x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 mai 2024. Berbecii sunt energici. Gemenii își caută pacea interioară. Leii ajung în centrul atenției

Horoscop zilnic, 29 mai 2024. Berbecii sunt energici. Gemenii își caută pacea interioară. Leii ajung în centrul atenției

de Moira Dună    |    28 Mai 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 29 mai 2024. Berbecii sunt energici. Gemenii își caută pacea interioară. Leii ajung în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Horoscop 29 mai 2024. Taurii și Racii au probleme de concentrare, Fecioarele sunt precaute, Balanțele au probleme în relație, Scorpionii sunt nerăbdători, Săgetătorii sunt atenți la cei din jur, Capricornii sunt neliniștiți, Vărsătorii sensibili iar Peștii visători.

Berbec

Te simți din nou energic. Deși blocajul nu a trecut, acum te simți mult mai bine și gata să învingi lumea. Emoțiile tale sunt în concordanță cu acțiunile tale, și asta aduce o mare claritate. Știți traseul pe care vrei să-l urmezi. Calea este evidentă.

Taur

Personalitatea ta nebunească va fi apreciată astăzi dar să nu mergi prea departe. Lasă loc seriozității. Există o senzație de vis, tulbure, care te va împiedică să te concentrezi asupra unui singur lucru. Dacă pretinzi că știi răspunsul atunci când nu știi, vei încurca oamenii care se bazează pe cunoștințele sau autoritatea ta. Toată lumea vrea răspunsuri în aceste zile.

Gemeni

Încearcă să te simți în largul tău astăzi. Amintește-ți că pacea interioară este o parte importantă a sănătății tale. Găsește-o prin reflecție și o trecere în revistă liniștită a locului în care te afli. În loc să acorzi atenție lucrurilor materiale, concentrează-te mai mult pe starea ta emoțională. Este posibil ca și alții să se simtă sensibili, așa că roagă-i să ți se alăture în acest exercițiu.

Rac

Poate fi greu să găsești răspunsuri astăzi. De asemenea, s-ar putea să-ți fie greu să-ți exprimi punctul de vedere, mai ales că toți sunt cu capul în nori. Nu fi surprins dacă propria tău minte aleargă peste tot. Mai bine îi dai un impuls acolo sus, în loc să încerci să te forțezi înapoi la realitate. Privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Leu

Aceasta este ziua ta. S-ar putea să descoperi că oamenii gravitează spre tine pentru sfaturi și sprijin. Ei sunt predispuși să-și coboare garda și să accepte mai deschis lucrurile în care crezi. Conversațiile ar putea duce la mai multe subiecte spirituale și, înainte de a-ți da seama, vei da lecții despre sensul vieții. Dintr-o dată, gândurile tale ajung la cei care sunt dornici să te asculte. Folosește această putere în mod responsabil.

Fecioară

Este important să fii foarte precaută astăzi. Dacă trebuie neapărat să ieși, asigură-te că ești calmă și liniștită. Nu uita de cască dacă mergi cu bicicleta. Emoțiile puternice care apar în acest moment sunt de natură să declanșeze un răspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar și puțin violent. Atenție la astfel de tendințe.

Balanță

Poate că nu vrei să recunoști ceva astăzi, deși știi că este adevărat. Devine mai evident decât crezi dacă te ascunzi în spatele unei bariere care s-a format între tine și cineva apropiat. Dacă insisti să acționezi în acest fel, întreabă-te de ce te deranjezi să rămâi în relație. Urgențele globale nu anulează neapărat problemele noastre personale. Fii blând cu tine în această perioadă dificilă.

Scorpion

Ca și cum ai juca un joc de șah, gândește-te bine la următoarea ta mișcare. Poate că adversarul tău gândește mai mult pentru a face următoarea mișcare. Dacă lași nerăbdarea să-ți forțeze mâna, ai putea să iei decizia prea repede. Simte-te liber să-ți acorzi cât timp ai nevoie. Cealaltă persoană poate să se gândească deja la două sau trei mișcări înaintea ta. Rămâi calm și concentrat.

Săgetător

Ieși din carapacea ta astăzi. Vei observa că oamenii sunt mult mai sensibili la sentimentele tale, deoarece par să fie ei înșiși mai emoționali. Comunicarea s-ar putea să aibă loc mai mult prin canale nerostite decât prin metode tradiționale, ceea ce este interesant într-un moment în care majoritatea conversațiilor au loc prin mijloace electronice. Fă tot posibilul pentru a-i face pe alții să știe că îi asculți.

Capricorn

S-ar putea să te simți puțin neliniștit, pentru că simți ceva dar nu îl poți identifica încă. Nu simți că trebuie să faci parte din toate. Poate că destinul tău se află în altă parte decît crezi. 

Vărsător

Dacă te-ai trezit în această dimineață și ai vrut doar să stai în pat, să știi că nu ești singurul. Astăzi experimentezi o căldură sensibilă care te face să te simți vulnerabil la vântul rece al realității. Cuvintele dure par să taie mai adânc decât de obicei, făcându-te să-ți dorești să nu fi părăsit niciodată coconul patului tău. Înconjoară-te de oameni care te susțin, fie în persoană, fie de la distanță.

Pești

S-ar putea să treci pe drumul cel mare astăzi. Poate că ești și mai sus decât atât, ca o pasăre care se înalță deasupra peisajului. În timp ce zbori, partenerul tău se află la sol, încercând să țină pasul. Dacă zbori în continuare, vei fi pierdut și confuz, și este posibil să nu-ți găsești drumul înapoi. Menține-te cu picioarele pe pământ.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 29 mai horoscop