x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 martie 2024. Berbecii amână o călătorie. Leii și Scorpionii au griji legate de bani

Horoscop zilnic, 29 martie 2024. Berbecii amână o călătorie. Leii și Scorpionii au griji legate de bani

de Moira Dună    |    28 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 29 martie 2024. Berbecii amână o călătorie. Leii și Scorpionii au griji legate de bani
Sursa foto: Hepta

Taurii amână o întâlnire de dragoste, Gemenii așteaptă un musafir, Racii sunt ocupați, Fecioarele și Balanțele sunt îndrăgostite, Săgetătorii au o idilă la locul de mună, Capricornii sauferă de singurătate, Vărsătorii și Peștii au multe obiective de rezolvat.

Berbec

Ai plănuit să călătorești, poate pentru afaceri? S-ar putea să primești mesaj că trebuie amânată, ceea ce ar putea fi dezamăgitor. Cu toate acestea, este doar o întârziere, nu o anulare. Toate semnele sunt că vei face acea călătorie, așa că nu te panica. Gândește-te că ai mai mult timp în care să te pregătești. 

Taur

O întâlnire propusă cu un iubit ar putea fi amânată până mult mai târziu în această seară sau poate într-o altă seară. Nesiguranța ta s-ar putea chiar să te învingă. Prietenul tău nu vrea să te întâlnească? Nu cădea în acest gen de gândire. Acceptă că există un motiv și mergi înainte. Te vei bucura de întâlnire mai mult.

Gemeni

Te aștepți ca un prieten apropiat sau iubit să te viziteze acasă? Nu intra în panică dacă prietenul tău nu apare la ora stabilită. Nu înseamnă că nu vine! Probabil a existat un blocaj în trafic, un apel telefonic de ultimă oră, o coadă lungă la supermarket sau o altă întârziere banală. Ai răbdare și prietenul tău va apărea în cele din urmă.

Rac

Un apel telefonic emoționant ar putea veni de la un prieten apropiat sau iubit. Această persoană are o mulțime de griji și s-ar putea să le pună pe toate asupra ta dacă lași să se întâmple. Nu vei dori să renunți la tot ce ai plănuit să lucrezi astăzi. Spune-i prietenului tău că ar trebui să vă întâlniți la cină sau la cafea și veți vorbi despre asta, apoi îți vei termina sarcinile cât mai repede posibil.

Leu

Grijile financiare te-ar putea chinui astăzi. Preocupările tale sunt probabil deplasate. S-ar putea să fie câteva ajustări de făcut, dar nimic nu poate fi reparat cu o mică strângere a curelei timp de câteva zile. Găsește ceva ieftin, dar fascinant de făcut, cum ar fi citirea sau vizionarea unui documentar. Îți vei uita necazurile și vei învăța ceva între timp. 

Fecioară

Iubirea contează astăzi. Poate că aceasta implică o relație care încă nu s-a manifestat cu adevărat, sau poate tu și iubitul tău ați avut o dispută de vreun fel. Nu-ți face griji prea mult. Încearcă să stai calm când vorbești cu partenerul tău. Să sune disperat sau speriat l-ar putea împinge în direcția opusă.

Balanță

Sentimentele romantice idealizate s-ar putea revărsa astăzi când vorbești cu prietenul tău. Este în regulă, dar ar trebui să fii mai reținut. Dacă este o relație nouă, partenerul tău ar putea fi speriat. Dacă este o implicare pe termen lung, prietenul tău s-ar putea simți dezavantajat. Canalizează sentimentele într-o poezie, cântec sau pictură. Dacă trebuie să le exprimi direct, păstrează termenii generali. 

Scorpion

Grijile legate de bani te-ar putea face să nu participi la un eveniment de grup cu niște prieteni. Ți-e teamă că vei fi tentat să cheltuiești mai mult decât îți poți permite acum? Probabil că o vei face, dar acesta nu este un motiv să stai departe. Lăsă-ți cărțile de credit acasă. Ia doar o sumă minimă de numerar. Dacă veziceva fără de care nu puteți trăi, mergi mai târziu.

Săgetător

Cineva pe care îl cunoști de la serviciu ar putea părea brusc să aibă sentimente romantice pentru tine. La început, acest lucru s-ar putea să te facă puțin inconfortabil, deoarece nu te-ai gândit niciodată la această persoană în acest fel. Nu face nimic imprudent. Gândește-te mai întâi la asta. Poate că există potențial, poate nu, dar nu-l respinge. Cine ştie? Această persoană s-ar putea dovedi a fi partenerul tău ideal!

Capricorn

Iubitul tău este plecat din oraș? Dacă da, s-ar putea să-ți petreci o mare parte a zilei simțindu-te singur și posomorât. Și prietenului tău îi este dor de tine. Încearcă să-ți umpli timpul până când partenerul tău se întoarce.

Vărsător

Un obiectiv financiar pe care sperai să-l atingi foarte curând ar puteafi chiar după colț, dar încă par să fie o mie de lucruri pe care trebuie să le faci înainte. Acest lucru te-ar putea doborî temporar, dar nu rămâne blocat acolo. Alcătuiește o listă cu tot ce trebuie făcut și apoi abordează fiecare sarcină pe rând până când obiectivul este atins. 

Pești

Așteaptă-te la un ritm agitat astăzi. Unii dintre colegii tăi poate că au amânat puțin și acum totul trebuie făcut deodată. Nu fi prea frustrat, totuși. Există motive nespuse pentru comportamentul lor pe care nu ți le-au împărtășit. Doar fă tot ce poți și speră că și alții o vor face. Dacă o parte din obiective trebuie să aștepte, nu va fi sfârșitul lumii!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic