x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 august 2023. Mai multe semne se confruntă cu întârzieri legate de muncă și bani

Horoscop zilnic, 29 august 2023. Mai multe semne se confruntă cu întârzieri legate de muncă și bani

de Moira Dună    |    28 Aug 2023   •   12:45
Horoscop zilnic, 29 august 2023. Mai multe semne se confruntă cu întârzieri legate de muncă și bani
Sursa foto: Hepta

Berbecii ar putea amâna o vacanță, pentru Tauri nu este momentul să investească, Gemenii, Balanțele, Scorpionii și Peștii au întârzieri legate de muncă și bani, Racii și Capricornii nu se simt prea bine, Leii sunt îndrăgostiți, Fecioarele sunt empatice, Săgetătorii au parte de întîrzieri, Vărsătorii sunt foarte ocupați.

Berbec

Unele chestiuni stringente s-ar putea să te îngrijoreze că ai putea fi nevoit să amâni o vacanță. Dacă îți planifici timpul și lucrezi eficient, probabil că vei putea pleca în călătoriae conform planului.

Taur

Dacă te-ai gândit să investești, aceasta nu este ziua pentru a începe. Nu numai că ar exista întârzieri în procesarea investiției tale, dar nici veniturile nu sunt cum speri. Citește opțiunile disponibile și apoi consultă-te cu un specialist. Gândește-te la asta și apoi dacă ești atât de înclinat, continuă. Nu o face acum!

Gemeni

Încercările de a ajunge la un potențial sau actual partener de afaceri ar putea merge prost astăzi. Este posibil ca mesajele telefonice să nu fie livrate, e-mailurile se pot pierde, iar scrisorile rămân nedeschise. Această persoană are o zi agitată. Să nu crezi că este supărat pe tine. Dacă trebuie totuși să ajungi la această persoană acum, s-ar putea să trebuiască să mergi acolo. Tehnologia nu te  ajută.

Rac

Astăzi s-ar putea să te simți un pic dezamăgit, poate din cauza excesului de îngăduință de aseară. Ai putea fi tentat să stai acasă, în pofida altor angajamente. Acesta ar putea fi de fapt un curs înțelept de acțiune, deși s-ar putea să te simți mai bine până la mijlocul după-amiezii. Petrece dimineața relaxându-te și având grijă de tine. Vezi ce aduce restul zilei.

Leu

S-ar putea să aștepți cu nerăbdare un apel telefonic care nu pare să vină niciodată, de la un iubit actual sau potențial. Acest lucru te  face nesigur și te gândești la ce e mai rău. Ar trebui să fii ușurat când apelul vine în sfârșit, probabil la mijlocul după-amiezii. Relaxează-te, stai acolo și fii ocupat!

Fecioară

Un membru al familiei tale ar putea fi deprimat din cauza serviciului. Poate că ceva a mers prost, dar nu din vina lui. S-ar putea să fii chemat să distragi atenția acestei persoane. Nu vei fi singur în asta. Un musafir ar putea aduce vești și informații bune. Te vei bucura!

Balanță

Unele scrisori, cecuri sau apeluri telefonice la care te-ai așteptat de mult timp ar putea fi încă amânate. Nu există niciun motiv să fii prea frustrat, deoarece întârzierile sunt în afara controlului tău. Cel mai bun curs este să găsești altceva de făcut și ai încredere. Vor sosi. 

Scorpion

Câteva știri despre bani, întârzie. Acest lucru ar putea fi frustrant,  mai ales că nu poți face mare lucru în privința asta. Cel mai bun lucru de făcut este să-ți distragi atenția și să-ți iei mintea de la asta. Găsește o carte bună!

Săgetător

Întârzierile în îndeplinirea anumitor obiective te-ar putea face să te simți dezamăgit. Te-ai putea întreba dacă ai făcut ceva greșit. Întârzierile provin probabil din comunicarea proastă. Este posibil ca scrisorile, e-mailurile și alte mesaje să nu fi fost livrate în timp util. Stai acolo și continuă să crezi în tine.

Capricorn

Nu ai o dispoziție prea bună și nu știi de ce. Viața ta merge bine, așa că nu există niciun motiv real să te simți așa. Sunt șanse să fi văzut ceva care a declanșat o amintire inconștientă. Găsește despre ce este vorba și mergi mai departe. 

Vărsător

Nu poți participa la o activitate de grup pe care ai anticipat-o. Alte chestiuni presante pot solicita atenția ta imediată. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant. Dacă lucrezi rapid și eficient, s-ar putea să reușești până la urmă. 

Pești

O întârziere în finalizarea unui proiect important te-ar putea face să te simți iritat, frustrat și inadecvat, chiar dacă ai făcut tot ce ai putut. Problema este în afara controlului tău. Nu poți face mare lucru în privința asta, dar așteaptă. Există o mulțime de alte sarcini importante în așteptare. Ai grijă de ele și alungă-ți mintea de la ce nu merge. Se va rezolva, până la urmă. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic