x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2023. Berbecii sunt convingători. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Fecioarele pierd noțiunea timpului

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2023. Berbecii sunt convingători. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Fecioarele pierd noțiunea timpului

de Moira Dună    |    02 Noi 2023   •   16:30
Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2023. Berbecii sunt convingători. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Fecioarele pierd noțiunea timpului
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt preocupați de dragoste, Gemenii și Balanțele flirtează, Racii au o conversație interesantă, Fecioarele merg la o nuntă, Scorpionii s-ar putea implica într-o relație, Săgetătorii au musafiri, Capricornii primesc vești bune, Peștii se simt fericiți.

Berbec

Ai putea primi o sumă de bani neașteptată. Poate că un prieten care îți datorează bani i-ar putea rambursa sau ai putea avea o oportunitate neașteptată de a-ți spori veniturile. RȘi în dragoste ar trebui să-ți fie bine, deoarece atât tu, cât și iubitul tău actual sau potențial vă simțiți atrași unul de  celălalt. Sărbătorește!

Taur

Dragostea se află în prim plan astăzi. Comunicarea cu partenerul tău este mai bună. Ascultă ce are de spus și ai grijă la răspunsuri. 

Gemeni

O celebritate locală s-ar putea să fie brusc atrasă de tine, deși în acest moment niciunul dintre voi nu pse gândește  la asta. Nu te așteptațala mare lucru de la această persoană dincolo de conversație. Schimbați datele de contact unul cu celălalt. 

Rac

S-ar putea să fii puternic atras de cineva care locuiește în străinătate. Persoana poate fi foarte educată și stimulatoare. Ai putea găsi conversația captivantă. Această persoană ar putea fi implicată în științe, psihologie sau poate metafizică. Probabil că acum vei alege să asculți mai mult decât să vorbești.

Leu

Te afli în centrul atenției dar nu te simți prea confortabil. Dacă predai, vorbești sau conduci un grup de discuții, ar putea fi o idee bună să cauți sprijinul cuiva care are mai multă trecere la public.. Poate fi un prieten apropiat sau un iubit. Nu-ți face griji. Va fi bine.

Fecioară

Ar putea avea loc o nuntă. Poate fi a ta sau a unei perosane apropiate. CDacă nu ești tu, vei fi fericit pentru el sau ea și s-ar putea să începi să te gândești cu dor la o sărbătoare a ta. Dacă ești într-o relație așteaptă-te să avansați. Dacă ești căsătorit, bucură-te de petrecere!

Balanță

S-ar putea să faci ceva de rutină, poate ca voluntar, cu o persoană interesantă a cărei companie îți place. Conversațiile pline de viață îți fac ziua mai veselă. Ai putea încheia ziua cu nerăbdare să o revezi pe această persoană. 

Scorpion

O nouă relație de dragoste ar putea apărea la orizont, poate cu cineva la fel de creativ ca tine. Acest lucru ar putea provoca o oarecare îndoială de sine, în special cu privire la aspectul tău. Dar această persoanaâă este atrasă de energia ta! Ar putea avea loc niște conversații fascinante. S-ar putea să te implici pe termen lung. 

Săgetător

Unii vizitatori ar putea veni astăzi la tine acasă, poate un cuplu cu un copil. Vrei să faci curat dar mai bine relaxează-te și bucură-te de compania oaspeților tăi. Sunt mai interesați de ceea ce ai de spus decât dacă casa este sau nu impecată.

Capricorn

Un apel de la un prieten apropiat sau iubite ar putea aduce vești bune. Vei fi atât de fericit încât vei dori să spui tuturor. Acest lucru ar putea implica dragoste sau ar putea să se refere la un proiect creativ. Seara probabil că vei dori să sărbătorești cu persoana care ți-a adus vestea.

Vărsător

S-ar putea să-ți faci curățenie în casă când afli o veste minunată despre bani.În loc să te simți vinovat că ai abandonat treburile casnice, ieși și sărbătorește cu un prieten apropiat sau cu partenerul tău. 

Pești

Ar putea fi una dintre cele mai fericite zile pe care le-ai avut de mult timp. Poate o vei petrece cu un iubt,. Ai putea auzi, de asemenea, de cineva apropiat pe care poate nu l-ai mai văzut de mult. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic