x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 martie 2023. Taurii vor să facă propriile reguli. Gemenii sunt spontani. Balanțele au noroc

Horoscop zilnic, 29 martie 2023. Taurii vor să facă propriile reguli. Gemenii sunt spontani. Balanțele au noroc

de Moira Dună    |    28 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 29 martie 2023. Taurii vor să facă propriile reguli. Gemenii sunt spontani. Balanțele au noroc
Sursa foto: Hepta

Berbecii au energie pozitivă, Racii trebuie să privească în jur, Leii se simt constrânși, Fecioarele sunt atente să nu-și risipească resursele Scorpionii ridică ziduri prea înalte, Săgetătorii au nevoie de voință, Capricornii sunt superiori, Vărsătorii se simt constrânși, iar Peștii apelează la imaginație.

Berbec

Nu lăsa energia pozitivă a zilei să treacă pe lângă tine. Nu te mai gândi la probleme și ia măsuri. Privește partea pozitivă din fiecare provocare în loc să te simți constrâns de situații. 

Taur

S-ar putea să fii tentat să-ți faci propriile reguli. Ai însă grijă să înțelegi mai întâi implicațiile pentru tine și cei din jur. Dacă ai luat în calcul toate aspectele, nu trebuie să rămâi în convingerile tradiționale. 

Gemeni

Acțiunile tale pot fi neregulate și spontane astăzi dar cu siguranță vor fi și puternice. S-ar putea să fii condus de o minte intelectuală ascuțită. Poate că există cineva lângă tine care are o mare viclenie. S-ar putea să te simți mai inteligent decât de obicei. Ideile geniale îți coordonează acțiunile dacă ești deschis la schimbări. 

Rac

Fă-ți puțin timp să ieși din rutina ta obișnuită și să vezi ce se întâmplă în lumea din jurul tău. Ai putea fi atât de concentrat și atât de condus către un obiectiv, încât să nu ții cont de restul lumii. S-ar putea să nu înțelegi că aceste energii exterioare au un efect uriaș asupra a acțiunilor tale.

Leu

Doar pentru că cineva vrea să faci ceva, nu înseamnă că ești obligat. Libertatea înseamnă să o aplici în fiecare aspect al vieții tale. Nimeni altcineva nu o va face pentru tine.

Fecioară

S-ar putea să te comporți inconștient. Dintr-o dată ai ajuns la jumătatea unei sarcini și te întrebi ce ai sperat cu adevărat să realizezi. Fii mai conștient de energia ta și de modul în care o folosești. Asigură-te că nu-ți faci singur rău risipindu-ți resursele pe lucruri care nu contează cu adevărat pe termen lung.

Balanță

Te poți baza pe norocul tău pentru a ieși din situații dificile astăzi. Poți merge înainte fără să-ți faci prea multe griji cu privire la rezultat. Există o mare cantitate de energie pozitivă pe care s-ar putea să nu o poți vedea chiar acum. Avi încredere că orice ai întreprinde va funcționa.

Scorpion

S-ar putea să ai garda ridicată în timp ce respingi oamenii și situațiile care te-au prins nepregătit. Ai grijă să nu-ți ridici singur ziduri prea mari încât să nu poți vedea peste ei. Pericolul de a construi o fortăreață care nu permite altora să intre este că îți este mai dificil să privești afară. 

Săgetător

Un element mistic și fantezist va juca un rol semnificativ în lumea ta. Este posibil ca această energie să vină la tine în mod neașteptat și prima ta reacție ar putea fi să te ferești de ea. Crede în puterea gândului și a intenției. Dacă pui mai multă voință în spatele acțiunilor tale, veți avea mai multe șanse de a reuși.

Capricorn

Crezi că acțiunile din jurul tău sunt alimentate de motive egoiste. S-ar putea să fii singurul care vede cu adevărat ce se întâmplă. Te simți ca un observator pe un munte care privește în jos, cu dispreț, la oameni. Din perspectiva ta înaltă te simți neputincios să implementezi o schimbare eficientă. Adună informații acum și acționează mai târziu.

Vărsător

Ia măsuri care te vor ajuta să fii mai liber. În încercarea de a le face pe plac oamenilor din jurul tău, este posibil să renunți la prea mult din tine. Înainte să-ți dai seama, s-ar putea să te simți prins în angajamente din care nu te mai poți desprinde. Eliberează-te din lanțuri. 

Pești

S-ar putea să trebuiască să renunți în mod conștient la unele dintre planurile tale și să lași lucrurile la voia întâmplării. Elementul neașteptat te poate ajuta destul de mult. Fluxul natural al evenimentelor ar trebui să te conducă spre mai multă libertate. Folosește-ți imaginația în loc să te bazezi complet pe logică.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic