Este o zi bună pentru a începe să înveți despre oricare dintre aceste domenii.

Taur

Un vechi prieten pe care poate nu l-ai mai văzut de multă vreme ar putea veni în vizită.  Este o surpriză și te vei bucura. Ai putea achiziționa o nouă piesă de echipament - un computer, de exemplu. 

Gemeni

O invitație neașteptată a unui prieten te va determina să pornești la drum. Conversațiile cu prietenii asunt interesante și lămuritoare. O parte din tine poate fi schimbată pentru totdeauna în bine. Noi interese, poate umanitare, ar putea veni în calea ta. Este o zi plină de satisfacții.

Rac

Noi oportunități de carieră apar pe scenă pentru a-ți trezi din nou ambiția. S-ar putea să apară câteva posibilități neobișnuite de avansare pe care nu le-ai luat niciodată în considerare înainte. Acest lucru poate fi puțin intimidant, dar și incitant. Beneficiezi de succes și noroc.

Leu

S-ar putea să plănuiești o călătorie lungă într-un loc în care nu ai fost niciodată, probabil în compania unui iubit sau a unui prieten apropiat. Ești incitat de perspectivă și te apropii mai mult de partenerul tău. 

Fecioară

O vizită neașteptată a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme ar putea trezi amintiri de mult uitate. Te poți confrunta cu probleme psihologice și emoționale ascunse. Deși poate fi tentant, nu încerca să le reprimi din nou. Este important să faci față lucrurilor și să te eliberezi. 

Balanță

S-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere. Poate de cineva nou sau de un vechi prieten pe care îl vezi dintr-o dată într-o lumină nouă. De asemenea, ai putea descoperi ceva minunat la un partener actual. Dacă este posibil, ieși cu iubitul tău în seara asta!

Scorpion

Noile evoluții interesante te fac să fii optimist în privința carierei. Ești entuziasmat și poți aștepta cu nerăbdare proiecte interesante și posibile progrese. De asemenea, ți-ai putea face un nou prieten, cineva care va fi în preajmă pentru o lungă perioadă de timp.

Săgetător

Interesul pentru arta din tărâmuri îndepărtate ți-ar putea capta interesul, posibil prin influența prietenilor. Dorința ta de a călători s-ar putea trezi și s-ar putea să te joci cu ideea de a vizita locuri îndepărtate, poate în compania unui iubit. Dacă vorbești serios, începe să faci cercetări. Aceasta este o zi grozavă pentru a planifica o vacanță.

Capricorn

Achizițiile pentru casa ta ar putea fi unul dintre proiectele tale astăzi. Simțul tău estetic este foarte înalt în acest moment și bunul tău gust la vârf. Probabil că vei fi mai atras de neobișnuit și neconvențional decât de obicei. Vizitatorii neașteptați, dar bineveniți, ar putea vsă apară  la ușa ta și ar putea rezulta niște conversații fascinante. S-ar putea chiar să găzduiești un eveniment improvizat.

Vărsător

Ar putea veni niște comunicări neașteptate, dar binevenite, probabil de la un iubit sau un prieten apropiat. Este indicată planificarea unei călătorii plăcute și incitante. Astăzi relaționezi bine cu ceilalți, prieteniile se strâng, relațiile romantice devin mai intime. Cineva apropiat s-ar putea muta în cartierul tău. Planifică o mică adunare pentru seara asta.

Pești

Experimentele care combină creativitatea și tehnologia ar putea duce la oportunități de a-ți crește veniturile. Ești receptiv la idei noi și dorești să faci un efort pentru a le pune în practică. Probabil că vei descoperi noi talente pe care nu știai că le ai. Aceasta este o zi grozavă pentru a teînscrie la un curs, a participa la o prelegere sau a căuta îndrumare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic