x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 octombrie 2023. Taurii și Scorpionii vor mai mulți bani. Balanțele primesc o veste

Horoscop zilnic, 3 octombrie 2023. Taurii și Scorpionii vor mai mulți bani. Balanțele primesc o veste

de Moira Dună    |    02 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 3 octombrie 2023. Taurii și Scorpionii vor mai mulți bani. Balanțele primesc o veste
Sursa foto: Hepta

Berbecii merg la o petrecere, Gemenii sunt pasionali, Racii fac un cadou, Leii cunosc oameni noi, Fecioarele sunt atrase de spiritualitate, Săgetătorii sunt empatici, Capricornii își ajută colegii, Vărsătorii se apropie de parteneri, iar Peștii primesc o vizită.

Berbec

S-ar putea să ai niște vecini noi și fascinanti. Ar putea activa în educație, turism sau vin dintr-o țară străină. Îi vei cunoaște și rezultă opetrecere improvizată de bun venit.

Taur

Ai căutat câteva modalități noi de a câștiga bani în plus? Astăzi studiezi cele mai recente statistici și tendințe economice pentru a te îndrepta în direcția corectă. Cercetarea online ar putea fi benefică, deși este posibil să nu știi unde să cauți. 

Gemeni

Pasiunea este în aer. Vrei să ai întâlnire cu iubitul tău și nu fi surprins dacă seara  se transformă într-o conversație lungă și foarte intimă, dezvăluind secrete pe care credeai că nu le vei repeta nimănui. Ai putea învăța și câteva lucruri surprinzătoare, deși nimic care să-ți schimbe sentimentele.

Rac

Vrei să faci un cadou partenerului tău. Poate că există ceva ce iubitul tău și-a dorit de mult timp. Aceasta ar fi o surpriză minunată și ar trebui să fie foarte apreciată. Expresiile de recunoștință ar putea fi urmate de o lungă conversație care să vă apropie.

Leu

O activitate de grup, poate un festival, ar putea aduce noi informații și oameni în viața ta. Întâlnești persoane din toată lumea și stiluri de viață diferite. S-ar putea să descoperi și câteva produse noi pe care vrei să le încerci. Această experiență te-ar putea transforma într-un mod profund, așa că nu te aștepta să te întorci imediat la rutina ta.

Fecioară

Ai putea participa la o prelegere spirituală sau poate vezi un documentar. Dacă nu ești sigur de informațiile pe care le agli, poți să cercetezi pe cont propriu. 

Balanță

O scrisoare sau un apel mult așteptat ar putea veni astăzi de la un prieten care locuiește departe. Acest lucru ar putea redeschide liniile de comunicare. Cu siguranță, amândi v-ați schimbat de când nu v-ați mai văzut. Bucură-te că vă apropiați din nou. 

Scorpion

Ești interesat să investești? Aceasta este o zi bună pentru a citi paginile financiare, a studia rapoartele bursiere și pentru a te consulta cu oameni care știu despre aceste lucruri. Probabil te gândești la o serie de posibilități. Este o zi grozavă pentru a colecta informații.

Săgetător

Comunicarea cu partenerii de afaceri și romantici ar trebui să fie mai caldă, deschisă și sinceră decât de obicei. Profită de acest lucru pentru a elimina neînțelegerile, explică lucruri care ar putea părea confuze și dezvoltă empatie cu cei din jurul tău. 

Capricorn

Sarcinile tale ar trebui să meargă fără probleme și rapid astăzi, în special documentele. Alții sunt dispuși să dea o mână de ajutor dacă ai nevoie de ea și s-ar putea să fii chemat și tu să ajuți. Atmosfera este neobișnuit de plăcută. 

Vărsător

Un val de comunicare intensifică dragostea astăzi. Sentimentele și amintirile sunt împărtășite de bunăvoie. Îți faci dezvăluiri cu partenerul tău care ar putea întări legătura dintre voi. Relația ta ar trebui să fie mult mai bună, sinceră și iubitoare.

Pești 

Primești vizita unui prieten dintr-o altă țară, ori a unei persoane care activează în domeniul educației. Veți avea conversații interesante. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic