x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 aprilie 2018: Berbecii sunt preocupați de modul în care trebuie să-și administreze finanțele

Horoscop zilnic 3 aprilie 2018: Berbecii sunt preocupați de modul în care trebuie să-și administreze finanțele

02 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 3 aprilie 2018: Berbecii sunt preocupați de modul în care trebuie să-și administreze finanțele

BERBEC

Astăzi banii sunt preocuparea principală. Faci tot felul de calcule cu privire la veniturile viitoare, dar și a cheltuielilor care se apropie.

TAUR

Nu te aventura la prima idee lansată de anturaj, pentru că ai putea regreta. Lasă lucrurile așa decât să faci o alegere greşită.

GEMENI

Astrele îți recomandă să nu te aventurezi spre cumpărături mari, mai ales spre lucruri de care nu ai urgentă nevoie, rezumă-te doar la strictul necesar.

RAC

În acestă perioadă trebuie să încerci să recâştigi respectul şi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

LEU

Nu te grăbi să judeci lucrurile din jurul tău prea rapid și prea aspru, pentru că există riscul să scapi din vedere unele aspecte importante.

FECIOARA

Nu îţi place ceea ce trebuie să faci în aceste zile la serviciu, dar trebuie să renunţi la propriile principii şi să faci ce ţi se cere.

BALANŢA

Te simţi singur şi uneori neînţeles, chiar dacă ai pe cineva drag alături. Nu vrei să împovărezi pe nimeni cu problemele tale personale.

SCORPION

Eşti decis să faci o schimbare în planurile tale de viitor. Te gândeşti să te ocupi de altceva şi să ajustezi din mers situatia actuala.

SĂGETĂTOR

Duci la capăt o sarcină care ţi-a consumat toată energia în ultimele zile şi simţi acest final ca pe o eliberare uriașă.

CAPRICORN

Ai nişte planuri pe care unii le vor comenta răutăcios. Crezi mai departe în visele tale şi luptă să le transformi cât mai curând în realitate.

VĂRSĂTOR

Lucrurile bune pot apărea când nu te aştepţi. Poţi primi veşti excepţionale, la care  nu te aşteptai deloc cu puțin timp în urmă.

PEŞTI

Grijile devin exagerat de mari, probabil şi din cauza influenţelor anturajului. În loc să te încurajeze, prietenii sunt şi mai sceptici ca tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop