x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 februarie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la accidente. Capricornii au realizări în carieră

Horoscop zilnic, 29 februarie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la accidente. Capricornii au realizări în carieră

de Moira Dună    |    28 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 29 februarie 2024. Berbecii trebuie să fie atenți la accidente.  Capricornii au realizări în carieră
Sursa foto: Hepta

Taurii au colegi supărați, Gemenii își analizează cheltuielile, Racii sunt neliniștiți, Leii satudiază, Fecioarele își fac griji cu privire la bani, Balanțele sunt supărate, Scorponii sunt curioși, Săgetătorii se simt blocați, Vărsătorii au îndoieli iar Peștii sunt interesați de investiții.

Berbec

În jurul casei pot exista condiții nesigure, ceea ce poate duce la accidente dacă nu sunt remediate. Unele pot să nu fie evidente, așa că avertizează membrii familiei să fie atenți. Aceasta nu este o zi bună pentru a face orice muncă grea în casă. Dacă plănuiești reparații majore, ar putea fi o idee bună să le amâni. Este, totuși, o zi bună pentru planificarea unor astfel de reparații, deoarece poți fi deosebit de metodic.

Taur

Unul sau mai mulți dintre colegii tăi ar putea părea a fi destul de supărați sau deprimați iar acest lucru este probabil să-ți afecteze propria eficiență. Colegii în cauză nu vor fi foarte interesați de comunicare, așa că cel mai bine este să continui să lucrezi, în pofida situației. Va fi mai greu decât de obicei, dar nu este nimic să nu te poți descurca.

Gemeni

Cheltuielile exagerate din trecut ar putea reveni să te bântuie. Ar putea exista blocaje în primirea fondurilor pe care le aștepți sau ar putea apărea o cheltuială neașteptată, dar necesară. Va fi nevoie de tot talentul tău pentru o planificare atentă pentru a rezolva lucrurile. Situația se poate transforma într-o clipă într-una pozitivă, și probabil se va întâmpla.

Rac

Plictiseala și neliniștea te pot chinui astăzi. Ai putea simți nevoia să te desprinzi de legăturile care te leagă de treburile banale, să fugi și să cauți aventură, deși nu ești sigur ce fel de aventură! Pereții se pot închide în jurul tău acasă și la locul de muncă. Poate vrei să planifici un fel de ieșire pentru weekend.

Leu

Concentrarea ta ar trebui să fie mare. Probabil că vei fi mai atent decât de obicei. Nu fi surprins dacă observi oamenii și simțindu-le gândurile și sentimentele. Aceasta este o zi bună pentru a citi, a studia, a participa la un curs sau pentru a obține în alt mod informații noi. S-ar putea să descoperi ceva nou despre un subiect care te interesează și s-ar putea să vrei să-ți petreci ziua citind despre el.

Fecioară

Grijile legate de bani ar putea fi cele mai importante în mintea ta astăzi. Este posibil să fi suferit niște eșecuri financiare și să te întrebi cum poți strânge suficiente fonduri pentru a trece peste problemă. Cu toate acestea, ajutorul este pe drum. O sursă externă ți-ar putea oferi fonduri. Orice alte probleme pe care le-ai putea avea vor fi rezolvate mai târziu. Ingeniozitatea ta și puțin ajutor din partea prietenilor tăi probabil te vor ajuta.

Balanță

Eșecurile la locul de muncă te-ar putea face puțin deprimat și îngrijorat. Nu-ți face griji; totul va fi bine. Gândește-te la asta ca la o provocare de depășit. Practicitatea și eficiența ta naturală te vor ajuta. Cineva nu este pe deplin sincer cu tine. Încurajează-i pe cei din jurul tău să se deschidă și să comunice puțin. Ceea ce spun ei poate să nu fie chiar atât de agreabil, dar cel puțin vei fi mai capabil să evaluezi situația.

Scorpion

Evenimentele bruște care vin la tine prin televizor, ziare sau internet, ți-ar putea zgudui sistemele de credințe. Acest lucru te-ar putea face dezamăgit și puțin deziluzionat. În același timp, aceste informații ar putea deschide noi uși pentru tine. Curiozitatea ta naturală va câștiga în cele din urmă și probabil că vei dori să citești tot ce poți. Noile descoperiri pot fi fascinante!

Săgetător

O sarcină la care ai lucrat de mult timp s-ar putea opri astăzi din cauza unor circumstanțe care nu pot fi controlate. Este posibil să te simți destul de frustrat deoarece pare că nu poți face nimic pentru a accelera lucrurile. Totuși, nu te chinui din cauza asta; va funcțona din nou. Cel mai bun lucru este să găsești altceva la care să lucrezi până când blocajele vor fi eliberate.

Capricron

Fii pregătit. Un vis de lungă durată cu privire la cariera ta poate deveni în sfârșit realitate. La început s-ar putea să nu crezi, luptând cu știrile pentru a evita o eventuală dezamăgire. Nu cădea în această capcană; creează energie negativă, care îți poate sta în cale. Ai muncit din greu și probabil că nu vei opri avansarea. Mulțumește tuturor și apoi mergi mai departe.

Vărsător

Ai tendința să fii cel mai rău critic al tău. Eșecurile recente la locul de muncă s-ar putea să-ți aducă îndoieli cu privire la propriile capacități. Fii obiectiv în privința situației. Orice s-a întâmplat a fost probabil peste controlul tău, așa că nu este corect să te îndoiești de tine din cauza asta. Muncești din greu, continuă să faci tot ce poți și nu lăsa evenimentele din afară să-ți distrugă încrederea în tine.

Pești

Astăzi ar putea fi o zi ciudată în privința banilor. S-ar putea să nu fii sigur exact unde te afli din punct de vedere financiar, așa că ar putea fi o idee bună să analizezi lucrurile cu atenție. Nu este o zi bună pentru jocuri de noroc sau pentru a face investiții. În schimb, obține orice informații poți despre investițiile care te interesează, studiază-le și ia deciziile potrivite mai târziu.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic