x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 martie 2018: Taurii au șansa de a revedea un vechi prieten

Horoscop zilnic 29 martie 2018: Taurii au șansa de a revedea un vechi prieten

28 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 29 martie 2018: Taurii au șansa de a revedea un vechi prieten

BERBEC

Eşti agitat şi nu te poţi relaxa pentru că ești cu gândul la lucrurile neterminate. Încearcă să priveşte cu calm şi cu răbdare întreaga situație.

TAUR

Ai şansa de a întâlni un vechi prieten de care te leagă amintiri foarte plăcute. Este minunat când întâlneşti oameni care nu au interese ascunse.

GEMENI

În preajma ta este o persoană care apelează la minciuni pentru a arăta că este mai bun decât tine. Nu te lăsa atras în capcana nervilor, fiindcă nu merită.

RAC

Îţi dorești să devii un exemplu, prin muncă şi seriozitate. Ai cu ce să te lauzi şi poţi să demonstrezi celorlalți că reușești fără ajutorul nimănui.

LEU

Furtuna care planează astăzi în jurul tău nu trebuie amplificată. Încearcă să-ţi păstrezi umorul, iar la replicile acide încearcă să răspunzi cu o glumă.

FECIOARĂ

Te preocupă foarte mult un proiect important pentru tine. Ai suficient timp la dispoziţie ca să pregătești detaliile necesare pentru un a avea succes.

BALANŢA

Îţi plac lucrurile care se desfăşoară după un şablon perfect, dar realitatea este din păcate complet alta. Încearcă să dai dovadă de mai mult realism.

SCORPION

Ca să ajungi la ceea ce ţi-ai propus te aşteaptă o confruntare foarte grea. Nu uita că mai sunt şi alţii care doresc să obțină acelaşi lucru ca tine.

SĂGETĂTOR

Ai planuri mari, de perspectivă, dar important este să le poţi îndeplini. Nu uita că succesul depinde în mare parte de tine dar şi de cooperarea cu ceilalţi.

CAPRICORN

Reuşeşti cam tot ce ţi-ai propus, pentru că ai puterea şi pasiunea necesară. Ai şi noroc să găseşti persoanele care pot contribui la succesul dorit de tine.

VĂRSĂTOR

Astăzi astrele îți recomandă să ai mare atenţie cui îţi dedici timpul şi energia, pentru că nu toţi merită sprijinul tău sincer. Apelează cu încredere pe intuiție.

PEŞTI

Timpul este cel mai mare dușman al planurilor tale, pentru că zilele pe care le mai ai la dispoziţie pentru rezolvarea anumitor probleme nu sunt de ajuns.

 

×
Subiecte în articol: horoscop