x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 iunie 2023. Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt preocupați de dragoste. Peștii au o zi agitată

Horoscop zilnic, 3 iunie 2023. Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt preocupați de dragoste. Peștii au o zi agitată

de Moira Dună    |    02 Iun 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 3 iunie 2023. Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt preocupați de dragoste. Peștii au o zi agitată
Sursa foto: Hepta

Berbecii acordă mai multă atenție carierei, Taurii se impun în familie, Gemenii își dezvoltă talentele, Racii aleg ce este important pentru ei, Leii trebuie să ia o decizie, Fecioarele au dileme, Capricornii clarifică lucrurile acasă, iar Vărsătorii au o zi tensionată.

Berbec

Ar trebui să îndrăznești să-ți asumi mai multă responsabilitate în carieră. Alungă frica și îndrăznește. Numai așa vei reuși!

Taur

AI șansa ta de a înfrunta membrii familiei care doresc să exercite prea mult control asupra vieții tale amoroase. Este timpul să dai cu pumnul pe masă și să spui: „Ajunge, voi iubi pe cine vreau”. Când insiști ca rudele bine intenționate să-ți respecte alegerile, vei avea mai multă încredere în tine. 

Gemeni

Depinde de tine să-ți faci treaba. Atâta timp cât te temi să-ți arăți darurile înnăscute, va fi dificil să găsești sens în viața ta. Alinierea planetară de astăzi îți oferă provocarea de a-ți lua talentele mai în serios. 

Rac

Nu trebuie să răspunzi la valorile culturale ale societății. Dacă cea mai mare parte a muncii tale este organizată în jurul unei activități care este considerată la modă, nu vei reuși niciodată să te simți bine cu tine sau cu creațiile tale. Ești prea motivat de activități semnificative pentru a-ți petrece timpul cu altele frivole. Aspectele de astăzi te vor împinge să te desprinzi de tot ceea ce nu rezonează profund cu tine.

Leu

Poate ai observat de ceva vreme în ce măsură ambițiile tale te obosesc și, până la ce punct, au devenit depășite. Dacă aspiri să trăiești o viață competitivă, dar și una mai calmă și mai echilibrată, a venit momentul să iei niște decizii importante.

Fecioară

Eziți? Te simți prinsă între dorința de a fi prezent în lumea în care trăiești și a rămâne în cea a visurilor tale, chiar și cu riscul de a te simți puțin în afara ei? Cine spune că aceste două lumi sunt incompatibile? Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că nu trebuie să alegi una sau alta.

Balanță

S-ar putea să fii nevoit să faci o alegere legată de relațiile tale intime. Este posibil să fi devenit conștient că ceva lipsește, fie în partenerul tău, fie în tine. Astăzi vei acționa pe baza acestei conștientizări, dar poate să nu fie ușor. Rădăcina problemei ar putea fi în independență și autosuficiență.

Scorpion

Ești chemat să faci un angajament sau o promisiune, cel mai probabil legat de viața ta amoroasă. Vei face acel pas decisiv? Provocarea provine cel mai probabil din relațiile tale romantice. De data aceasta, nu mai există fuga. Este timpul să iei atitudine.

Săgetător

Există momente în viața ta amoroasă când te poți simți oarecum inhibat, ca și cum ceva te împiedică de la împlinirea totală. Poate că emoțiile te copleșesc sau ideea de angajament te sperie. În orice caz, știi bine că reticența ta de a face pasul este dăunătoare relației. Va trebui să-ți asumi câteva riscuri.

Capricorn

Prognoza astazi este furtunoasă. Poate ai simțit că a existat o oarecare tensiune care a întunecat conversația acasă. Resentimentele au fost lăsate nespuse și jocurile subtile de putere nu au dus la nicio rezoluție. Astăzi totul devine prea insuportabil pentru tine. Indiferent de riscuri, vei lua măsuri pentru a clarifica lucrurile.

Vărsător

Ziua este probabil să fie oarecum provocatoare și conține unele dezamăgiri. Te simți abătut dacă primești un răspuns slab din partea celorlalți. Aparent, performanța ta și-a pierdut o parte din capacitatea de a captiva publicul.

Pești

Așteaptă-te ca ziua să fie puțin agitată. Dacă ai fi un atlet olimpic, astăzi ai fi stat la linia de start, întrebându-te dacă te-ai antrenat suficient pentru performanță. Ai suficientă practică? Probleme legate de resursele tale materiale vor fi cu siguranță pe ordinea de zi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic